Memnuniyet topiği

Canım benim çok sevindim beğenmene..Biraz ters bir zamana denk geldi, çok özenemedim ama mutlu edebildiysem ne mutlu bana..Güzel günlerde kullan inşallah

xx_mücize_xx isimli arkadaşımdan aldığım ürünleri çok beğendim. Hediye olarak gönderdiği ceket için de ayrıca teşekkür ediyorum. Çok nazik ve cömert bir arkadaşımız. Ürünler çok temiz arkadaşlar, arkadaşımı herkese tavsiye ediyorum

gamze_plt tanıdıgıma çok sevindiğim tatlımı tatlı bir kızdır kendisi 25 mm maşa aldım sanki magazadan almışcasına temiz sorunsuz ürün aldım ve en hızlı kargoyu seçmesi beni cezbeden diger tarafı 1 gün önceden anlaşıp ertesi gün sonra elimde oldu kesinlikle güvenilir biridir alışverış yaptıma çooookkkk memnunumm daha fazla şey yazmak isterdim ama yer kalmıcak tekrar teşekkür ediyorum kendisine

C comely_ arkadaşımdan bir ayakkabı aldım. Ayakkabı açık gri bir renk olmasına rağmen çok temiz ve düzgün kullanılmış. Benzer bir ürünü mağazada beğenip almamıştım. Şimdi çok daha memnun oldum almadığıma :)
Böyle güzel bir ürünü gönderdiği için kendisine teşekkür ediyorum :)
Edindiğm bu tecrübe sonrasında alıcılara kendisini tavsiye edebilirim..

Ben adıma yapılan böyle yorumları görünce çok mutlu oluyorum Sırf bu mutluluk için bile bu sitede bulunmaya devam edebilirim yani :))))) Güle güle kullan canım memnun kalmana çok sevindim

C comely bu guzeller guzeli tatli arkadasmdan muhtesem urunler aldim.bu kadar temiz ve nerdeyse 0 a yakn olmasina cok sevindim.herkes gonuk rahatligiyla alisveris yapabilir.hen guvenilir hem de dunyalar iyisi bi arkadas:)

C comely bu guzeller guzeli tatli arkadasmdan muhtesem urunler aldim.bu kadar temiz ve nerdeyse 0 a yakn olmasina cok sevindim.herkes gonuk rahatligiyla alisveris yapabilir.hen guvenilir hem de dunyalar iyisi bi arkadas:)

Ayyyy canıımmm benim yaaa çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için güle güle kullan hepsiniii :))))

bugun iyiki buluştum iyiki tanıştım real olarak harika bir insansın _MedceziR_ laptopunu aldım ve sıfır gibi bir çiziği yoktu elektronik eşyası böyle ise siz dusunun giyimleri nasıl... cok seviliyorsun herzamanda görüşeceğiz inşallah cnm benim bol bol satışlar diliyorum arkadasımaa

Son düzenleme:
lavanya muktol Mariana06 arkadaslarımıda es geçemem sizlerinde urunleri harikaydı cok teşekkürler her zaman guvenip alışveriş yapacagınız insanlardan hepsi
(son aldıgım kargo için bunu söleyemicem isim vermeyim iyileri yazmak en guzeli)

isim vermeyim belki yıkamaya vakti olmamıştı ürünleri deyim ama teşekkür edemicem okursa anlasın die yazdım
ohaaaa (((pardonnn))kirli mi yollamissss
pessss
ya benim anlamadigim ben gonderdigim urunu temiz olsa bile yine su gecsin diye bidaha yikayip yolluyorum icime sinmiyor gonderdigim kisilerden deterjan markami sorani bile cikti ama nediyeyimmm pesss ayiptir yawww

Ay canım benim ya..Çok teşekkür ederim, ben de sizi tanıdığıma çok memnun oldum

Güzel günlerde kullansın kardeşin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…