- 23 Temmuz 2011
- 1.955
- 165
çok teşekkür ederim :)ENABE ile yaptığım alışverişten çok memnun kaldım aynı zamanda iletişimi de harika:)
teveccühünüz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim :)ENABE ile yaptığım alışverişten çok memnun kaldım aynı zamanda iletişimi de harika:)
fancynancy bitanemmmm..hic unutmıcam bana sagladıgın kolaylıgı..urunlerin yepueni, mis gibi..cok tesekkur ederim her sey icin arkadasım
Asıl ben teşekkür ederim .. Sizinle alışveriş yapmak herzaman bir zevk.. O kadar çok işimi gördünüz ki... Anlayışınız ve dostluğunuz için Çoooook teşekkür ederim...adba canım benim..
yani ne diyeyim senin hakkında bilmiyorum..
Ben hayatımda böyle bir kargo almadım..Bir çuval olmasına rağmen, bu kadar mı özenli, bu kadar mı temiz olur..
Ürünlerin hepsi marka ve sıfır..Şok geçirdim açtığımda..
Acilen fotoğraf çekme şekline bir çare bul..Çünkü bu ürünlerin fotodakilerle alakası yok..
O mutevaziliğin, insancıllığın da cabası..İyi ki tasnımışım seni..
Her şey için teşekkür ederim..
solidio arkadasım takım elbıseler ve pantolonların tertemız geldı güvenle alıswerıs yapabılırsınz arkadaşlar tekrar alıswerıs yapmak Nasıp olur Ins
Teşekkür ederim karşılıklı canım ben de cok memnun oldum arkadaslarima da alisveris icin gonul rahtligi ile tavsiye ederim tabi canim inşAllah ben de alırım senden
Canm benim sagol tesekkur ederim iyi gunlerde kullan inş.kullandikcada beni hatırla:) bende seni çok sevdim gorusmek isterim herzamn opuyorum canm cok hoscakalefenihanefe arkadasımdan fıncan takımları aldım uzun suredır boyle temız ve guzel bır model arıyordum kendısı sıfır kullanılmamıs fıncan takımları getırdı yepyenı kutusunda ve cok uyguna aldım yuzyuze tanıstık cok tatlı ve guleryuzlu alısverısı sıddetle tavsıye edıyorum
Nıhan canım benım hakkını helal et cok beklettık senı arabamızın azızlıgıne ugradık yolun duserse efeyıde al cayımı ıcmeye gelın cok memmun oldum