Memnuniyet topiği

R rubi arkadaşımdan aldığım kaban bugün elime geçti.. kaban tertemizdi ve hiç bir yerinde deformesi yoktu... yaptığım alışverişten çok memnun kaldım... tşkler canım

_MedceziR_ _MedceziR_ arkadaşıma çok teşekkkür ediyorum. Kendisinden Mac palet aldım kırılmasın diye çok uğraşmış sarmış sarmalamış, ürün de gayet güzel :) Severek kullanacağım..

I ikincielci arkadaşımla yaptığım her alışverişimde çokk mutlu oldum. ..İçime sinen bir alışverişti yine..Turkuaz mavisi topuklu ayakkabılarım tertemiz mis gibi...Mağazadan alınmış gibi..Tesekkurler canım ilgin ve anlayışın için:KK66:
Güle güle kullan canım memnun olmana çok sevindim. Ben de senin düşüncen ve anlayışın için teşekkür ederim. :)

ENABE arkadasima cok tesekkur ederim..
Cok memnun kaldim.. Urunler tertemiz ve cok guzel..
Tavsiye ederim arkadaslar..

MUKTOL ARKADAŞIMDAN ALDIĞIM KIRMIZI KABAN TERTEMİZDİ , SANKİ HİÇ GİYİLMEMİŞ GİB BİR ÜRÜN GELDİ... ÇOK MEMNUN KALDIM... KADINLAR KULÜBÜNDEKİ TÜM BAYANLARA BU ARKADAŞIMIZDAN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORUM... ÇOK TŞKLER CANIM

Cnm çok çok teşekkürler iyi günlerde giy öpüyorum:)

_MedceziR_ _MedceziR_ arkadaşıma çok teşekkkür ediyorum. Kendisinden Mac palet aldım kırılmasın diye çok uğraşmış sarmış sarmalamış, ürün de gayet güzel :) Severek kullanacağım..

Güle güle kullan canım memnun olmana çok sevindim. Ben de senin düşüncen ve anlayışın için teşekkür ederim. :)

Abartmışım biraz dimi :KK70:
ptt de poşetten başka bir şey yok ki, ufak koli, kutu gibi şeyler yok..Korkuyor insan başına bir şey gelir diye..

Rica ederim canım, ben de elbiselerimi yaptırdım, severek giyeceğim :KK68:

tuuba8822 tuuba8822 canım benim yaaa bi kez daha memnun kaldım bide hediye koymuş çok çok teşekkür ederim canım herkese tavsiye ederimm :KK60::KK60:
güle güle kullan canım bedenlerimiz uysa daha güzel hediyeler koyardım benim kargomuda eşim almış elime akşam geçer sırf benim için belkide hiç ihtiyacın olmayan şeyler aldın kendine takas için asıl ben senden çokkk memnunum canım benim herkes seninle alışveriş yapmalı kesinlikle ii yürekli arkadaşım benim ♡♡♡♡

Oğlum yürümek için adba adba teyzesinin hediye ayakkabılarını bekliyormuş meğer:)) çok çok güzel urunler hepsi birbirinden güzel temiz .. Teşekkür ederim ablacım çok mutlu oldum sıcakkanlılığın comertliğin durustluğunle örnek bi satıcısın seni tanıdığım için çok şanslıyım:)

Oğlum yürümek için adba adba teyzesinin hediye ayakkabılarını bekliyormuş meğer:)) çok çok güzel urunler hepsi birbirinden güzel temiz .. Teşekkür ederim ablacım çok mutlu oldum sıcakkanlılığın comertliğin durustluğunle örnek bi satıcısın seni tanıdığım için çok şanslıyım:)
Duygular karşılıklı cnm benim ...ürünler gelmeden beğendim...cömertlik diyorsan sakın kendini yabana atma..önceki takasımızda fazlasıyla güzeldi..iyiki tanıştık ablam..öpüyorum cnm oğlanıda öperim...

_MedceziR_ _MedceziR_ aldıklarım kadar hediye koymuşsun canım benim yaa çok teşekkür ederim birbirinden güzel kaliteli ürünler gönermişsin samimiyetin dürüstlüğün tartışılmaz herkes senden alışveriş yapmalı :KK60::KK60:

X