Memnuniyet topiği

4justice ile yaptigim alisveristen cook memnun kaldim kendisi çok düşünceli biridir alisveris yapmayi düşünenler sakın tereddüt etmeyin
Buradanda sevgiler kendisinee
 
I iladre arkadaşım ürünlerin çok güzel..çok beğendim..ilgin ve alakan içinde ayrıca teşekkür ederim..
 
C ciko07 geç de olsa gelen bir teşekkür borcum var gerçekten o kadar uğraştırmama rağmen o kadar anlayışlı davrandı ki ben bile kendi kendimi boğasım geldi bazı kararlarımdan dolayı ama o sabretti teşekkür ederim canım hoş sohbetin ve kardeşçe alışverişin için her zaman ben de beklerim yardımcı olabilsem keşke.
 
kucukyurek isimli arkadaştan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ben çok memnun kaldım tertemiz ürünleri ayrıcada çok düşünceli hediyeside cabası teşekkür ederim

ne demek asıl ürün gelmeden önce bile gösterdiğin anlayış benim için çok takdir edilecek bir davranıştı asıl ben teşekkür ederim her zaman senin gibi arkadaşlara kapım açık.güle güle kullan cnm .
 
 
minyatura arkadaşım bir harikasın.Daha ödeme yapmadan kargomu höndermiş.Güvenin.tertemiz ürünlerin.hediyelerin için çok tes ederim sana.Çok iyi bir arkadaşsın.Tek tek her ürünü bana anlatarak aydınlattın.Hepsi de doğru sonuç verdi.Kusursuz bir alışveriş için referansımsın.
 
Canımsın,sen de çok iyi bir arkadaşsın,Rabbim hesabını veremiyeceğimiz işler yaptırmasın,öyle de böyle de satılır ama kul hakkı var onun için az olsun ,öz olsun,temiz olsun(senin gibi canım)
 
minyatura arkadaşım bir harikasın.Daha ödeme yapmadan kargomu höndermiş.Güvenin.tertemiz ürünlerin.hediyelerin için çok tes ederim sana.Çok iyi bir arkadaşsın.Tek tek her ürünü bana anlatarak aydınlattın.Hepsi de doğru sonuç verdi.Kusursuz bir alışveriş için referan
Canımsın,sen de çok iyi bir arkadaşsın,Rabbim hesabını veremiyeceğimiz işler yaptırmasın,öyle de böyle de satılır ama kul hakkı var onun için az olsun ,öz olsun,temiz olsun(senin gibi canım)
Canım işte ben bu yüzden önce ödeme yspıyorum ama sen baskın çıktın yolladın kargoyu.Demek ki o güveni vermişim.Ne mutlu bana.Tertemiz ürünlerin için de ne mutlu sana.Lütfen kimse kimseyi madur etmesin.herşey birgün önümüze çıkar burada ve ahirette.
 
Kesinlikle o güveni aldım,:) bence de kimse kimseyi mağdur etmesin, kendimizi karşıdakinin yerine koyalım.
 
adba arkadasimdan gelen oyuncak ve kiyafetler cok guzel her seyden once cok tatlı bir bayan hediye icin de cok teşekkür ederiz kızım şemsiye hastası bayıldı oyuncaklar çalışır durumda kiyafet tertemiz yeni gibi herkese tavsiye ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…