Memnuniyet topiği

@NOOPTİON DAN İKİNCİ KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM, ÜRÜNÜN BİRİ RENK OLARAK KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN OLMAMASI NEDENİYLE SAĞOLSUN GERİ ALDI, ÜRÜNÜ PAZARTESİ GERİ GÖNDERİCEM KENDİSİNE, BUGÜN PARASIN YATIRDI, ÇOK TŞK EDERİM, İLK ALIŞVERİŞİMDE DE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM KENDİSİNDEN :)

canım ben teşekkür ederim:) çok naziksin ..

B Bukrem_ adlı arkadasımdan ben ürün aldım.. Hem bu topıge hemde diger topıge aıt konularından.. Bugun aldım kargomu. Tertemizz mis gibi sanki sıfır ürün göndermiş bana. Bu ondan 2. Alısverısım ve gercekten hıc kırmadı benı sagolsun.. Tavsiye ederim.. Tesekkurler bukremcım..:KK36:

@fat1hhh adlı kullanıcıyla takas yaptık.. Boyle bi insan yok diyorum baska bırsey demıyorum artık..

Cook tesekkur e derımm. Süper bi insansın gercekten..

4justice 4justice kaliteli ürünler ve kaliteli satıcı..2. alışverişimi bile yaptım..gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir..çok teşekkürler

adba adba ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz . Daha kargosunu vermeden bu sabah paramı yatırcağını söyledi bence ondan alısveriş yapmalısınız hem anlayışlı hemde duyarlııı :KK60::KK36:

askperisi87 askperisi87 arkadaşla 100 liralık bi takasımız oldu
hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf benim nakit sıkışıgımdan dolayı takas yaptı
o kadar gözü gönlü bol bi insan ki telefonda da muhabbetimiz oldu hoş sohbetli
gelen her ürün birbirinden güzel fotoda göründüğünden çok daha güzel ürünler geldi
birsürü de hediye koymuş bayıldım bayıldım bayıldm kendisine sonsuz teşekkür ediyorum :KK60:

küçükyürek arkadaşıma çok teşekkür ederim ondan aldığım ürün çok temiz geldi bu süreçte yakınlığı ve satış sonrası ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim
her zaman bekleriz ilksan iyi niyet insanı öldürseydi dünyada insan kalmazdı ancak iyi niyetlinin de nesli tükeniyor ona ne yapacağız bilmiyorum neyse güle güle kullan ürünü eskitmelerin en mutlu günlerinde olsun .

C ciko07 arkadaşımla problemsiz bir alışveriş yaptık..güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim..tavsiye ederim...görüşmek üzere...

@rewend adlı arkadaştan çanta aldım çok memnunum sizlere de tavsiye ediyorum
çok güzel ürünler göndermiş hediyeleri içinde çok teşekkür ederim

@aysceaysce arkadaşımın ürünleri hem çok uygun fiyatlı, hem de iyi durumdaydı. alış verişte gösterdiği kolaylık için teşekkür ederim kendisine.

askperisi87 askperisi87 arkadaşla 100 liralık bi takasımız oldu
hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf benim nakit sıkışıgımdan dolayı takas yaptı
o kadar gözü gönlü bol bi insan ki telefonda da muhabbetimiz oldu hoş sohbetli
gelen her ürün birbirinden güzel fotoda göründüğünden çok daha güzel ürünler geldi
birsürü de hediye koymuş bayıldım bayıldım bayıldm kendisine sonsuz teşekkür ediyorum :KK60:

Çook mutlu oldum beğendiğine hemşi nihayet zavallıcıklar dolap beklerken şirin sahibelerini buldu :KK49:
Bende tabletimi çok beğendim tek bir çiziği bile yok tertemiz,
elimden düşmüyor full oyundayım oyüzden geç yanıtlayabildim :KK70:
Çoook teşekkürler dürüst güvenilir birini daha tanıma fırsatı verdiğin ve tabiki tabletim için :KK15:

Back
X