Memnuniyet topiği

blackanqel90 blackanqel90 ile takas yaptık çook kibar ve düşünceli bir bayan.. Paketi açtığım gibi mis kokular yayıldı hediyeye de bayıldım ayrıca:)) başka alışverişlerde de görüşeceğiz eminim :)
Ay canım benim çok teşekkür ederim iyi günlerde kullan :) Sende çok ince ruhlu birisin kargomu sabırsızlıkla bekliyorum ama şimdiden çok memnun kalacagıma emınım,öyle bir güven veriyorsun :nazar:

@portol arkadaşımdan aldığım ürünlerden memnun kaldım. kendisiyle güven içinde alış-veriş yapabilirsiniz :)

- Janna - - Janna - la parfüm alışverişi yaptık sabah 11 de geldi kargo o saat sıktım hala buram buram kokuyor orjinal ürün teşekkür ederim.ayrıca jasminin kutusunda göndermişsin onada talibim bilgin olsun :KK36:

A asysu isimli üyeden ürünler aldım. . Keyifli bir alışveriş oldu.. Kendisine teşekkür ederim. . Güvenle alışveriş yapılabilecek bir üye. .

milka84 arkadaşa cok teşekkür ederim gerçekten ilgisi süper ve kargo hızlı , en güzelide gönderdiği hediyeler tertemiz kesinlikle tekrardan ürün alabileceğim arkadaşım

Back
X