Memnuniyet topiği

C comely_ adlı üyemiz yaşından çok olgun davranarak siparişlerimle çok kısa sürede ilgilendi bazı aksiliklerden oluşan geç ödemelerime anlayışla yaklaştı kendisine minnet borçluyum .çok teşekkürler cnm güvenilir olduğun ve insanlığının hakkını verdiğin için .

linda20 adındaki üyemizdn seve seve alışveriş yapabilirsiniz ancak fiyat yüklü olduğu için siparişi ücret ödemesi yapılmadan göndermedi haklı olarak .bende de bankadan oluşan ödeme aksilikleri olunca kendisini ve ürünlerini bekletmek zorunda kaldım bunun için kendisinden özür diler anlayışı ve temiz ürünleri için teşekkür ederim .

yaaaaa inanmıyorum
ikinci defa @NAZLIIIII arkadaşımla canımla takas yaptık. ben bu kadar gözü gönlü bol iyi bi insan görmedimm
sadece 5 ürün seçmiştim ben ama o resmen dolabımı baştan aşağı yeniledi onunla da kalmadı makyaj çantamı yeniledi
her ürün tertemiz, sıfır gibiii bayıldım bayıldım bayıldım
nerdeyse bütün ürünlerini ben topladım ama kalan ürünlerini kesinlikle kaçırmayın deriiiim
Rabbim hep böyle insanlarla karşılaştırsın şu satış topiğindeki herkesi

alselsiaz arkadasımızdan kuzular ıcın bır seyler aldık , ve hepsı cok guzel temız ve kargosuda cok ıtınayla gelmıs. ıcınde buyuk bır sey vardı kargo cok tutar dıye endıse etmıstım hatta kendısınede soylemıstım sagolsun o kadar guzel ambalajlamıskı 7,5 tl tuttu kargo.
ayrıca cokta ındırım yaptı sagolsun..
alısverıs edebılcegınız bırısı kesınlıkle tavsıye ederım .
teşekkur ederım kendılerıne :)

Mariana06 arkadasımızdanda alısverıs yaptım ( onceden yazamadım hepsını sımdı yazıcam o yuzden hepsı ard arda olucak ama ) ılk kargoyu acınca yanlıs geldı sanırım dedım o kadar cok sey koymus kıı hedıye olarak , yanlıslık var dedım ama degıl dogru kargoydu :)
çok sağolsun hedıyeler gondermıs tam bana uygun, ve urunlerınıde cok uygun fıyata verıyor zaten hepsıda gayet saglam cok guzel .
alısverı edecegınız bırı keısnlıkle guvenılır tavsıye ederım :)

Canım öncelikle tanıştığıma memnun oldum seninle.....Kuzun iyi günlerde, sağlıcakla oynasın inşallah....Tekrar görüşmek dileğiyle....

Canım benim çok tesekkur ederim. ..Beğenip memnun kalmana sevindim...Güle güle kullanınn:)

canım bu güzel yorumun için nekadar teşekür etsem azdır asıl ben sana mahçup oldum neredeyse bütün ürünlerin etiketliydi hepsi tertemiz hele o yırtık pantlonu çokk beğendim ürünleri beğenmene çokk sevindim canım inşallah hep mutlu günlerde giyersin

nbor ARKADAŞIM ÜRÜNLER HARİKA..HEDİYELERİNE DİYECEK YOK...ANLAYIŞIN SA TAVANDA..DAHA NE DİYEYİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

I ikincielci arkadaşımla yaptığım her alışverişimde çokk mutlu oldum. ..İçime sinen bir alışverişti yine..Turkuaz mavisi topuklu ayakkabılarım tertemiz mis gibi...Mağazadan alınmış gibi..Tesekkurler canım ilgin ve anlayışın için

MUKTOL ARKADAŞIMDAN ALDIĞIM KIRMIZI KABAN TERTEMİZDİ , SANKİ HİÇ GİYİLMEMİŞ GİB BİR ÜRÜN GELDİ... ÇOK MEMNUN KALDIM... KADINLAR KULÜBÜNDEKİ TÜM BAYANLARA BU ARKADAŞIMIZDAN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORUM... ÇOK TŞKLER CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…