Allah'ım herkesi4justice gibi iyi insanlar çıkartsın karşılarına. Dün kargomu aldım, heyecanla eve geldim ve birde ne göreyim... Tertemiizzzzzz ürünler. hepsi mis gibi kokuyordu. İnce davranışı, kibarlığına da çok teşekkür ediyorum :) çok memnun kaldım. :))
Rica ederim canım :) görüşmek üzere :))canııım ya, çok sağol güzel sözlerin, sıcak yaklaşımın samimiyetin için ben de sana teşekkür ederim görüşmek üzere
Kesinikle katılıyorum :))Bu benim ilk alışverişimdi
Bende insanlarla kurduğu güzel iletişim ve temiz ürünleri için çoğu kişi gibi4justice i seçtim.
Sayesinde temiz urunlerim oldu,kurduğumuz tatlı sohbetler ve tatlı hediyeleri de ne kadar doğru karar verdigimin göstergesiydi.ilgin,tatlı dilin ve güzel hediyelerin için çok teşekkürler4justice .
Tekrar görüşmek ümidiyle
Nur09Ay nickli üyeden deri ceket satın aldım.
ürün tertemiz hediye paketi ve hediyesiyle geldi.
güvenle alışveriş yapabilirsiniz hanımlar.
Katre83 'ten güvenle alışveriş yapabilirsiniz özenle paketlenmiş tertemiz ürünleri var ayrıca hedıyesi de çok hoştu tekrar teşekkür ederim.. :)
ben teşekkürederim :) ilginiz için güle güle kullanın@yıldzzzzz1 arkadaşıma kaliteli ürünleri hediyesi ve ilgisi için çok çok teşekkür ederim..çok memnun kaldım..tavsiye ederim kızlar...
bnde katılıyorum :) gömlek aldım çok beğendim çokda memnun oldum kendisiyle tanıştığım içinKesinlikle... :)))4justice adlı bayanın dostça ilgisi için sonsuz teşekkürler :) Gerçekten çok ilgili ve melek gibi bir hanımefendi. :)
[/QUOTE][QUOTE="fatma8827, post: 40611865, member: 670232"http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/lavanya.168668/ hanım ile 2 defa alışverişimiz oldu kesinlikle güvenilir biri ürünleri de harika