Adbacimm canim bnm duygularimiz karsilikli inanki paketimi heyecanla actim bende cok memnun kaldim ins yine gorusuruz canimyuppe cim ..değerli arkadaşım..harika ürünlerin ve sonsuz anlayışın için..çok çok teşekkürler..herzaman ki gibi harika bir takastı..yine görüşelim cnm benim..
cnm arkadaşım..güle güle kullan..yordum seni..helal et...anladın sen onuadba cığım kargo geldi gene çok güzeldi çok teşekkür ederim hem hediyelerin hem cicilerin hemde bu güzel alışveriş için.
4justice adlı üyeden aldığım elbiselerin hepsi tertemiz ve ilgisi kadar da harikaydı kendisine hediyeleri için sonra da dostça ilgisi ve kolaylık sağladığı için her konuda teşekkür ederim.başka alışverişte buluşmak üzere.
Ben tesekkurederim gule gule kullan insallah diger arkadaslarda memnun kalmislardir gonderilerden.incifer erturk arkadaşımla tereddütsüz alışveriş veya takas yapabilirsiniz..teşekkürler arkadaşım çok beğendim..inş sende memnun kalmışsındır..
Cok tesekkur ederim canim ben de bu alisveristen cok memnun kaldim. Gecikme durumuna gosterdigin anlayistan dolayi da ayrica tesekkur ediyorum. Gule gule giy insallah :)I ikincielci cnm kargonu aldım.çok bependim hediyesiyle birlikte. Teşekkür ederim herşey için. Arkaşımız zaten kendini kanıtlamış fazla söze gerek yok)
Kesinlikle... :)))4justice adlı üyeden aldığım elbiselerin hepsi tertemiz ve ilgisi kadar da harikaydı kendisine hediyeleri için sonra da dostça ilgisi ve kolaylık sağladığı için her konuda teşekkür ederim.başka alışverişte buluşmak üzere.
Kesinlikle... :)))4justice adlı bayanın dostça ilgisi için sonsuz teşekkürler :) Gerçekten çok ilgili ve melek gibi bir hanımefendi. :)