- 20 Şubat 2013
- 122
- 0
rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla dünyaya gelip daha seni çoooooook duygulandırırlar inşallahh :))
hayırlısı olsun senin sonucun hangi tarihte belli oluyor
canımmm hadi hayırlı olsunnn inş...kaliteli yumoşların olurrr sana evlat olurlarrrr
bende onu anlamıyorum yaaa.dedim ki bu sefer çalışıyorum zaten göz önünde değilim kimse anlamazz.ben 4 .katta oturuyorummm ama güneşliklerimm ne günden ne güne kaç gün açılmış sabahtan bunu bile konuşmuşlar düşün artıkk.işe gitmiyo kesin bebek koydurdu diyeene diyim ben artıkk.konuşanlarda var ya akrabaaa.
annem yanımda kalıyordu ya yengem babamın önüne çıkmış siz kavgamı ettinizde kızında kalıyo falan demişlerrr 60 yaşındaki adama düşün artıkk
Yattigim yerden telefondan yaziyorum hala kizlar. Yarin daha rahat girerim insallah:) yatiyorum bugun. Geri sayim nasil gecer bilmiyorum. Embriyonun resmini verdiler bakip duruyorum:)) rahmine koyarken ekranda gosteriyorlar ya kalbim pit pit etti. Duygulandim. Bir noktaydi ve bana tutunmaya calisacakti. Benden daha buyuk bir mucadele icinde o simdi.. Ben de dua ediyorum onun icin :))
maşşallah canım hayırlı olsun17yumurta toplandi canim funda hanim yapti opumu
ayy canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun ne güzelYattigim yerden telefondan yaziyorum hala kizlar. Yarin daha rahat girerim insallah:) yatiyorum bugun. Geri sayim nasil gecer bilmiyorum. Embriyonun resmini verdiler bakip duruyorum:)) rahmine koyarken ekranda gosteriyorlar ya kalbim pit pit etti. Duygulandim. Bir noktaydi ve bana tutunmaya calisacakti. Benden daha buyuk bir mucadele icinde o simdi.. Ben de dua ediyorum onun icin :))
slm iyi geceler kızlar dualarınızı bekliyorum bugun transferim oldu :)))
transferinizi kim yaptı hangi dr
canım transferim yapıldı yazını göremedim hayırlı olsun allah yardımcın olsun ..
happycimm geçmişe bakmadım bitmiş bir haldeyim sanki dünya yıkılmışda ben altında kalmışım gibi gergin sinirli bir haldeyim ve buda baş ağrısı olarak bana geri döndü hiçbirşey sakinleştiremiyor beni puzzle yaptım kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum kuaföre gittim birazcık değişiklik yaptık yok yok yok hiçbirşey iyi gelmiyor heleki işe başlamak beni dahada gerdi bugün konuşacağım dua et hamişim burdan kurtulayım evde olmak istiyorum sen nasılsın çok özledim hepinizi
günaydın kızlar nasılsınız
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
kabakçiçeği, uğurböceği,offff hayırlı olsun kızlar rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
mucize hayırlı olsun canım inşallah kaliteli ve sağlıklı yumurtaların olsun sımsıkı tutunsunlar sana
mikrom nasılsın başladımı bulantılar nasıl hissediyorsun geçmişe şöle bi baktım da akrabalarına diyecek bişi bulamıyorum
pes doğrusu canım sen çok bahsetme kendinden rabbim kem gözlerden korusun sizi
happy canım nasılsın sende varmı bulantı falan nasıl gidiyor
canancım nasılsın bebişler nasıl yaptırdıdnmı kuzum ikili testi
incim nasılsın canım heycan varmı çok az kaldı
hilalcim çok şükür artık evinizdesinizcanım şuan tam alışma aşamasındasınız zamanla kendi düzenini kurup oturtacaksın
o zaman herşey çok daha güzel olucak rabbim sağlıklı uzun ömürler versin derin ve denize
akasyam nasılsın canımm keyfin yerindedir inşallah
denturcum nasılsın çok geçmiş olsun canım neden bu kadar uzun sürdüki baş ağrın
nurme medical zeplin nasılsınız bakalım nasıl gidiyor
çikolata kistini aldırmadan benim gibi tüp bebek deneyen var mı? bir de pazartesi toplandı yumurtalar ne zaman ararlar acaba??
happycimm geçmişe bakmadım bitmiş bir haldeyim sanki dünya yıkılmışda ben altında kalmışım gibi gergin sinirli bir haldeyim ve buda baş ağrısı olarak bana geri döndü hiçbirşey sakinleştiremiyor beni puzzle yaptım kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum kuaföre gittim birazcık değişiklik yaptık yok yok yok hiçbirşey iyi gelmiyor heleki işe başlamak beni dahada gerdi bugün konuşacağım dua et hamişim burdan kurtulayım evde olmak istiyorum sen nasılsın çok özledim hepinizi
çok şükür iyiyim, sen nerede çalışıyorsun canım? bence eşine çok büyük iş düşüyo seni motive etmesi lazım?? ama çok az kaldı tedavine, bence bebek için hazırlıklar yapmayı dene evini toparla takviyelere başla bol bol kuran oku yasin oku zaman faydalı geçer ve içinde rahatlar..