• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

@serapcan7677 arkadaşım benim tüm butiğimi kapattı neredeyse :)
Bol bol da sohbet ettik, gayet güvenilir bir alıcı..

Hemen parayı eft yaptı..Bir kısmını da bu ay içinde yapacağını söyledi, ben istediği her şeyi yolladım, hiç gözüm arkada kalmadı..

Kargoya gidince ufak bi aksilik yaşadım, kargoyu ben ödeyecekken o kadar çıkışmadı yanımda :)))
kargoyu eft yapıcam kendisine..

Gönül rahatlığıyla kendisinden alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar..
canm kargoyu eft yapicagina alicagindan dussene fikir eft masrafi odeme bi kargo ucreti icin zaten alacagin varmis tabi bu benim fikrim.

Sakhara Sakhara isimli arkadaşla takas yaptık
kendisine çok teşekkür ederim
çok hanımefendi bir bayan
ürünleri çok temiz
hediyeleri için de çok teşekkür ederim
kendisiyle tekrar alışverişimiz olursa

ben de hediye göndermek istiyorum
herkese tavsiye ederim
beğenmenize sevindim,teşekkür ederim,ben daha kavuşamadım kargoma .eşim almıştı taaaaa o günden beri işyerinde :110:

canm kargoyu eft yapicagina alicagindan dussene fikir eft masrafi odeme bi kargo ucreti icin zaten alacagin varmis tabi bu benim fikrim.

serap ta öyle dedi canım, öyle anlaştık..Ben huzursuz oldum ama alacağımdan düşücez :)
eft masrafı çok sorun değil aslında ya..1-2 lira bişey..

nbor nbor 'dan 3.kargomu aldım, ılk ıkısı takastı, gerek takas gerek alışveriş olsun çok memnun kaldım urunlerı çok güzel ve kalıtelı parfüm aldım mağazadan alsam bu kadar olurdu :))
Kendisine çok teşekkür ediyorum, Güvenilir bir satıcıdır tavsiye ederim herkese..

@serapcan7677 arkadaşım benim tüm butiğimi kapattı neredeyse :)
Bol bol da sohbet ettik, gayet güvenilir bir alıcı..

Hemen parayı eft yaptı..Bir kısmını da bu ay içinde yapacağını söyledi, ben istediği her şeyi yolladım, hiç gözüm arkada kalmadı..

Kargoya gidince ufak bi aksilik yaşadım, kargoyu ben ödeyecekken o kadar çıkışmadı yanımda :)))
kargoyu eft yapıcam kendisine..

Gönül rahatlığıyla kendisinden alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar..

Asıl ben tesekkur ederim nasıl olurda senın bu kadar güzel urunlerinin oldugu keşfedilmemiş.Ben ilk görüşte kaptımmm..Ve kapmaya devam edeceğim..Birde bana güvendiğin için çok tşk ederim paranın hepsini almadım...Bu senemın karını sanırım senlen yaptım..Şubat sonu tekrar görüşelim:)))

Asıl ben tesekkur ederim nasıl olurda senın bu kadar güzel urunlerinin oldugu keşfedilmemiş.Ben ilk görüşte kaptımmm..Ve kapmaya devam edeceğim..Birde bana güvendiğin için çok tşk ederim paranın hepsini almadım...Bu senemın karını sanırım senlen yaptım..Şubat sonu tekrar görüşelim:)))

Canım benim :KK60:

nbor nbor arkadaşım ürünlerimi aldm okadar tertemiz ve okadar yenilerki gerçekten bütün arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaşımızla

çok teşekkürler tuuba8822 tuuba8822 aynı şekilde senin de ürünlerin çok güzel ,hızlı iletişim ve kargo ,sıcak kanlı ,dürüst daha ne olsun :)

Back