- 6 Mart 2011
- 281
- 32
Canm simdi görüyorum çok çok tskkr ederm yorumn için aynisi benm içinde geçerli en son bir arkdstn aldgm urunler resmen kirli gelmişti sennle alışveriş yapmak byk bir zevkti :)
YAPTIĞIMIZ TAKASTAN BENDE GAYET MEMNUN KALDIM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER GÖRÜŞMEK ÜZERE@dilem elif arkadaşımla takas yaptık ondan maşa aldım sıfırdan farkı yok çokk tşkr ederim cnm benim burdanda söylemek istedim
_MedceziR_ arkadaşımdan ilk alışverişimdi çok memnun kaldım hediyesini çok begendim :)
Minikuss ikinci alışverişimde de oldukça memnun kaldım. teşekkür ederimm .
Ben de tesekkur ederim iyi günlerde kullan canım_MedceziR_ arkadaşımdan ilk alışverişimdi çok memnun kaldım hediyesini çok begendim :)
Minikuss ikinci alışverişimde de oldukça memnun kaldım. teşekkür ederimm .
medcezir arkadaşımla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Gönderdiği ürün çok temizdi. Hediye olarak gönderdiği cüzdan için de ayrıca teşekkür ederim. Arkadaşımla alışverişi herkese tavsiye ederim.
ben teşekkür ederim.memnun kaldığınıza çok sevindimSakhara arkadasimdan aldigm urunlrden cok memnun kaldm herkeze tavsiye ederm
yeni gördüm yazını canım , ben teşekkür ederim beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullan görüşmek dileğiyle