4justice min kargosu geldi..bir suru hediye koymussun kuzum mahcup ettin beni ya :*
S beden elbisene de soylemesi ayıp girdimburdan müdüre selam olsun
Cok cok tessekur ederim canım benim..sıfır gibi urunleri yok pahasına yolluyorsun valla..
Canim cok tesekkur ederim.sanal ortamda olsa madem satış yapıyoruz haksız kazanç haram olur o yüzden sattigim tüm ürünlerin karşılığını hak etmesini istedim.haram yiyenin yarını da huzuruda haram olur.buna inanırım.@melek35tuana arkadaşımdan aldığım ürünler elime geçti ve gerçekten tertemizdi.. içime sindirdi inanın, kendisine çok teşekkür ederim... gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilecek bir arkadaşımızdır.... hediyelerin için de ayrıca teşekkür ederim canım
Şimdi gördüm yazdıklarını. Çok çok teşekkür ederim. Sende çok güvenilir ve nnaziksin. Tekrar alışveriş yapmak isterim seninle :)Mascara adlı üye için teşekkürlerimi iletmek bana borç oldu ürünleri ve yüreği itibariyle çok harika bir insan teşekkür ederim düşünmeden alışveriş yapılır.
Minikuss la alisveris yapmayan ve onu tanimayan varsa cok sey kaybetmis demektir zira o kadar guzel yurekli bi insanki urunlerijden ziyade oyle bir insan kazandigim icin cok mutluyum ( urunleri de bu arada supper supperr ) :) oglusuma cok guzel hediyelerde koymussun cok tesekkur ederim burdanda soylemek istedim
Ayy Canim benim boyle dusundugun icin cok tesekkur ederim utandirdin beniBen de seni tanidigim için çok mutluyum.. Alçak gönüllü ve müthiş sevimlisin..
Yazdıklarınla beni mahcup ettin..
Teşekkür ederim canım, kuzuna da çok geçmiş olsun tekrar..
Minikuss arkadaşıma çok teşekkür ederim..ürünleri bahsettiğinden de sevimliydi, çok sevdim..hediye için de teşekkürler.. tavsiye ederim
güle güle kulan canım ben cömertliğin için teşekür ederim hakını ödiyemem@NAZLIIIII ürünler çok temiz ve güzel teşekkür ediyorum cömertliğin ve hediyelerin içindesüppersin
güle güle kulan canım güzel yorumun için çok sağolAynı anda üç kargo birden aldım ve hüsran yaşamadım çook şükür
eliflider yıkamış ütülemiş göndermişsin bir de üzerine hediye eklemişsin ,çok şık bir takımım oldu çook teşekkür ediyorum, umarım sen de gönderdiğim ürünleri beğenmişsindir
@NAZLIIIII hayallerimdeki çantam geldi bahar gelse de taksammmiyi ki takas önermişsin , seçtiğim diğer bluzler de bedenime göre oldu çok teşekkür ediyorum =) umarım sen de takasdan memnun kalmışsındır @Ozaly evde olmadığım için ücreti 4 gün geç havale edebildim ama hiç sorun etmedin anlayışın, hoş sohbetin ve bana gönderdiğin kaliteli tertemiz ürünler için çok teşekkür ediyorum
Nooption Şimdiye kadar ne aldıysam kaliteli ve güzeldi, artık benim butigim haline geldi, birşey lazim olunca ona soruyorum :)
Arkadaşlığın, yardımın ve güzel ürünlerin için çok teşekkür ederim
Ahh canımm Ablamm o güzel cümlelerin için öncelikle çok teşekkür ederimmero95 o kadar tatli bir kiz ki gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz...
asla kirici konusmayan sempatik cici biri...
keske herkes boyle olabilse :) ♥♥♥