- 3 Nisan 2014
- 36.079
- 147.027
Nooption ile alışveriş sorunsuz gerçekleşti. Mis gibi tertemiz bir elbise geldi, teşekkürler:)
beğenmenize sevindim güzel günlerde kullanın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nooption ile alışveriş sorunsuz gerçekleşti. Mis gibi tertemiz bir elbise geldi, teşekkürler:)
MInikkusum bnm sende cok tatlisin yaa canim arkadasim bnm senin gonderdiklerinde cok gusel sahane adeta cok cok tesekkur ederimyuppe şeker, gönderdiklerin çok güzeldi sen de çok tatlısın sohbete devam
teşekkür ederim canım yine görüşmek üzere inşallah hayırlı bayramlar umarım beğenmişsindirH hulyaselcuk ilk kez alışveriş yaptım ama ürünü hızlı bir şekilde sağlam elime ulaştı Teşekkürler
Nooption özel teşekkürü bir borç bilirim herzaman alışveriş yaparım ama alışveriş bahane sohbet şahane
_MedceziR_ canım geç oldu aslında çok önce yazmam gerekirdi.
Sen nasıl ince düşünceli ve güzel bir insansın.
Hiç alışveriş yapmadık sadece sohbet ettik ama ortak tanıdığımızla bana hediye gönderdin hiç unutmayacağım çok öptüm
Asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir alisveristi :)cananzeyno canım kargomu aldım sıfırlar gerçekten çok teşekkür ederim hediyelerin içinde çok sağol öpüyorum yine görüşmek üzere
sizde beni mahcup ettiniz, memnun kalmanıza çok sevindim. bu keyifli alışveriş için teşekkürler :)emento dan eşarp aldım ürünleri çok kaliteliydi . sağolsun kendi zahmet edip getirdi beni mahçup etti