4justice ürünler için çok teşekkürler hediyen ince düşüncen için ayrıca teşekkürler
+++şiddetle tavsiye edilir***************
4justice ile yaptigim alisveristen cook memnun kaldim kendisi çok düşünceli biridir alisveris yapmayi düşünenler sakın tereddüt etmeyin
Buradanda sevgiler kendisinee
gevezek ARKADAŞIM ÜRÜNLERİN HEDİYELERİN VE ANLAYIŞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
kucukyurek isimli arkadaştan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ben çok memnun kaldım tertemiz ürünleri ayrıcada çok düşünceli hediyeside cabası teşekkür ederim
Nicole'cum canım benim çok teşekkür ederim
Elden alışveriş yapmak cidden daha bir keyifli, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum...
Prensesi ve yakışıklıyı öperim[/QU
Merhaba ben konu acmaya calisiyorum foto yuklemek falan satis icin ama olmuyor nerde yanlis yapiyorum yardimci olabilirmisiniZ ?
Canımsın,sen de çok iyi bir arkadaşsın,Rabbim hesabını veremiyeceğimiz işler yaptırmasın,öyle de böyle de satılır ama kul hakkı var onun için az olsun ,öz olsun,temiz olsun(senin gibi canım)minyatura arkadaşım bir harikasın.Daha ödeme yapmadan kargomu höndermiş.Güvenin.tertemiz ürünlerin.hediyelerin için çok tes ederim sana.Çok iyi bir arkadaşsın.Tek tek her ürünü bana anlatarak aydınlattın.Hepsi de doğru sonuç verdi.Kusursuz bir alışveriş için referansımsın.
Canım işte ben bu yüzden önce ödeme yspıyorum ama sen baskın çıktın yolladın kargoyu.Demek ki o güveni vermişim.Ne mutlu bana.Tertemiz ürünlerin için de ne mutlu sana.Lütfen kimse kimseyi madur etmesin.herşey birgün önümüze çıkar burada ve ahirette.Canımsın,sen de çok iyi bir arkadaşsın,Rabbim hesabını veremiyeceğimiz işler yaptırmasın,öyle de böyle de satılır ama kul hakkı var onun için az olsun ,öz olsun,temiz olsun(senin gibi canım)
Kesinlikle o güveni aldım,:) bence de kimse kimseyi mağdur etmesin, kendimizi karşıdakinin yerine koyalım.minyatura arkadaşım bir harikasın.Daha ödeme yapmadan kargomu höndermiş.Güvenin.tertemiz ürünlerin.hediyelerin için çok tes ederim sana.Çok iyi bir arkadaşsın.Tek tek her ürünü bana anlatarak aydınlattın.Hepsi de doğru sonuç verdi.Kusursuz bir alışveriş için referan
Canım işte ben bu yüzden önce ödeme yspıyorum ama sen baskın çıktın yolladın kargoyu.Demek ki o güveni vermişim.Ne mutlu bana.Tertemiz ürünlerin için de ne mutlu sana.Lütfen kimse kimseyi madur etmesin.herşey birgün önümüze çıkar burada ve ahirette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?