ben de çok teşekkür ederim, mutlu günlerde giyinirsiniz inşallah:)Bıradan iladre arkadaşıma teşekkur ediyorum kargoyu hem hemen yolladı ve tertemiz sorunsuz ürünler için cok ama çok tesekkur ediyorum cünkü hayata- devam yani nilay ın bana delik deşik mont yollama olayından dolayı guven dıymakta zorlanıyordum ama güvenilir biri oldugunu bana gösterdin çok teşekkür ediyorum
_MedceziR_ ADLI ÜYE SON DERECE UYUMLU VE ANLAYIŞLI BİR SATICI..KALİTELİ ÜRÜNLERDE EKLENİNCE DAHA NE OLSUN...TEŞEKKÜRLER...
SENİN ÜRÜNLERİNİN GERİ KALIR YANI VAR MI??BENDE ÇOK MEMNUN OLDUM..TÜM ÜYELERE TAVSİYE EDERİM...
ay atlamışmıyım çok özür dilerim arkadaşım..ya ..aslında memnuniyetimin hepsini yazıyorum..ya üzüldüm şimdi...Ben den memnun olmadın mı ?
hayır öyle bişey yok..hatta hiç alakası yok..burası alışveriş yapacakların satıcılardan emin olması için güzel bir ortam..ve bende her memnun olduğum satıcıyı deşifre ediyorum...tamamiyle benim atlamam..Ben de zorla memnuniyet yazdırmış gibi oldum
teşekkür ederim sen de çok anlayışlısın ben de seni tavsiye ediyorum herkeslere
Ben de yazıyorum memnun kaldıklarımıhayır öyle bişey yok..hatta hiç alakası yok..burası alışveriş yapacakların satıcılardan emin olması için güzel bir ortam..ve bende her memnun olduğum satıcıyı deşifre ediyorum...tamamiyle benim atlamam..
oh helalleştik :)Ben de yazıyorum memnun kaldıklarımıben de seni unuttum şimdi adını görünce aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?