- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Yok canim aramadilar meraktan ben aradim ariycaz diyolar(
Bekle bekle insan delleniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim aramadilar meraktan ben aradim ariycaz diyolar(
Burası İstanbul burada zor
Ya mesela zeppelin aylık 500 ödüyormuş. Yıllık 6 bin eder bana yüksek geldi ama senin gönderdiğin normal geldi. Şimdi Derin Bey'e kontrole gideceğim 330 lira Ameliyat öncesi, sonrası bir de bu, 1000 lira muayene ücreti ödemiş olacağız düşün
Bekle bekle insan delleniyor
incim doğum teminatlı olmadığı için uygun bizim poliçe doğumuda eklersel led zeplin gibi olur off gerçekten çok ya allah yardımcın olsun inci
Evet en azindan ben arayinca su gun gel deseler oda yokk
Arasiriz kuzum dentur burdan ozel mesajimi gpremiyorum seninde tel.ini istiycem
Kaynım bebeğin yeni fotolarını atmış. Aman Allah'ım ne güzel bir şey ya Kara kaş kara göz simsiyah saçlar 5 günde ne kadar değişmiş yavrum
Heee şimdi düştü jeton Doğum teminatı için ne kadar istiyorlar biliyor musun? Dosyada göremedim ben yazıyor mu?
Sağolasın kuzum amin inş. hepimizin yardımcısı olsun...
simdide ararsam bu 3 olcak canim ya neyse bekliyelim 3hafta sonra dediler ilk gebelik testindennnDoktorların programlarına bakıyorlar her halde. Sen şimdi ara bence, öğlen kalabalık oluyor orası şimdi boştur.
tamam canım ne zaman istersen veririm mikro stres yapma bir dahaki hafta yada bu hafta içinde ararlar transferin ne zamn olmuştu
Allah razı olsun canım. 2-3 sayfa geride fotoları var baksana ne kadar minikler
Evet öyle yapalım. Kaç kişi ne kadar okuyabilir önce onu belirleyelim sonra ne kadar dağıtabiliriz ona bakalım. Liste yaparız inş.
simdide ararsam bu 3 olcak canim ya neyse bekliyelim 3hafta sonra dediler ilk gebelik testindennn
8subatta oldu canim kardesimin dogum gunu:)))
benimki biraz karışık ama ilk randevuyu 25aralık demişlerdi 4 aralıkta öğrenmiştim yani daha erken seninkinin canım merak etme kuzun iyidir büyümeye çalışıyor mikrocum yumurta süt tüketiyorsun dimi ???
Bitiremediniz kizlar su sigorta isini belki hersey cok guzel olucak kuveze
falan gerek kalmiycak onlari o zaman dusunursunuz
İns.canim evet canim tuketiyorum bal pekmez yumurta sut daha neler annem cook iyi bakiyo saolsun
muzuda sakın ihmal etme anneye selamlar ellerinden öperim ne kadar protein o kadar sağlıklı hamilelik :)))) ben çıkıyorum canım yarın görüşmek üzere
Eee hiç yaptırmayalım o zaman Bir faydası olmayacak ki. Bekliyorum