Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cnm nasıl sevindim beğenmene güle güle kullan arkadaşım...adba geldigine gore memnuniyetimi dile grtirebilirim :) canim su fotolara bi ayar cek cunku perde fotodakinden daa gusell :) tesekkur ederim cnm bnm
adba arkadaşım bende çok memnun oldum seni tanıdığım için çok mutluyum memnun kaldım tabi canım inş.devamı gelecek bende öpüyorum canım görüşürüz gene
yöneticilere msj at cnm..onlar değiştiriyor...kızlar konu başlığını nasıl değiştirebiliyoruz bilen varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz?
teşekkür ederim canımyöneticilere msj at cnm..onlar değiştiriyor...
4justice arkadaşımla yaptığım alışverişten çok memnun kaldım, ürünler çok temiz ve kaliteli fiyatlar çok uygundu yeniden alışveriş yapmak isterim :)
Ayyy canım benimm buraya yazmışsın ne gereği var asıl güvenilir olan sensin keşke bedenlerimiz olsada seninle bol bol alışveriş yapsak canımmm çok tşkr ederimmtuuba8822 canım benim arkadaşlar 1 ay falan oldu sanırım elbise almıştım. parayı gönderdiğimi sanıyodum fakat açık hesap faizi kesilmiş hesabımdan ve eft yaplmamış bunu farkettik ve kendisi çok anlayışlı çok hoşgörülü bi insan. sizin huzurunuzda çok teşekkür ederim. bugün hemen gönderdim. para ne beni batırır ne onu zengin eder önemli olan gönüller hoş olsun ve kul hakkı yenmesin. herkes güvenle alışveriş yapabilir. çok tatlı bi insan iyiki tanıdım teşekkür ederim
Diyet sebebim sen olabilirsin:))Ayyy canım benimm buraya yazmışsın ne gereği var asıl güvenilir olan sensin keşke bedenlerimiz olsada seninle bol bol alışveriş yapsak canımmm çok tşkr ederimm