Memnuniyet topiği

yuppe cim ..değerli arkadaşım..harika ürünlerin ve sonsuz anlayışın için..çok çok teşekkürler..herzaman ki gibi harika bir takastı..yine görüşelim cnm benim..
Adbacimm canim bnm duygularimiz karsilikli inanki paketimi heyecanla actim bende cok memnun kaldim ins yine gorusuruz canim

H hulyaselcuk ile takasimiz oldu ürünleri fotodaki gibi iciniz rahat alisveris yapabilirsiniz ....
hediyelerin icinde teşekkür ederim canim insallah sende bnden memnun kalirsin

H hulyaselcuk isimli üyeyle alışveriş yaptım insaniyeti canayakın olması alcakgonullulugu... (Bunlar uzaaar gider ) hiç tanımamış olmama rağmen şaşırttı gerçekten ürünler tertemiz ve özenle gönderilmiş sağladığı kolaylık içinde ayrıca teşekkür eder tanismanizi şiddetle tavsiye ederim öpüyorum arkadaşım

Son düzenleme:
adba cığım kargo geldi gene çok güzeldi çok teşekkür ederim hem hediyelerin hem cicilerin hemde bu güzel alışveriş için.

4justice adlı üyeden aldığım elbiselerin hepsi tertemiz ve ilgisi kadar da harikaydı kendisine hediyeleri için sonra da dostça ilgisi ve kolaylık sağladığı için her konuda teşekkür ederim.başka alışverişte buluşmak üzere.

yüreği güzel arkadaşım ben teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere

Tereddütsüz alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi E esmetime butik olmalı.. Verdiğiniz parayı ürünler haketmiyor çünkü daha fazlasını hakediyor bu kaliteye bu fiyat kaçmaz hepsi mükemmel... Tekrar görüşmek üzere...

E esmetime

Namaria ile çok güzel bir takas gerçekleştirdik. Çok güvenilir ve ilgili birisi... Herkese tavsiye ederim. Kendisiyle tekrar alışveriş ya da takas yapmak için sabırsızlanıyorum. İnşallah olur.

SEMAYUYU rumuz arkadaşımdan yapmış olduğum takastan çok memnun kaldım... iki üründe tertemizdi... eşim de urunleri çok
Begendi.... gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz....

P pery86 arkadaşımla kendisinin de dediği gibi cok guzel bir takas yaptık. çok güvenilir ve ürünlerinin kalitesi gönderişi vs. herkese tavsiye ederim butiği de çok tatlı inşallah tekrar alışveriş yaparız

I ikincielci cnm kargonu aldım.çok bependim hediyesiyle birlikte. Teşekkür ederim herşey için. Arkaşımız zaten kendini kanıtlamış fazla söze gerek yok)
Cok tesekkur ederim canim ben de bu alisveristen cok memnun kaldim. Gecikme durumuna gosterdigin anlayistan dolayi da ayrica tesekkur ediyorum. Gule gule giy insallah :)

Kesinlikle... :))) 4justice adlı bayanın dostça ilgisi için sonsuz teşekkürler :) Gerçekten çok ilgili ve melek gibi bir hanımefendi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…