- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim beni çok mutlu ettin iyiki tanıştık nezaketin için tekrar teşekkür ederim görüşeceğiz inşallahkaraca01 canım arkadaşım yaptığımız takastan çok memnun kaldım ürünleri çok temiz ve kusursuz gerçekten . hediyen için ayrıca teşekkür ederim. tanıştığımıza çok memnun oldum . herkese tavsiye ederim. başka bir alışverişte görüşmek üzere
MeDceZir 'den cici cici çantalar aldım. hepsi de tertemiz pırıl pırıl hediyeleriyle birlikte geldi.
çok teşekkürler.
alışveriş yaparken en ufak şüphe duymasın kimse. rahat rahat yapın alışverişinizi.
Ah arkadaşım ne çetik pttden
Bütün Türkiyeyi dolaştı ürünlerin :)
Güzel günlerde kullan canım, seninle alışveriş yapmak zevkti
benim içinde öyleydi memnun kaldığım takaslardan biriydi devamı gelsineliflider ürünler için buradan da teşekkür etmek istedim gayet özenli ve ilgilisin canım benim güzel bir alışveriş oldu devamı gelecek inşallah
sabah sabah 3 tane kargo aldım hemen yazayım unutmadan =)
D dzeressa aldığım nevresm takımı dediği gibi sıfır geldi çok teşekkür ederim çok memnun kaldım
Nur09Ay aldığım bluz ve far setleri de çok temiz ve güzeldi herkse tavsiye ederim
perican55 aldığım kozmetik ürünlerini öyle bi paketlemiş ki yarım satte zor açtım çok öen göstermiş =) çok güzel ürünler hepside herkse tavsiye ederim
Saglikla iyi gunlerde kullanin..sabah sabah 3 tane kargo aldım hemen yazayım unutmadan =)
D dzeressa aldığım nevresm takımı dediği gibi sıfır geldi çok teşekkür ederim çok memnun kaldım
Nur09Ay aldığım bluz ve far setleri de çok temiz ve güzeldi herkse tavsiye ederim
perican55 aldığım kozmetik ürünlerini öyle bi paketlemiş ki yarım satte zor açtım çok öen göstermiş =) çok güzel ürünler hepside herkse tavsiye ederim
Canim benim hepsini guzel gunlerde kullansabah sabah 3 tane kargo aldım hemen yazayım unutmadan =)
İyi günlerde kullan canım begenmene gerçekten çok sevindim :)Minikuss arkadaşımdan aldığım saç şekillendiricisi harika:) sıfırdan farkı yokmuş gerçekten çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
Çok teşekürler canım bende çok memnun kaldım :)NAZLIIIII arkadasımla yaptıgım takastan cok memnun kaldım bıraz gec oldu ama yazabıldım sonunda herkese tavsıye ederım..:)