- 28 Ocak 2011
- 619
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle tanıştığıma memnun oldum seninle.....Kuzun iyi günlerde, sağlıcakla oynasın inşallah....Tekrar görüşmek dileğiyle....alselsiaz arkadasımızdan kuzular ıcın bır seyler aldık , ve hepsı cok guzel temız ve kargosuda cok ıtınayla gelmıs. ıcınde buyuk bır sey vardı kargo cok tutar dıye endıse etmıstım hatta kendısınede soylemıstım sagolsun o kadar guzel ambalajlamıskı 7,5 tl tuttu kargo.
ayrıca cokta ındırım yaptı sagolsun..
alısverıs edebılcegınız bırısı kesınlıkle tavsıye ederım .
teşekkur ederım kendılerıne :)
bende cok memnun oldum canım . çok sağol her sey için.Canım öncelikle tanıştığıma memnun oldum seninle.....Kuzun iyi günlerde, sağlıcakla oynasın inşallah....Tekrar görüşmek dileğiyle....
Canım benim çok tesekkur ederim. ..Beğenip memnun kalmana sevindim...Güle güle kullanınn:)Mariana06 arkadasımızdanda alısverıs yaptım ( onceden yazamadım hepsını sımdı yazıcam o yuzden hepsı ard arda olucak ama ) ılk kargoyu acınca yanlıs geldı sanırım dedım o kadar cok sey koymus kıı hedıye olarak , yanlıslık var dedım ama degıl dogru kargoydu :)
çok sağolsun hedıyeler gondermıs tam bana uygun, ve urunlerınıde cok uygun fıyata verıyor zaten hepsıda gayet saglam cok guzel .
alısverı edecegınız bırı keısnlıkle guvenılır tavsıye ederım :)
I ikincielci ve efenihanefe arkadaşlarımla alışverişte bulunduk..Her şey mis gibi, tertemiz..Çok memnun kaldım..
Hediyeleri için de çok teşekkür ederim
canım bu güzel yorumun için nekadar teşekür etsem azdır asıl ben sana mahçup oldum neredeyse bütün ürünlerin etiketliydi hepsi tertemiz hele o yırtık pantlonu çokk beğendim ürünleri beğenmene çokk sevindim canım inşallah hep mutlu günlerde giyersinyaaaaa inanmıyorum
ikinci defa @NAZLIIIII arkadaşımla canımla takas yaptık. ben bu kadar gözü gönlü bol iyi bi insan görmedimm
sadece 5 ürün seçmiştim ben ama o resmen dolabımı baştan aşağı yeniledi onunla da kalmadı makyaj çantamı yeniledi
her ürün tertemiz, sıfır gibiii bayıldım bayıldım bayıldım
nerdeyse bütün ürünlerini ben topladım ama kalan ürünlerini kesinlikle kaçırmayın deriiiim
Rabbim hep böyle insanlarla karşılaştırsın şu satış topiğindeki herkesi
Güle güle kullan bebeğim benim çok tşkr ederim:)tuuba8822 canım arkadaşım bugün ürnlerini aldım hepsi miss gibi kokuyorlardı çok beğendim hediyelerin içinde çok çok teşekür ederim
Cnm yeni gördüm çok teşekkürler seni tanidigima çok sevindim..öpüyorum:)Muktol arkadaşımdan elbise ve kolye aldım ilgisine sabrına teşekkur ediyorum herkese tavsiye ediyorum arkadaşımı
Ben de canım öptümCnm yeni gördüm çok teşekkürler seni tanidigima çok sevindim..öpüyorum:)