hastaneyi arayıp ıvf bölümündeki bankoda ki kızlara ben adet oldum randevu alacağım diyorsun ama normal yogun kanaman başlayınca ara ben mesela çok sancılı olduğum için ağrı kesici içerim ve ilk gün kesilir yogun olduğundan emin ol yani
ya kızlar bişey sorcam ama gülmeyin
ben hapşurdum az önce bişey olmaz di mi.. off paranoya oldum yaaa...
bananeee kabul etm,iyorum ben görmedim çünküüü bu gece de benim için lütfennn...
maşallah canım hayırlı olsun seni hiç bırakmazlar inş...
inşş... canımmm
zaten vermiyorum canımm kızgın olduğumu duydukları için şuan yanıma gelen yok zatenn gelenede müsait değil dedirtiyorumm üzgünümm ama bie müddet böyle
denturrrr sana ne diyimm kuzum artık bende bugün seni arıyacaktımm dün akşam konuştuk inciylee lütfen böyle tedaviyemi başlanır.kendine gel toparlan yoksa hocana bir telefon açıyımmıbende bir sıralar çok başağrısı çekerdim.nette okumuştukk ayaklarına dayanabildiğin kadar sıcak su bir kaba koyup ayaklarınıda içine koy su su soğudukça eşin yenilesin bana çok iyi gelmişti.havalarda etkileyebilir.neden bu kadar stres oluyorsun çık gez alışveriş kadınlara gerçekten herzzaman iyi gelirr..eşim bana derki kime olduğu önemli değil yeterki alışveriş yapsın hemen mutlu oluverir.gerçektende öyleee:)))
bende öpüyorum seni tatlımmm .dün gece yatarken aklıma geldi,sende yokmu face baya kişiyi ekledik ama sen yoksun kuzumm
yok canım başlamadı bol bol uyuyorum sadece .bahsedermiyim canım hiç anlatmıyorum kimseye ama nerden duyuldu anlamadımmm
canım bence çok güzel bir sayı...her anını doya doya yaşa bence oldu bittiye gelmesinnn
canımmm inş.. mühim bişey değildir.geçmiş olsunnn
canım benimde en çok acıyan iğne hastanede hemşirenin yaptığı iğneydi ve mosmor olmuştu belkide aynı kişiye denk geldikk((
sağolasın benim de lekelenme halinde başlar, stres oldum gecikti.
Ayy canım yaa çok tatlısın, merak etme bişiy olmaz.
ani hareket etme ve uzanma yeter. çok da kasma kendini tabi.tutmak daha tehlikeli.
Geldiler yine bana
Düşünmeyeyim diyorum diyorum olmuyor ya
Inciiii
ay olmaz inşallah.. insan paranoya oluyor
bir kere hapşırdım. forumda okudum, çok öksürenler bile olmuş aksi gibi grip olup.. ama tutmuş bebeler..
ben uzanıyorum, arada yürüyorum, kalkıyorum, oturuyorum.. çok da sürekli uzanmamaya çalışıyorum. o zaman da rahime kan gitmezmiş galiba öyle okudum :))
Geldiler yine bana
Düşünmeyeyim diyorum diyorum olmuyor ya
ikinizin bu hallerine bayılıyorum valla ne oldu ki ?
Nolduki ne sıktı canını
Of mikrom tedaviyi düşünmek istemiyorum hele olumsuz olacağını düşünmek hiç istemiyorum
Dentur'u da görünce böyle beynimdekiler açığa çıktı sanki
Ya doktor biraz daha bekleyeceksin derse, ya da başlarsak ve olumsuz olursa, eşim doğal deneyelim derse vs. vs.
Kendimi toparlayamıyorum bir türlü
Of mikrom tedaviyi düşünmek istemiyorum hele olumsuz olacağını düşünmek hiç istemiyorum
Ya doktor biraz daha bekleyeceksin derse, ya da başlarsak ve olumsuz olursa, eşim doğal deneyelim derse vs. vs.
Ne zor bir imtihanmış canım o kadar acıyor ki ama kimseye belli etmiyorum edemiyorum bu daha da kavuruyor içimi
Kızlar kusura bakmayın bir anda geliyorlar böyle
Ne zor bir imtihanmış canım o kadar acıyor ki ama kimseye belli etmiyorum edemiyorum bu daha da kavuruyor içimi