Ay canım benim ya..Çok teşekkür ederim, ben de sizi tanıdığıma çok memnun oldum
Güzel günlerde kullansın kardeşin inşallah
merhabalar...bende yaptım medcezır ıle kıyafet alışverişi.aynı zamanda canta ve ayakkabı...inanın tertemiz ve yepyeni..ona olan borçlarım bıtsın yazlık sezonu acacagız inşAllah...
Canım benim
Çok ta iyi arkadaş olduk bu vesileyle, hep görüşücez inşallah
Senin de kozmetiklerin süper
Ben tesekkur ederim canim benim guzel dusuncelerin icin.Gule gule kullan.Kahvaltiyada insqllh bigun gelirim:)serraelf tanıştığıma çok memnun olduğum başka bir arkadaşım daha..ürünlerde hediyelerde çok güzel.son derece anlayışlı..çok teşekkür ederim cnm...kahvaltıyada beklerim
canıııımmm çok çok teşekkür ederimmm.güle güle iyi günlerde kullanferitgozde arkadaşımla yaptığımız takas sonucu çok memnnun kaldım birde hediye rujlar göndermiş özellikle sitede de aradığım bir renkti o kadar mutlu oldum kiiii :)) çok teşekkür ediyorum kendisine herkese önerebilirim güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Henüz alamasamda beğeneceğimi biliyorum:) çok sevindim canım güle güle kullan opuyorum:)eliflider sorunsuz alışveriş yaptık arkadaşımla çok çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.herşey için çok teşekkürler canım.
Canim cok uzgunum neden boyle yapti ptt anlamadm.insallah yarn gelr.olmadi arayacagm.ben de opyorm.Henüz alamasamda beğeneceğimi biliyorum:) çok sevindim canım güle güle kullan opuyorum:)
pc başındaydım.güzel yorumunuz için teşekkürler..bende sizle tanıştığıma memnun oldum..ne istediğini bilen problemsiz bir alıcı..teşekkürleradba arkadaşımdan aldığım gömlek tertemiz, mis kokulu ve sıfır gibi.
ürün almayı düşünenler tereddütsüz güvenip alışveriş yapabilirler.