Memnuniyet topiği

Aynı anda üç kargo birden aldım ve hüsran yaşamadım çook şükür

eliflider eliflider yıkamış ütülemiş göndermişsin bir de üzerine hediye eklemişsin ,çok şık bir takımım oldu çook teşekkür ediyorum, umarım sen de gönderdiğim ürünleri beğenmişsindir :KK52:

@NAZLIIIII hayallerimdeki çantam geldi bahar gelse de taksammm:KK70: iyi ki takas önermişsin , seçtiğim diğer bluzler de bedenime göre oldu çok teşekkür ediyorum =) umarım sen de takasdan memnun kalmışsındır :KK68:@Ozaly evde olmadığım için ücreti 4 gün geç havale edebildim ama hiç sorun etmedin anlayışın, hoş sohbetin ve bana gönderdiğin kaliteli tertemiz ürünler için çok teşekkür ediyorum :KK19:

Son düzenleme:
hızımı alamadım eskileri de yad edeyim geçen baharda 4justice 4justice den aldığım kaşe kabanimi ve kotgömleğimi severek kullanıyorum, B brctlp ve @teve sanıyorum artık satış yapmıyorlar ama onlara buradan selam ederim , tevenin montu ve brctlp 'nin kaşe pantolonu favorilerim =) herkese mutlu güzel dostluklar mutlu alışverişler diliyorum:KK54:

4justice 4justice min kargosu geldi..bir suru hediye koymussun kuzum mahcup ettin beni ya :*

S beden elbisene de soylemesi ayıp girdim :KK14: burdan müdüre selam olsun :KK14: :KK70:

Cok cok tessekur ederim canım benim..sıfır gibi urunleri yok pahasına yolluyorsun valla..

Medommm :KK60: sen de bu hırs varken hepiizi cebinden çıkarısın :KK70:
güle güle giy daş hatun :KK8:

@ebrudrn ile yaptığım alışveriş çok güzeldi..Aldığım ürünler tertemiz ve içime sindi...Takı olarak koyduğu hediye ise harika...Çok nazik ve ince ruhlu bir arkadaşım kendisi...Tesekkurler :KK70:

@melek35tuana arkadaşımdan aldığım ürünler elime geçti ve gerçekten tertemizdi.. içime sindirdi inanın, kendisine çok teşekkür ederim... gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilecek bir arkadaşımızdır.... hediyelerin için de ayrıca teşekkür ederim canım
Canim cok tesekkur ederim.sanal ortamda olsa madem satış yapıyoruz haksız kazanç haram olur o yüzden sattigim tüm ürünlerin karşılığını hak etmesini istedim.haram yiyenin yarını da huzuruda haram olur.buna inanırım.
Iyi günlerde Güle güle kullan tatlim

Mascara Mascara adlı üye için teşekkürlerimi iletmek bana borç oldu ürünleri ve yüreği itibariyle çok harika bir insan teşekkür ederim düşünmeden alışveriş yapılır.
Şimdi gördüm yazdıklarını. Çok çok teşekkür ederim. Sende çok güvenilir ve nnaziksin. Tekrar alışveriş yapmak isterim seninle :)

Minikuss Minikuss la alisveris yapmayan ve onu tanimayan varsa cok sey kaybetmis demektir zira o kadar guzel yurekli bi insanki urunlerijden ziyade oyle bir insan kazandigim icin cok mutluyum ( urunleri de bu arada supper supperr ) :) oglusuma cok guzel hediyelerde koymussun cok tesekkur ederim burdanda soylemek istedim:KK36:

Minikuss Minikuss la alisveris yapmayan ve onu tanimayan varsa cok sey kaybetmis demektir zira o kadar guzel yurekli bi insanki urunlerijden ziyade oyle bir insan kazandigim icin cok mutluyum ( urunleri de bu arada supper supperr ) :) oglusuma cok guzel hediyelerde koymussun cok tesekkur ederim burdanda soylemek istedim:KK36:

Ben de seni tanidigim için çok mutluyum.. Alçak gönüllü ve müthiş sevimlisin..
Yazdıklarınla beni mahcup ettin..
Teşekkür ederim canım, kuzuna da çok geçmiş olsun tekrar..

Ben de seni tanidigim için çok mutluyum.. Alçak gönüllü ve müthiş sevimlisin..
Yazdıklarınla beni mahcup ettin..
Teşekkür ederim canım, kuzuna da çok geçmiş olsun tekrar..
Ayy Canim benim boyle dusundugun icin cok tesekkur ederim utandirdin beni:KK23:
Oglusum icinde cok saol canim ins iyilesiriz kisa surede:nazar:

Aynı anda üç kargo birden aldım ve hüsran yaşamadım çook şükür

eliflider eliflider yıkamış ütülemiş göndermişsin bir de üzerine hediye eklemişsin ,çok şık bir takımım oldu çook teşekkür ediyorum, umarım sen de gönderdiğim ürünleri beğenmişsindir :KK52:

@NAZLIIIII hayallerimdeki çantam geldi bahar gelse de taksammm:KK70: iyi ki takas önermişsin , seçtiğim diğer bluzler de bedenime göre oldu çok teşekkür ediyorum =) umarım sen de takasdan memnun kalmışsındır :KK68:@Ozaly evde olmadığım için ücreti 4 gün geç havale edebildim ama hiç sorun etmedin anlayışın, hoş sohbetin ve bana gönderdiğin kaliteli tertemiz ürünler için çok teşekkür ediyorum :KK19:
güle güle kulan canım güzel yorumun için çok sağol

Nooption Nooption Şimdiye kadar ne aldıysam kaliteli ve güzeldi, artık benim butigim haline geldi, birşey lazim olunca ona soruyorum :)
Arkadaşlığın, yardımın ve güzel ürünlerin için çok teşekkür ederim :KK19:

mero95 mero95 o kadar tatli bir kiz ki gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz...
asla kirici konusmayan sempatik cici biri...
keske herkes boyle olabilse :) ♥♥♥
Ahh canımm Ablamm o güzel cümlelerin için öncelikle çok teşekkür ederim :KK36:
Benim hakkımda ki yorumunuzu yeni gördüm:KK37:
Ve hemen cevap yazmak istedim :KK66:
İnsan nasılsa,nasıl davranırsa karşısında ki insanlarda o şekilde karşılık verir :KK51:
Ben iyiysem,iyi davranıyorsam burdaki siz ablalarımda bana öyle davranırsınız ki çok teşekkür ederim öyle de davrandınız :KK66:
Hepinize bol kazançlar :KK66: Rabbim hepinize kolaylık versin :KK66::KK54::KK52:

X