olur canım artık gırlasmaya basladım doguma kadar hafıf hafıf olur .benımde olurduu
Sağol canım içimi rahatlattın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım artık gırlasmaya basladım doguma kadar hafıf hafıf olur .benımde olurduu
Ben dun aradim biz sizi ariycaz dediler hala atamadilar tekrar ariyimmi ben.son adet tarihine gore hesapliyosun degilmi canim
ıstanbulda tek medıpol var kuvoz konuunda hem ucretsız hemde 63 tane kuvoz var...hıvbır hastanede o kadr yokk..benımkıde erken dogdu yaa o yuzden cok arastırdım
mikro opu tarihine göre hesaplıyorlar haftasını bebeğin kontol içinde transferden 3 hafta sonra çağırılıyor diye biliyorum
internette tüp bebek hesaplayıcısı var :)
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları, hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 Yasin ve 500 Meryem suresi
Yasin Suresi okuyanlar
zmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
happy - 30
inci - 30
mikro - 30
western - 30
kalan: 300
Meryem Suresi okuyanlar
zmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
happy - 30
inci - 30
mikro - 30
western - 30
kalan:300
25 nisan perşembe gününe kadar
evet semra teyzesi derinim 2180gr şuan denizim 1940 gr ama deniz cevval işte..erkek adam güçlü :)
Kizlar sizinde ara ara kasik agriniz oluyor mu?
Kizlar sizinde ara ara kasik agriniz oluyor mu?
İyi bAri korkmim kizlar bebek dusmemesi icin ya mübid demek gerekiyormus
Mikrocum yazini okumustum,cevaplayamamistim.simdi aklima geldi.benimde gebeligimde ozellikle ilk aylarda gobek deligimde agri degilde,cekilme gibi tuhaf birsey oluyordu...kalp atisini alinca daha rahat olacaksin.insallahh...
o cekılme bende de oluyo lotus göbeeeem kaçmş gibiii
sigortayı araştıran canlarım yeni bilgiler geldi
şimdi biz doğum odaklı sigorta düşünürsek geç kaldık ama şimdiden yaptırırsak bebeğin erken doğumdan sonraki küvoz yada herhangi rahatsızlıkları bizim üzerimizden ödeniyor kendimiz için bişiler yapamıyoruz ama bebeklerimiz faydalanıcak doğum odaklı düşünenlerde (en az 6 ay (oda sadece koç allınazda varmış) 1 yıl önceden yaptırmak gerekliymiş ama eğer şimdide yaptırsak doğumla ilgili olmasada herhangi bir rahatsızlığımızda doğum haricinde chek up gibi bunlardan faydalanıyormuşuz nadolu sigorta bu konuda en iyisi ve en kapsamlısıymış birde 7 günlük kampanya yapmışlar 35 yaş altına % 15 lik indirim uygulamışlar teklif geldiğinde yine mail olarak atarım size incelersiniz