Memnuniyet topiği

M masalindunyasi adlı arkadasımdan yaptıgım alısverısten coook memnun kaldım
:)
begendıgım lohusa takımını tertemız eksıksız gonderdıgı gıbı ıcınde gordugum kızım ıcın suprız hedıyeler benı cok mutlu ettı...
cok tesekkur edıyorum :KK36:
hakkını helal et :KK19:

M masalindunyasi adlı arkadasımdan yaptıgım alısverısten coook memnun kaldım
:)
begendıgım lohusa takımını tertemız eksıksız gonderdıgı gıbı ıcınde gordugum kızım ıcın suprız hedıyeler benı cok mutlu ettı...
cok tesekkur edıyorum :KK36:
hakkını helal et :KK19:
Ben bu kadar yüce gönüllü.anlayışlı.kolaylık sağlayan bir arkadaş tanıdığım için çok mutluyum.Hersey gönlün gibi güzel oldun.Sağlıcakla giyinmeyi nasip eylesin sana ve kuzucuğumuza Mevlam.

adba adba dan yaptığım alışverişten yine çok memnun kaldım. Çok teşekkürler arkadaşım tekrar görüşmek üzere

yuppe yuppe cimmmm memnuniyetsizlik topiğine yazıcaktım yanlış oldu dermişim şaka tabiki yine her zamanki gibi canım çok teşekkür ederim tertemizler teyzesi öpüyorum kocamannn

Arkadaşlar odeme nasil gerçelesiyor once ödeme sonra kargoy verme gibi mi biri bilgi verebilir mi? Banka hesabına falan mi yatiriyorsunuz parayi?

Arkadaşlar odeme nasil gerçelesiyor once ödeme sonra kargoy verme gibi mi biri bilgi verebilir mi? Banka hesabına falan mi yatiriyorsunuz parayi?
evet canım ödemeyi alıyorsun ya da gönderiyorsun sonra kargoya veriliyor banka hesabı ptt hesabı hangisine istenirse

X