- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@kitara_84 arkadaşımdan aldığım çizmelere bayıldım, olup olmadığını denemeden parasını bile istemedi :) Buradan bir daha teşekkür ediyorum :)
Çok anlayışlı ve sevecen bir arkadaşsın.Güvenilir ve anlayışlı.Asıl ben sana çook tes ederim.Kesene bereket.masalindunyasi arkadaşımla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Sana buradan da çok teşekkür ediyorum, aldığım her şey göründüğü gibiydi. Hediyelerinse aldıklarımdan fazla :))) Samimi sohbetin ve nezaketin için teşekkür ederim :) Hepsini çok beğendim.
EstağfurullahENABE arkadaşımdan ilk alışverişim değil.Diğerlerinde olduğu gibi aldığım ürünlerden çok memnun kaldım.Mağazadan almışım gibiler.Alışverişimizin devamlı olması ,ürünlerin güzelliğinden ziyade bana verdiği değer ve güvendir.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Sus kız açık etme haha.adba canım benim sen guzel bi insansın ya?
Tertemiz uygun kıyafetler, bir de ustune kargoyu karsılamıssın..her sey o guzel yuregine gore olsun, cok cok tesekkur ederim canım benim..
M masalindunyasi ben de diyorum bu hatunu biyerden hatırlıyorum :)
Canım benim, sıfır gibi kıyafetler yollamıssın, hediyelerine bayıldım..bu urunlerin bu fiyatlara olması da senin ne guzel bir insan oldugunun kanıtı..ilgin alakan icin cok cok tesekkur ederim, yeni urunler bekliyorum :)
C comely_ canım seninle alısveris bi keyifti..urunleri cok begendim, cok tesekkur ederim her sey icin..
ben teşekkür ederim duygular karşılıklı...adba canım benim sen guzel bi insansın ya?
Tertemiz uygun kıyafetler, bir de ustune kargoyu karsılamıssın..her sey o guzel yuregine gore olsun, cok cok tesekkur ederim canım benim..
M masalindunyasi ben de diyorum bu hatunu biyerden hatırlıyorum :)
Canım benim, sıfır gibi kıyafetler yollamıssın, hediyelerine bayıldım..bu urunlerin bu fiyatlara olması da senin ne guzel bir insan oldugunun kanıtı..ilgin alakan icin cok cok tesekkur ederim, yeni urunler bekliyorum :)
C comely_ canım seninle alısveris bi keyifti..urunleri cok begendim, cok tesekkur ederim her sey icin..
Soliduse adli arkadastan aldigim urunler elime gecti gercekten hepsi yepyeni hic kullanilmamis ayricada cok guzellerddi kendisine cok tesekkurederim aslinda yazmak istemedim buraya urunlerini benden once kimse gorup almasin ben alayim isterdim ama cok guzel yurekli bir kisi daha tanidigimdam bunu kendime bir borc bildim
çok mutlu oldum beğenmene..hanımlar kesinlikle anlayışlı ve ılımlı bir insan..sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz ..ayrıcada değer veren sözünde duran bir bayan..benimde kargom yolda..sabırsızlıkla bekliyorum..mutlaka topiğine bir göz gezdirin...pişman olmazsınız..Sevgili adba dan yaptıgım alışverıs cok keyıflıydı hiç üşenmeden elındekı herseyın resmını tek tek atıp tek tek anlattı hepsını.Hem uygun fiyatlı hem yepisyeni tertemiz bir alışverişti çok teşekkur ederim iyiki karşılasmısım topıgınle ve senınle :)