- 23 Mart 2012
- 1.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denturum canım nedir sana bu kadar stres yaptıran ya sakin ol güzel şeyler düşün canım seni ne mutlu ediyorsa onu yap
eşinle birlikte bişiler yapın belki sana iyi gelir bol bol kuran oku dua et rahatlarsın yalnız kalmamaya bak çık dolaş
bak bu ay güzel şeyler olucak bitanem sakin olmaya çalış
hayırlı olsun dicay..dün aramaları gerekiyordu aslında ertesi gün aranıyo bi sonraki gün aramıyorlar yani bugün,bide 3. gün arayıp söylüyorlar transferiinz var yada bekletcez diye..
zaten bu kadar gergin olmamım sebebi eşim adam çok rahat hiçbirşey umrunda değil gibi gözüküyor konuşmuyor bir garip oda işte bende kendi kendime kalınca dahada gerildim canım bizimkisi aile şirketi çorluda tekstil firmasında çalışıyorum eşim kp amcalar kuzenler hep birlikte işte ( haklısın happcim bugün konuşucam kp çıkarmasalarda 1 ay izne ayrılcam yoksa memorıal yerine bakırköye yatıcam ( adet olduğum için kuran okuyamadım ama bugün başlıcam inşallah dualara ev içinde bir bayan var onu alıcam işte bugün herşey belli olucak canım
dün aradılar 10 olgundan 8 tane döllenmiş.. transfer olsun bitsin istiyorum bir an evvel başka bir işe yoğunlaşamıyorum :)havada asılı gibiyim..
dün aradılar 10 olgundan 8 tane döllenmiş.. transfer olsun bitsin istiyorum bir an evvel başka bir işe yoğunlaşamıyorum :)havada asılı gibiyim..
kızlar günaydın ;
benim dersler başladı o sebeple pek sık giremiyeceğim nete herkese güzel günler
bu arada sevgili dentur kendini çok kasma lütfen anladığım kadarıyla erkekler kendilerini daha çok tutuyorlar olumsuzluğa daha hazırlıklı olmak istiyorlar ben geçen ay ilk tedavimde hemen hemen hergün eşimle hastane çıkışı tartışıyordum :) ama opu dan sonra anladım ki o da en az benim kadar üzülmüş bu sebeple bence canını sıkmamaya çalış senin mutlu olman kendini iyi hissetmen çok önemli ben bile bazen acaba ilk tedavinin başarısız geçmesinin sebebi benim gerginliğim ve mutsuzluğummuydu diye düşünmeden kendimi alamıyorum
aile şirketiyse bu çok kolay olur diye düşünüyorum boşver işi...erkekler öyle görünür soğuk kanlılar ama sen onu kafana takma..naparsa yapsın..benimkide bu adetle başlama diyordu şimdi uçuyor...evde bir şeye elini sürmeyen adam yemek yapıyo ev temizliyo... alıyorum öcümü:))) canına okursun sende :))onu hiç düşünme tedavine odaklan her hazırlığını yap iyi beslen proteine ağırlık ver şimdiden et süt yumurta meyve kivi bunları tüket bol bol..
mummucum bazn hak veriyorum eşime bakalım işte bişiler yapmaya başlamam lazım malum 23 gün kaldı şimdiden hazırlıklarımı yapmazsam bende senin gibi düşünürüm kesin
bu arada baş ağrıların havadan dolayı olabilir benim mesela hava ne zaman lodos olsa migrenim tutar sana ufak bir tavsiye başparmağınla ve işaret parmaklarınla ensenin her iki yanına masaj hareketlerı yap çukurların oraya daire çizerek bir de kulak memenden tutup çapraz yönde aşağı doğru çek :) fizyoterapistim öğretmişti gerçekten iyi geliyor
zaten bu kadar gergin olmamım sebebi eşim adam çok rahat hiçbirşey umrunda değil gibi gözüküyor konuşmuyor bir garip oda işte bende kendi kendime kalınca dahada gerildim canım bizimkisi aile şirketi çorluda tekstil firmasında çalışıyorum eşim kp amcalar kuzenler hep birlikte işte ( haklısın happcim bugün konuşucam kp çıkarmasalarda 1 ay izne ayrılcam yoksa memorıal yerine bakırköye yatıcam ( adet olduğum için kuran okuyamadım ama bugün başlıcam inşallah dualara ev içinde bir bayan var onu alıcam işte bugün herşey belli olucak canım
GÜNAYDIN KIZLAR,
BİRAZ GEÇMİŞ OKUYAYIM DEDİM PES ETTİM.MAŞALLAH ÇENECİKLERİNİZE :)) MİKRO VE İNCİNİN GELİŞİ YARAMIŞ FORMA
KABAKÇİÇEĞİ,UĞURBÖCEĞİ,OFFFF HATIRLISI OLSUN ,YUMOŞLARINIZ SİZE SIMSIKI TUTUNSUN İNŞ.RABBİM ONLARADA SİZEDE GÜÇ KUVVET VERSİN.BU SON DENEMENİZ OLSUN.KUCAKLARINIZ BEBİŞ DOLSUN...
BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARIMI RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
DENTUR GEÇMİŞ OLSUN CANIM HERŞEYİN BAŞI STRES SIKMA CANINI.SENDE RAHAT OLMAYA CALIŞ CNM.
KIZLAR PAZAR AKŞAMI BELİMDE BİR KAŞINTI BAŞLAMIŞTI,DUŞ ALDIM HER TARAFIMA DAĞILDI EVDE KREM VE İLAÇ VARDI EŞİME SORUP ONLARI KULLANDIM BİRAZ KABARIKLIĞINI İNDİRDİ AMA ETKİ ETMEDİ DÜN ZOR ÇALIŞTIM.AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ACİLE GİTTİM Bİ TANE İĞNE YAPTILAR NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI DOKTOR BUGÜN DERMOTOLOJİYE GİDİCEM.İNŞ ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTURDA TEDAVİ SÜRECİMİ ETKİLEMEZ ÇÜNKÜ BİZİM GENETİKLERİMİZ ÇALIŞILYOR ŞU ANDA.SONUÇLAR ÇIKINCA İLK REGLİMDE TEDAVİYE BAŞLIYACAĞIZ.
kabak çiçegi sen hangı odadaydın hastaneden kaçta çıktın gelcektim yanına ama agrım vardı gelemedim
transferinizi kim yaptı hangi dr
çikolata kistini aldırmadan benim gibi tüp bebek deneyen var mı? bir de pazartesi toplandı yumurtalar ne zaman ararlar acaba??