• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

adba adba buradan da yazmadan geçemedim, ürünler çok güzel , üşenmeden hepsini fotoğrafladıgın ve harika bir indirimle gönderdiğin için çook tesekkur ederım kotu giydim bilee =) hayırlı satışlar dılıyorum =)
arkadaşım benim beğenmene çoook sevindim..senden aldığım ürünleride bol bol giydim..tertemiz mis gibi...indirim dersen sendede var..tekrar teşekkür ederim cnm benim...

S semaa38 canım geç yazabildim kusura bakma parfüm için çok teşekkür ederim ayrıca hediyen içinde çok mahçup oldum tekrar çok sağol[/QUO

rica ederim canım ne demek güzel günlerde kullan inşallah. başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle takip edelim birbirimizi :)

H hulyaselcuk ayrıca ürünlerin adedi kadar bi o kadar da hediye göndermissin geniş yürekli arkadasım tekrar tesekkür ederim ama cok mahcup oldum
güle güle kullan canım benim hep görüşücez zaten dost kazandım bende :) işin görülsün yeter ki öpüyorum senin ürünlerinide 1 kere kullanılmış yazma sayfanda sıfırlar çünkü:KK60:

Back