@NOOPTİON DAN İKİNCİ KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM, ÜRÜNÜN BİRİ RENK OLARAK KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN OLMAMASI NEDENİYLE SAĞOLSUN GERİ ALDI, ÜRÜNÜ PAZARTESİ GERİ GÖNDERİCEM KENDİSİNE, BUGÜN PARASIN YATIRDI, ÇOK TŞK EDERİM, İLK ALIŞVERİŞİMDE DE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM KENDİSİNDEN :)
4justice kaliteli ürünler ve kaliteli satıcı..2. alışverişimi bile yaptım..gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir..çok teşekkürler
her zaman bekleriz ilksan iyi niyet insanı öldürseydi dünyada insan kalmazdı ancak iyi niyetlinin de nesli tükeniyor ona ne yapacağız bilmiyorum neyse güle güle kullan ürünü eskitmelerin en mutlu günlerinde olsun .küçükyürek arkadaşıma çok teşekkür ederim ondan aldığım ürün çok temiz geldi bu süreçte yakınlığı ve satış sonrası ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim
duygularımız karşılıklı :) çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla sizinle alışveriş yapılır.Ozaly adlı arkadaşın ürünlerindende ,fiyatlarındanda ;en önemlisi anlayışından çok memnun kaldım..tavsiye ederim...
askperisi87 arkadaşla 100 liralık bi takasımız oldu
hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf benim nakit sıkışıgımdan dolayı takas yaptı
o kadar gözü gönlü bol bi insan ki telefonda da muhabbetimiz oldu hoş sohbetli
gelen her ürün birbirinden güzel fotoda göründüğünden çok daha güzel ürünler geldi
birsürü de hediye koymuş bayıldım bayıldım bayıldm kendisine sonsuz teşekkür ediyorum
Ricaa ederim yeterki verdiğiniz paraya değsiin memnun kalmazsanız ne anladıkk o işteenhappiness_ arkadaşımla güzel bir alışveriş yaptık..hediye içinde tekrar teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?