Memnuniyet topiği

Ay canım benim ya..Çok teşekkür ederim, ben de sizi tanıdığıma çok memnun oldum

Güzel günlerde kullansın kardeşin inşallah

merhabalar...bende yaptım medcezır ıle kıyafet alışverişi.aynı zamanda canta ve ayakkabı...inanın tertemiz ve yepyeni..ona olan borçlarım bıtsın yazlık sezonu acacagız inşAllah...

son yaptığım rezil takas sonrasında M merff ile yaptığım alışveriş bana çok iyi geldi ürünleride kendisi gibi çok güzel geldi çokta temizdi ayrıca çok teşekkür ederim canım herkese tavsiye ederim

feritgozde arkadaşımla yaptığımız takas sonucu çok memnnun kaldım birde hediye rujlar göndermiş özellikle sitede de aradığım bir renkti o kadar mutlu oldum kiiii :)) çok teşekkür ediyorum kendisine herkese önerebilirim güvenle alışveriş yapabilirsiniz

merhabalar...bende yaptım medcezır ıle kıyafet alışverişi.aynı zamanda canta ve ayakkabı...inanın tertemiz ve yepyeni..ona olan borçlarım bıtsın yazlık sezonu acacagız inşAllah...

Canım benim
Çok ta iyi arkadaş olduk bu vesileyle, hep görüşücez inşallah

Senin de kozmetiklerin süper

serraelf tanıştığıma çok memnun olduğum başka bir arkadaşım daha..ürünlerde hediyelerde çok güzel.son derece anlayışlı..çok teşekkür ederim cnm...kahvaltıyada beklerim

serraelf tanıştığıma çok memnun olduğum başka bir arkadaşım daha..ürünlerde hediyelerde çok güzel.son derece anlayışlı..çok teşekkür ederim cnm...kahvaltıyada beklerim
Ben tesekkur ederim canim benim guzel dusuncelerin icin.Gule gule kullan.Kahvaltiyada insqllh bigun gelirim:)

canıııımmm çok çok teşekkür ederimmm.güle güle iyi günlerde kullan

Ben de sibel6364 arkadaşıma çok tşk ediyorum, nerdeyse 20 gün önce ürün ayırttı ve sağolsun arkasında durup ayırttıklarını aldı, böyle 10 gün 15 gün önce bekletip vazgeçenlerle de karşılaştığım için kendisine dürüstlüğünden dolayı çok tşk ederim

sevgili @-Desdemona- ve @-StorMAnqeL- arkadaşlarıma gönderdikleri güzel ürünler için teşekkür ediyorum :)
ikisiyle de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ürünleri temiz ve kusursuz :)

adba arkadaşımdan aldığım gömlek tertemiz, mis kokulu ve sıfır gibi.
ürün almayı düşünenler tereddütsüz güvenip alışveriş yapabilirler.

adba arkadaşımdan aldığım gömlek tertemiz, mis kokulu ve sıfır gibi.
ürün almayı düşünenler tereddütsüz güvenip alışveriş yapabilirler.
pc başındaydım.güzel yorumunuz için teşekkürler..bende sizle tanıştığıma memnun oldum..ne istediğini bilen problemsiz bir alıcı..teşekkürler

@dilem elif arkadaşımla takas yaptık ondan maşa aldım sıfırdan farkı yok çokk tşkr ederim cnm benim burdanda söylemek istedim

feritgozde ve gazel_ali arkadaşlarımla yaptığım alışveriş ve takastan çok memnun kaldım hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederim çok incesiniz kızlar ürünler harika aynı zamanda herkese tavsiye ederimmm

gazel_ali arkadaşımdan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. dört gözle yeni ürünler eklemesini bekliyorum
tereddüt etmeden alışveriş edebilirsiniz
muktol adlı arkadaşımda çok iyi niyetli ve tatlı bir bayan
burdan onada teşekkür ediyorum
@erleichda ile takas yapmıştık. söylediği gibi tertemiz ürünler aldım. sorunsuz bir takas oldu.

şubede bekleyen iki kargom daha var. onları aldıktan sonrada memnuniyetimi dile getireceğim :)

Canim gule gule kullan insallah.begenmene cok sevindim ben de seni herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.urunlerin tertemiz ve mukemmel eliflider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…