Memnuniyet topiği

Kitara-84 ( nasıl ısmını bole renklı alıntı gıbı yapılıyor bılmıyorum :KK43: )
bugun kargosunu aldım,
çok guzel urunlerr, çok çok teşekkur ederım , hedıyelerın ıcınde tekrar teşekkur ederım . hepsı yenı sankı nasıl bole tertemız kalmıs hepsı hayret :):)): ( (çocuk kıyafetlerı cok kırlenır ya )
kesınlıkle gozunu kapalı alısverıs yapabılcegınız bırı arkadaslar.
teşşekurler :)

Kitara-84 ( nasıl ısmını bole renklı alıntı gıbı yapılıyor bılmıyorum :KK43: )
bugun kargosunu aldım,
çok guzel urunlerr, çok çok teşekkur ederım , hedıyelerın ıcınde tekrar teşekkur ederım . hepsı yenı sankı nasıl bole tertemız kalmıs hepsı hayret :):)): ( (çocuk kıyafetlerı cok kırlenır ya )
kesınlıkle gozunu kapalı alısverıs yapabılcegınız bırı arkadaslar.
teşşekurler :)

rica ederim en güzel tarafı da hediyeler oluyor :)) güzel sağlıklı günlerde giysin kuzunuz :) ben teşekkür ederim.

nbor nbor dan her kk üyesi alışveriş yapmalı ürünleri hediyeleri göründüğünden daha temiz ve güzel çok memnn kaldım çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

efenihanefe efenihanefe arkadaşımdan yaptığım alışverişten fazlasıyla memnunum yiğenim için pakete eklediği hediye tam uydu ürünler tertemiz ve sorunsuzdu ayrıca indirimi sorunsuz kabul etmesi olgunluğunun göstergesiydi.En önemlisi kargonun sorumsuzluğundan kaynaklanan sorunları gidermem için benden çok gayret sarfetti kendisine sonsuz teşekkürler.kendisiyle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

N nonsense38 arkadaşımın kişiliği ve alışverişinden de çok memnunum. sınavları arasında bana çok yardımcı oldu gönderimin hızlı olması için ayrıca gönderdiği birçok hediye de yüreğinin yüceliğini gösterdi .teşekkürler kendisi gerçekten fedakar bir satıcı dilediğiniz kadar alışveriş yapabilirsiniz.

@ebrudrn ile alışveriş yapmaktan büyük zevk aldım...Çok temiz güvenilir bir insan...Gözünüz kapalı tüm ürünlerini alabilirsiniz...Teşekkürler canım:KK70:

efenihanefe efenihanefe arkadaşımdan yaptığım alışverişten fazlasıyla memnunum yiğenim için pakete eklediği hediye tam uydu ürünler tertemiz ve sorunsuzdu ayrıca indirimi sorunsuz kabul etmesi olgunluğunun göstergesiydi.En önemlisi kargonun sorumsuzluğundan kaynaklanan sorunları gidermem için benden çok gayret sarfetti kendisine sonsuz teşekkürler.kendisiyle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
Canim benim cok teşekkürler güzel sözlerin için begenilmesine çok sevindim iyi güzel günlerde kullanilsin inş.sende cok rahatlikla alisveris yapilacak arkadaslardan birisinin herşey gönlünce olsuncanm hhoscakal

E enoxx den alışveriş yapın markayı ucuz alın 2. alışverişim oldu devamıda olacaktır çok teşekkür ederim canım güzel ürünlerin ve hediyelerin için herkese tavsiye ederimm:KK19:

mstshn mstshn arkadaşım bu nasıl cömertlik ?utandırdın beni hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim.inş sende benden memnun kalırsın cnm...
canm seninürünler de geldi elime 2 gün oldu anca yazıyorum...begendim ürünlerini laptopu da sevdik anlamasak da oynuyoruz işte...hızlı kargo içn de tesekkü ederim... sorunsuz alıverişti tavsiye ederm..

4justice 4justice arkadaşımla takaslaştık gerçekten bütün ürünleri tertemiz çok az kulanılmış ve hasarsız ona burdan çok teşekür ediyorum allah güzel gönlüne göre versin canım benim senin gibiler hep olsun bu sitede :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

S sebepsi arkadaşım ne güzel takas yaptık öyle..ben çok memnun oldum seninle tanıştığıma..devamını getirelim muhakkak..inş sende memnun kalmışsındır..öpüyorum cnm.görüşmek üzere...

X