• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

adba adba dan bi dunya kiyafet aldim bebikime fisher prices oyuncak ve daha neler cantalar cillop sanki hic kullanılmamış kiyafetlerde cabasi hepsi tertemiz lekesiz cok memnun kaldim kendisini takip edin hergun yeni seyler ekliyor :) teşekkür ederim cnm takibindeyim
rica ederim cnm..ben teşekkür ederim....

Sevgili yuppe yuppe
Sen ne temiz yürekli bir insansın.
Senin gibisi buralarda hadi burayı geç alemde zor bulunur.
Kıyafetler ayakkabı çok çok güzel ama en güzeli kızımı düşünüp ona hediye koyman!
Herkese tavsiye ederim, yuppe yuppe ile alışveriş kesinlikle yapmalısınız!
Ben abonesiyim :)

Sevgili yuppe yuppe
Sen ne temiz yürekli bir insansın.
Senin gibisi buralarda hadi burayı geç alemde zor bulunur.
Kıyafetler ayakkabı çok çok güzel ama en güzeli kızımı düşünüp ona hediye koyman!
Herkese tavsiye ederim, yuppe yuppe ile alışveriş kesinlikle yapmalısınız!
Ben abonesiyim :)
Canim benim beni cok onure ettin guzel dusuncelerin ici cok tesekkur ederim iyi gunlerde kullanirsin insallah bende senden aldiklarimi giyiyorim 2.kargon aksama gelecek hevesle bekliyorum
10 numara 5 yildiz bi insansin.cok cokk cokk tesekkur ederim

mero95 mero95 ben böyle incelik görmedim..ürün satışı yapıyor mu bilmiyorum ama kesinlikle ürünlerinizi satabileceğiniz bir alıcı...alışverişimizi yaptık..indirimimi yaptım..paramı alırken küçük bir yanlışlık olmuştu..kargoyuda yolladım..sen sağ ben selamet yani...ama bugün birde baktım ki;o ufak yanlışlığı fazlasıyla telafi etmiş..şaşırdım valla.ablacım tekrar teşekkür ederim...

Arkadaslar Herkese Sesleniyorum Bilmeyen ler İcin
ATM den Eft veya Havale
Yaptigiz Zaman Kesinti oluyor biliyorsunuz
Ama Telden Mobil Bankaciligi İndirip Yukleyin Hangi Bankaya Ait Hesabiniz Var İse
Odemeyi Eft veya Havaleyi Mobil Banktan Yapin
Hic Kesinti Olmuyor
Ben Oyle Yapiyorum
Bilmeyen ArkadaslarA Duyurulur ;-)

Ozaly Ozaly cnm kargom geldi cnm anca yazabildim cok gusell bi takasti canta cok supper...unvli bi genc sevindirdin (yegenim) takibindeyim cn.
Ilk alisverisimizdeki o gomlekleri koymusun o gomlekler sayesinde bi arkadas kazandim hersey icin tesekkur ederim

Ah canım ya aynen bir arkadaş kazandım yanında da bir sürü kıyafet :)
Ben teşekkür ederim sana canım ya!
Abonenim :)

Back