Memnuniyet topiği

blackanqel90 blackanqel90 harika ürünler özenli paket.. Bayıldım hediye için ayrıca teşekkür ederim..tekrar görüşelim cnm.. Hanımlar mutlaka sayfasına uğrayın pişman olmayacaksınız

adba adba canım benim..
yani ne diyeyim senin hakkında bilmiyorum..

Ben hayatımda böyle bir kargo almadım..Bir çuval olmasına rağmen, bu kadar mı özenli, bu kadar mı temiz olur..
Ürünlerin hepsi marka ve sıfır..Şok geçirdim açtığımda..

Acilen fotoğraf çekme şekline bir çare bul..Çünkü bu ürünlerin fotodakilerle alakası yok..

O mutevaziliğin, insancıllığın da cabası..İyi ki tasnımışım seni..

Her şey için teşekkür ederim..

adba adba canım benim..
yani ne diyeyim senin hakkında bilmiyorum..

Ben hayatımda böyle bir kargo almadım..Bir çuval olmasına rağmen, bu kadar mı özenli, bu kadar mı temiz olur..
Ürünlerin hepsi marka ve sıfır..Şok geçirdim açtığımda..

Acilen fotoğraf çekme şekline bir çare bul..Çünkü bu ürünlerin fotodakilerle alakası yok..

O mutevaziliğin, insancıllığın da cabası..İyi ki tasnımışım seni..

Her şey için teşekkür ederim..
Asıl ben teşekkür ederim .. Sizinle alışveriş yapmak herzaman bir zevk.. O kadar çok işimi gördünüz ki... Anlayışınız ve dostluğunuz için Çoooook teşekkür ederim...

solidio solidio arkadasım takım elbıseler ve pantolonların tertemız geldı güvenle alıswerıs yapabılırsınz arkadaşlar tekrar alıswerıs yapmak Nasıp olur Ins

solidio solidio arkadasım takım elbıseler ve pantolonların tertemız geldı güvenle alıswerıs yapabılırsınz arkadaşlar tekrar alıswerıs yapmak Nasıp olur Ins

inşaallah nasip olur tekrarı canım ben de tanıştığımıza çok memnun oldum...son derece kibar bir bayanla alışveriş yapmak gerçekten büyük kolaylık iyi günlerde kullansın eşiniz mutlu mesut eskitin inşaallah

emento emento arkadaşımla çok güzel bir alışverişim oldu. Zaman sıkıntısı yaşamasına rağmen benimle sonuna kadar sabırla ilgilendi. Ürünleri zaten çok güzel aynı zamanda da kaliteli, harika bir ikinci el adresi, herkese öneririm :KK200:

B Bukrem_ gönlü güzel,hoş sohbetli cömert insan seninle alısveris yapmak cok keyifli idi tekrar görüselim cok memmun oldum ama tekrar görüstüğümüzde bu defa lütfen sen alıcı ol:KK54:

B Bukrem_ gönlü güzel,hoş sohbetli cömert insan seninle alısveris yapmak cok keyifli idi tekrar görüselim cok memmun oldum ama tekrar görüstüğümüzde bu defa lütfen sen alıcı ol:KK54:
Teşekkür ederim karşılıklı canım ben de cok memnun oldum arkadaslarima da alisveris icin gonul rahtligi ile tavsiye ederim tabi canim inşAllah ben de alırım senden

mzuhal mzuhal canım benim,hersey cok guzel ve tertemizdi
Elbıse bekledıgımden daha guzel cıktı cok tesekkur ederım hakkını helal et gorusuruz ınsallah

efenihanefe efenihanefe arkadasımdan fıncan takımları aldım uzun suredır boyle temız ve guzel bır model arıyordum kendısı sıfır kullanılmamıs fıncan takımları getırdı yepyenı kutusunda ve cok uyguna aldım yuzyuze tanıstık cok tatlı ve guleryuzlu alısverısı sıddetle tavsıye edıyorum
Nıhan canım benım hakkını helal et cok beklettık senı arabamızın azızlıgıne ugradık yolun duserse efeyıde al cayımı ıcmeye gelın cok memmun oldum

efenihanefe efenihanefe arkadasımdan fıncan takımları aldım uzun suredır boyle temız ve guzel bır model arıyordum kendısı sıfır kullanılmamıs fıncan takımları getırdı yepyenı kutusunda ve cok uyguna aldım yuzyuze tanıstık cok tatlı ve guleryuzlu alısverısı sıddetle tavsıye edıyorum
Nıhan canım benım hakkını helal et cok beklettık senı arabamızın azızlıgıne ugradık yolun duserse efeyıde al cayımı ıcmeye gelın cok memmun oldum
Canm benim sagol tesekkur ederim iyi gunlerde kullan inş.kullandikcada beni hatırla:) bende seni çok sevdim gorusmek isterim herzamn opuyorum canm cok hoscakal

Asena87 ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Anlayışı, nezaketi ve tertemiz bir ürün gönderdiği için çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz hanımlar.

@Abda ile güzel bir alışveriş yaptık 3 ürün alıp 3 de hediye alan var mıdır acaba benden başka :KK36: Bol ilgi hızlı gönderi güvenli alışverişin tam adresi adba nin Butigi uğramadan geçmeyin:KK36:

X