Memnuniyet topiği

4justice yine yeniden.alışveriş ve yine.yeniden harika ürünler, hediyeleri indirimli fiyat üzerinden bile indirim yapması ürünlerinin kalitesi harika ,iyi ki tanışmışiz sanirim.dördüncü alisverisim oldu her biri için yeniden teşekkürler: )

canımsın yaaa şu sözleri duymak herşeye bedell çok mutlu ettin beniii yine yeniden görüşmek üzere canım benim

adba cımdan bişeyler beğendim..Haliyle ne kadar borcumuz diye sordum..Ne borcu hediyem olsun size deyip ısrarla kabul etmedi..Çok mahçup etti beni..
Yolladığı şeyler de mis gibi, tam üzerime göre..

Çok teşekkür ederim canım bu nezaketin için..

siz kendinizi yabana atmayın..ne kadar gözüde gönlüde tok olduğunuzu bir ben değil;çoğu kişi bilir burda..biz daha çoook alışveriş yaparız...ben teşekkür ederim güle güle kullanın...

Genelde memnun kaldiklarimi yaziyorum kizlar
perican55 kesilikle tavsiye ederim cok gusel bi takasimiz oldu Hediyesiylede bni cok sevindirdi

yuppe ile yaptığımız takas ürünlerimi teslim aldım. Herşey görseldekinden çok daha güzeldi. Oldukça temiz kullanılmış hiçbir deforme, renk solgunluğu gibi birşey yoktu. Mağazadan yeni alınmış gibi ürünlerimi şimdiden kullanmaya başladım bile :) Arkadaşımıza bu konuda güvenebilir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

yuppe cim ..değerli arkadaşım..harika ürünlerin ve sonsuz anlayışın için..çok çok teşekkürler..herzaman ki gibi harika bir takastı..yine görüşelim cnm benim..

Ayy cnm bnm.bildirim gelmeyince bakmadim valla
..... begenmene cok sevindim güzel gunlerde kullan canim benim bende cok memnUn kaldim senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…