Memnuniyetsizlik Topiği

Ben burada kendimi sikayt etmek istiyorum. Saticilara ders olmasi acisindan. Kendime aldigim sıfır bir saat vardi (ikinciel sitesinden) daha ayar dugmesinde korumasi bile duruyordu. Daha sonra ozel bir sebepten satisa koydum bir arkadasim begendi almak istedi calisip calismadigini sordu. O anda korumayi kaldirdim bir sure baktim sorunsuz calisiyor. Hemen unutmamak icin paketledim kargoya hazir hale getirdim. Buradaki sorun su : saati bir sure takibe almaliydim, oysa saat bozukmus ve düzgün calismiyormus. Simdi arkadasim madur ben mahcup oldum.
Diyecegim su ki, sifir alinan urunlere bile guvenmeyin emin olmadan kimseye gondermeyin. Bu durum benim dikkatsizligim yuzunden yasandi. Hepimize ders olsun.
medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim arkadaşım keşke herkes böyle dürüst olabilse:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

alamıcağınız ürünleri ayırtmayın hanımlar lütfen. bu şekilde satışlara mani oluyorsunuz, ayırdıktan sonra talip olan kişilere ayrıldı diyoruz sonra pat çıkıp alamıyorum demek iyi niyeti suistimal etmiş oluyor.
sadece kendi adıma değil tüm satıcı arkadaşlar bu durumdan rahatsız olur eminim.:KK14:

alamıcağınız ürünleri ayırtmayın hanımlar lütfen. bu şekilde satışlara mani oluyorsunuz, ayırdıktan sonra talip olan kişilere ayrıldı diyoruz sonra pat çıkıp alamıyorum demek iyi niyeti suistimal etmiş oluyor.
sadece kendi adıma değil tüm satıcı arkadaşlar bu durumdan rahatsız olur eminim.:KK14:

Şiddetle katılıyorum..Terlikle kovalayasım geliyor böyle durumlarda :KK14:

Alicilarin sunu artik anlamasi gerek. Biz burda 2. El temiz ve az kullanilmis urun satiyoruz. Pacavra satmiyoruz. 2. El diye olmadik fiyat teklifleriyle gelneyin lutfen. Oyle fiyatlar teklif ediliyorki satip ugrasmya degmez.
Bide malimi kotuleyip zaten 2.el zsten kullanilmis deyip indirim talep rdenlere de ayricasinir oluyorum. Begenmiyosan 2. El pazarinda isin ne??

Alicilarin sunu artik anlamasi gerek. Biz burda 2. El temiz ve az kullanilmis urun satiyoruz. Pacavra satmiyoruz. 2. El diye olmadik fiyat teklifleriyle gelneyin lutfen. Oyle fiyatlar teklif ediliyorki satip ugrasmya degmez.
Bide malimi kotuleyip zaten 2.el zsten kullanilmis deyip indirim talep rdenlere de ayricasinir oluyorum. Begenmiyosan 2. El pazarinda isin ne??
kesinlikle katılıyorum hiçbirimiz zaten kullanılmayacak ürünleri satmıyoruz yüksek fiyat verdiğimiz şeyler zaten ya az kullanılmış yada hiç kullanmadığımız ürünler ki zaten sıfır fiyatıda vermiyoruz bu paraya sıfırını alırım diyenler var ozaman niye indirim istiyosunki git sıfırını al madem sıfırı bu kadar ucuz !!!!

Valla baktım da gözüm korktu yemin ederim. İlk birkaç sayfada neler olmuş öyle... Hakaretler edilmiş, laf sokmalar falan... Ne diyeyim Allah satışta, alım da bile iyilerle karşılaştırsın. Kendini bilmeyen insan çok... Memnuniyet topiğini görünce içim rahatladı en azından...

Ayırt etme ve sonra iptalinden çok şikayet edilmiş. Hakları var. Benim buradan değil de, başka yerlerden tanıdığım satıcılar ücreti ilk gönderen kimse ona ayırtıyorlar. Bilmiyorum. Yoksa arkadaşlarında belirttiği gibi cayma durumunda çok mağdur olunabiliyor.

Böyle şeylere ne gerek var anlamıyorum beyenmeyen almasın, alanda zamanında ödesin ayırtmasın kimsede kimseyle oyun oynamasın yazık günah arkadaşlar emeğe saygı duyalım hepimiz nolurrrr ihtiyacı olanlarda olabilir bu ayıp bişey deyil ayrıca herkez elini vicdanına koysun yukarda Allah haksızlıkları görüyor herkezi kandıra bilirsiniz ama ALLAHA hesap nasıl vericeksiniz Allahtan korkan kişi kimseye ihanet etmez lütfen saygı duyalım birbirimize haksızlık yapmayalım şu gelip geçici dünyada hak yememek,insana saygı,insana sevgi önce kendimizde başlar. Biz kendimizi düzeltmessek etrafa kötülükler dağılır önce kendimize saygı sonra çevremize saygı ve sevgi herkeze mutlu huzurlu bir ömür diliyorum tüm kalbimle...En Büyük KK

"Üste alınmayacak kıyafetleri buraya koymuşlar, benim ürünlerim on numaradır, aradaki fark ortada" gibi bir mesaj okudum bugün bir konuda.

Bu ne kibir?

Alışverişiniz ve herhangi bir memnuniyetsizliğiniz olmadan kimsenin ürünlerini bu şekilde aşağılayamazsınız. Sizin zevkinize hitap etmeyebilir, sizin zevkiniz de bir çok insana hitap etmiyordur eminim.

Öyle fazla fazla fiyatlar koyduğunuzda kalitesi artmıyor ürünlerinizin.

Ne tuhaf ki bu arkadaşlar bir ürün beğendiğinde ürün fiyatının yarısını falan teklif eder, ama kendilerinden indirim talep edildiğinde 3-5 kuruş indirim yapar..

Neyse, gözüme çarpan mesaj cidden hiç hoşuma gitmedi..Her kime yazıldıysa yazıldı ama hoş değil ve ayıp.

Medcezire katılıyorum. ..Gerekli kişiye de düşüncemi yazdım..Ne kadar asagılayıcı bir üsluptu...Kendi adıma sıfıra yakın temiz ürünler sattımm yok pahasına...Ucuz verdim...Öyleyken bile indirim isteyenler olurdu. ..Her insanla zaten alışveriş edilmez...Yüksek fiyat koymayı bizde biliriz sıfır ürünleri bile 10 liradan verdim ,veriyorum...İkinci el diye...Çok enteresan insanlar var gercekten. ..Diger arkadaslarım adına sessiz kalamadım ve yorum yapma gereği duydum....

Medcezire katılıyorum. ..Gerekli kişiye de düşüncemi yazdım..Ne kadar asagılayıcı bir üsluptu...Kendi adıma sıfıra yakın temiz ürünler sattımm yok pahasına...Ucuz verdim...Öyleyken bile indirim isteyenler olurdu. ..Her insanla zaten alışveriş edilmez...Yüksek fiyat koymayı bizde biliriz sıfır ürünleri bile 10 liradan verdim ,veriyorum...İkinci el diye...Çok enteresan insanlar var gercekten. ..Diger arkadaslarım adına sessiz kalamadım ve yorum yapma gereği duydum....

Teşekkür ederim canım..Valla dün hem üzüldüm hem sinirlendim. Çok ayıp.

Ben hem şaşırdım ve üzüldüm daha önce alışverişimiz olduğu için :KK43: çok ayıp gerçekten yakıştıramadım. Sırf elden çıksın yer açılsın başkalarını işi gorulsun die yok pahasına verdim alışverişler ettim herkesin urunu birbirinden güzel ha iyi.niyetin suistimal edildiği durumlar olmuyor mu oluyor illaki ama çozuluyor bir şekilde kul hakkı var sonuçta. Ama bu şekilde çamur yapılmaz kuçumsenmez

Arkadaşım senin nerden nedir ya.... benim sözüm size değildir... neden bu kadar üzerinize aliniyorsunuz.... Burada işini düzgün yapan insanlar olduğu kadar yapmayanlar da var... üzerine giyilmeyecek ürünler satanlar var. bu benim başıma geldiği icin öyle yazdım....

Arkadaşım senin nerden nedir ya.... benim sözüm size değildir... neden bu kadar üzerinize aliniyorsunuz.... Burada işini düzgün yapan insanlar olduğu kadar yapmayanlar da var... üzerine giyilmeyecek ürünler satanlar var. bu benim başıma geldiği icin öyle yazdım....

Bu üstüne alınma meselesi değil. Şahsen ben hiç alınmadım.
Senin başına gelmiş olabilir, ama konunda diyorsun ki "eğer diğer konuları gördüysen benim ürünlerimin farkını anlarsın"..
Yani burada konu açan onca insanın görsellerinden bahsediyorsun..Senin başına gelen defo olayından değil.
Aşağılıyorsun yani bir nevi..Çevirmeye gerek yok nuray. Kurduğun cümle hoş değil.

Arkadaşlar benim hakkımda olur olmaz ithamlarda bulunan kişileri editor nevreste hanima tek tek bildirecegim... Bundan sonra gerekenleri o size söyler.... Bundan sonraki muhatabiniz ben değilim....

Biz de üyelerin ürünleri hakkında olur olmaz ithamlar bulunanları tek tek bildirelim bari, ilkokul sırasında hissettim kendimi:KK48:

Neyse, burası memnuniyetsizlik topiği ve kurulan cümle hoşuma gitmediği için belirtmek en doğal hakkım..Herkesin öyle.
Herkes ürün satarken diger konuları küçümcercesine örnek göstermeden işini yaparsa daha etik olur.

Ben de üstüme alınmadım..Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen..."kardesim ya vs " diye konuşmayın lütfen. ..Bana dokunmayan yılan bin yasasın diyemem ben...Ne olursa olsun bir talihsizlik yasadıysanız da o şekilde genelleme yapınnca herkes o kalıba girer...Kim ne bilsin kime laf carpıttığınızı...Neyse uzatmayalım meseleyi....

bu sitede daha yeniyim ve gezerken bit pazarı bölümüne rastladım ve cok sasırdım cöpe atılacak ürünleri satısa sunanlar var ve fiyatlarda bi okadar sacma kıyafetler kullanılmaktan yıpranmıs ayakkabılar giyilmekten eskimiş ya bi silip fotosu konmazmı yanı bazı insanlar atmayımda kakalayım dusuncesiyle satıs yapıyorlar yani bu bize büyük bi saygısızlık bence bana cok sacma geldi

Merhaba bayanlar. Ürün ayırtıp almama konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bende . Bir sürü insan saatlerce uğraştırıp üzerinde deneyebillir misin farklı fotoğraflarını atabilir misin deyip almaya karar verdikten sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Lütfen insanları boş yere uğraştırmayın demek için yazma gereği hissettim .

X