- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 800
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM...GÜLE GÜLE GİY İNŞ...adba arkadaşım canımcım aldığım kaban tam üstüme göreydi seninle alışveriş yapmak çok güzel sanırım devamı gelecek herkese tavsiye ederim
@NAZLIIIIIARKADAŞIM 2.TAKASIMIZDA ÇOK BAŞARILI...İNŞ SENDE ÜRÜNLERİ BEĞENİRSİN...HEDİYEN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM..NAZLII ARKADAŞIMDAN ALDIM AMA ETİKETLEYEMİYORUM
güle güle kulan canım senin ürünlerinde çok güzel ve tertemizler bende teşekür ederim:)
VE tabi ki 4justice arkadaşımı da unutmuyorum hemen bana uyacak hediyesini de koymuş yanına teşekkürler canım :)
adba cnm rica ederim cok memnun kaldim herkes gonul rahatligiyla alisveris yapabilir biraz gec yazdim ama ksb :*senem sinem arkadaşım ürünler geldi..zevkli hediyen içinde ayrıca teşekkürler..inş sende ürünleri beğenirsin..güzel bir takas oldu...görüşmek üzere cnm...
Ayy kuzenleri güzeli burdanda yazmış canım benim tşkkr ederim tatlım kızlar kuzenim senem sinem den gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniztuuba8822 canim kuzisim benide ihmal etmediyin icin tesekkur ederim herkes gönül rahatligiyla kuzenimle alisveris yapabilir
guzel gunlerde kullan,yıne beklerımmilka84 ten deri mont aldım..Harika bir mont, yepyeni, tertemiz..
Kargo ödemesiz yollamış bir de, beni mahçup etti..İnceliği için çok teşekkür ederim..
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim canim guzel sozlerin icin umarim begenirsin urunleri de tanistigima cok memnun oldum.sitenin bana kattigi o iyi insanlardan biri oldun sende benim icin