Deniz Ablacığım... :)mero95 ben böyle incelik görmedim..ürün satışı yapıyor mu bilmiyorum ama kesinlikle ürünlerinizi satabileceğiniz bir alıcı...alışverişimizi yaptık..indirimimi yaptım..paramı alırken küçük bir yanlışlık olmuştu..kargoyuda yolladım..sen sağ ben selamet yani...ama bugün birde baktım ki;o ufak yanlışlığı fazlasıyla telafi etmiş..şaşırdım valla.ablacım tekrar teşekkür ederim...
berivanita arkadaşım satış topiği açtı ve bir ürününü çok beğendiğimi almak istediğimi söyledim. daha sonra konusunu kapatttığını ama ürününü bana hediye etmek istediğini söyledi ve etti de para falan asla istemedi böyle daha mutlu olduğunu söyledi . henüz kargodan gidip alamadım ama çok sevindim ilk defa bu şekilde bi hediye alıyorum kendisine bu
ince hoş zarif davranışı için sizlerin huzurunda teşekkür etmek istedim. teşekkürler
Sevgili @ATALANTE arkadaşımdan ürün aldm çok fazla memnun kaldım yaptığı indirim yetmezmiş gibi üzerine hediye yollamış ürünleri yepyeni ayrıca çok tatlı dilli bi insan çok çok tşkr ederim canım benim
ben teşekkür ederim..inş güzel günlerde giy...merhaba
adba dan bir elbise aldım hem çok sorunsuz hem de hızlı bir şekilde elime ulaştı. çok teşekkürler
_MedceziR_ siddetle tavsiye ederim takas yaptik istediğim urunler dişinda tertemiz hic kullanilmamis hediyeleri tatli dili güzel gönlü coookk memnun kaldim tesekkur ederim canim
bu gun iki arkadaşıma çok teşekkür etmek istiyorum..
1. derinn bır cok kere kendisiyle takas yaptık ve cok güzel tertemiz urunleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu etti. kendisinden guvenlealışveriş edebilirsiniz. zaten ilişkimiz artık arkadaşlık seviyesinde su anda görüşmeden yapamıyoruz :))
2.xx-mucizexx çok çok uygun bir fiyata aldığım urunlerden çok daha fazlasını hediye göndermiş. paketi tertemiz mis gibi yıkanmış utulenmiş çok mutlu oldum. kendisinden güvenle alışveriş edebilirsiniz.
beni mutlu ettiğiniz için ikinizede çok teşekkür ederim :))
bu gun iki arkadaşıma çok teşekkür etmek istiyorum..
1. derinn bır cok kere kendisiyle takas yaptık ve cok güzel tertemiz urunleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu etti. kendisinden guvenlealışveriş edebilirsiniz. zaten ilişkimiz artık arkadaşlık seviyesinde su anda görüşmeden yapamıyoruz :))
2.xx-mucizexx çok çok uygun bir fiyata aldığım urunlerden çok daha fazlasını hediye göndermiş. paketi tertemiz mis gibi yıkanmış utulenmiş çok mutlu oldum. kendisinden güvenle alışveriş edebilirsiniz.
beni mutlu ettiğiniz için ikinizede çok teşekkür ederim :))
muktol adlı üyeyle alışveriş yaptım tertemiz ürünleri, satış öncesi ve sonrası ilgisi gösterdiği özen için çok teşekkür ediyorum gerçekten tavsiye ederim