Memnuniyet topiği

Deniz Ablacığım... :)
Kusuruma bakma bu güzel yorumunu yeni gördüm :)
Ürün satışı yapmıyorum sadece alıcıyım
Çok çok teşekkürler bende sizin aileme gönderdiğiniz selamları ve hakkımdaki güzel yorumlarınızı hiç unutmayacağım hediye ettiğiniz kolyeyi gördükçe hep tebessüm ediyorum
Bol kazançlar diliyorum hayırlı ve tatlı satışlar

berivanita arkadaşım satış topiği açtı ve bir ürününü çok beğendiğimi almak istediğimi söyledim. daha sonra konusunu kapatttığını ama ürününü bana hediye etmek istediğini söyledi ve etti de para falan asla istemedi böyle daha mutlu olduğunu söyledi . henüz kargodan gidip alamadım ama çok sevindim ilk defa bu şekilde bi hediye alıyorum kendisine bu
ince hoş zarif davranışı için sizlerin huzurunda teşekkür etmek istedim. teşekkürler

Canım benim ya ne gerek vardı yazmissin buralara. Tesadüfen gördüm biliyor musun yazını. İyi saticilar kimlermis bir bakayım dedim, yazını görünce hem mahcup oldum hemde çok sevindim.

Canım güle güle kullan. İnşallah aldığında da çok begenirsin.

Sevgili @ATALANTE arkadaşımdan ürün aldm çok fazla memnun kaldım yaptığı indirim yetmezmiş gibi üzerine hediye yollamış ürünleri yepyeni ayrıca çok tatlı dilli bi insan çok çok tşkr ederim canım benim

güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.Benim burda amacım kazanç saglamak değil bana olmayan kıyafetlerimin başkalarının işine yaramasıydı. Sanırım emelimede ulaştım Güzel günlerde giyinmeniz dileğiyle hoşcakalın..

Guzel yorumlariniz icin cook tesekkur ederim arkadaslar. Dostluk ve guven paradan daha degerlidir.
Bu kopruyu kurabildiysek de ne mutlu bize...

merhaba
adba dan bir elbise aldım hem çok sorunsuz hem de hızlı bir şekilde elime ulaştı. çok teşekkürler

bu gun iki arkadaşıma çok teşekkür etmek istiyorum..
1. derinn bır cok kere kendisiyle takas yaptık ve cok güzel tertemiz urunleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu etti. kendisinden guvenlealışveriş edebilirsiniz. zaten ilişkimiz artık arkadaşlık seviyesinde su anda görüşmeden yapamıyoruz :))
2.xx-mucizexx çok çok uygun bir fiyata aldığım urunlerden çok daha fazlasını hediye göndermiş. paketi tertemiz mis gibi yıkanmış utulenmiş çok mutlu oldum. kendisinden güvenle alışveriş edebilirsiniz.

beni mutlu ettiğiniz için ikinizede çok teşekkür ederim :))

İyi günlerde kullanman dileğiyle canım benim rica ederim ☺

Evet Rubicim cidden görüşmeden yapamıyoruz, KK sayesinde tanıdığım mükemmel insanlarda birtaneside sensin seni tanıdığıma çok mutluyum. Benim ürünler PTT sayesinde ulaşmadı hala heyecanla beklemekteyim inşallah yarın gelirde hafta sonu giyerim.

muktol adlı üyeyle alışveriş yaptım tertemiz ürünleri, satış öncesi ve sonrası ilgisi gösterdiği özen için çok teşekkür ediyorum gerçekten tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…