- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
4justice yine yeniden.alışveriş ve yine.yeniden harika ürünler, hediyeleri indirimli fiyat üzerinden bile indirim yapması ürünlerinin kalitesi harika ,iyi ki tanışmışiz sanirim.dördüncü alisverisim oldu her biri için yeniden teşekkürler: )
Ben teşekkür ederim gerçekten güzel bir takasti...@dilem elif teşekkür ederim cnm..güzel bir takastı..
siz kendinizi yabana atmayın..ne kadar gözüde gönlüde tok olduğunuzu bir ben değil;çoğu kişi bilir burda..biz daha çoook alışveriş yaparız...ben teşekkür ederim güle güle kullanın...adba cımdan bişeyler beğendim..Haliyle ne kadar borcumuz diye sordum..Ne borcu hediyem olsun size deyip ısrarla kabul etmedi..Çok mahçup etti beni..
Yolladığı şeyler de mis gibi, tam üzerime göre..
Çok teşekkür ederim canım bu nezaketin için..
siz kendinizi yabana atmayın..ne kadar gözüde gönlüde tok olduğunuzu bir ben değil;çoğu kişi bilir burda..biz daha çoook alışveriş yaparız...ben teşekkür ederim güle güle kullanın...
Benden de sana tesekkurlerr cnmmm
Ne demek canım benim, güzel günlerde kullan hepsiniGenelde memnun kaldiklarimi yaziyorum kizlar
perican55 kesilikle tavsiye ederim cok gusel bi takasimiz oldu Hediyesiylede bni cok sevindirdi
ben teşekür ederim canım yepyeni ürünlerin için güle güle kulan :)@NAZLIIIII cnm herzamanki gibi çook güzel bir takastı..hediyelere ne gerek vardı...çok teşekkürler
SİZ COK FARKLİSİNİZ MEDCEZİR SİZE İYİ NİYETİNİZ İCİN COK TESEKKUR EDİYORUMCanım benim
SİZ COK FARKLİSİNİZ MEDCEZİR SİZE İYİ NİYETİNİZ İCİN COK TESEKKUR EDİYORUM
yuppe ile yaptığımız takas ürünlerimi teslim aldım. Herşey görseldekinden çok daha güzeldi. Oldukça temiz kullanılmış hiçbir deforme, renk solgunluğu gibi birşey yoktu. Mağazadan yeni alınmış gibi ürünlerimi şimdiden kullanmaya başladım bile :) Arkadaşımıza bu konuda güvenebilir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz