akasya ,aysunayy, nisannur nasılsınız kızlarrr ha şöyle yaa kimseciklerr uğramıyooo nerelerdesinizz
merhaba canım geçmiş okuyordum.ben iyiyim ama çok yorgunum eşimle farklı şehirlerde oldugumuz için bu hafta sonu ben gittim.cumartesi akşamı iş çıkışı yolculuk yaptım.direk kayınvalidemlere gectik,(kayınpederim rahatsız) ordan eve derhen uyuduğumda sabah oluyordu pazar akşamı tekrar yolculuk annemlere geldim.yattığım yeri beğenmişim heralde sabah zar zor uyandım ama çok yorgunum.
Evin banyosunda problem var,sigortadan eksper çağırdım,oğlumla ilgileniyorum,doktoruyla hemen hemen hergün konuşuyorum ayın 20.de kemik iliğinden örnek alınacak yine..
tüp bebek işiyle ilgileniyorum,genetiğimiz ankarada muhterem bahçe diye bir profta yapılıyor onunla ilgileniyorum,ege üniv.yurtdışı donörüyle ilgileniyorum,lösevden arıyorlar onunla ilgileniyorum,babamın çektiği kredide problem oldu bankayla uğraşıyorum.şirkette muhasebeciyim onunla ilgileniyorum.ruhen bitiğim aslında telefonla konuşmaktan sesler beynimde yankılanıyor.
Bunun için buraya az vakit ayırabiliyorum.sizi okuyorum fakat bazen karıştırıyorum.benden böyle.kendi dertlerimle sıktım sizi kusura bakmayın.
Mart ayı gümbür gümbür gelir inş.bütün arkadaşlar
Böyle döner..
Sizi seviyorum ve dualarımdasınız.rabbim hepinize sağlıklı,salih,hayırlı evlatlar vermeyi nasip etsin ve evladınızla sınamasın inş.
Birde kızlar sadece allahtan korkun.başka hiçbirşeyden korkmayın.çünkü korktuğunuz şey başınıza geliyor.bunu yaşamış biri olarak nacizhane fikrim.tabiki haşa bende allahtan korkuyorum,fakat anne olduktan sonra özellikle oğlum uyuduğunda ve yanlızken oğluma birşey olursa,onu kaybedersem diye düşünür çok ağlardım ve bu başıma geldi.rabbim sizin çektiğiniz bu sıkıntılara karşı çok güzel günler nasip etsin.kalabalık birer aileler olun inş.