Memnuniyet topiği

canım ben teşekkür ederim:) çok naziksin ..

B Bukrem_ adlı arkadasımdan ben ürün aldım.. Hem bu topıge hemde diger topıge aıt konularından.. Bugun aldım kargomu. Tertemizz mis gibi sanki sıfır ürün göndermiş bana. Bu ondan 2. Alısverısım ve gercekten hıc kırmadı benı sagolsun.. Tavsiye ederim.. Tesekkurler bukremcım..

askperisi87 arkadaşla 100 liralık bi takasımız oldu
hiç ihtiyacı olmadığı halde sırf benim nakit sıkışıgımdan dolayı takas yaptı
o kadar gözü gönlü bol bi insan ki telefonda da muhabbetimiz oldu hoş sohbetli
gelen her ürün birbirinden güzel fotoda göründüğünden çok daha güzel ürünler geldi
birsürü de hediye koymuş bayıldım bayıldım bayıldm kendisine sonsuz teşekkür ediyorum

küçükyürek arkadaşıma çok teşekkür ederim ondan aldığım ürün çok temiz geldi bu süreçte yakınlığı ve satış sonrası ilgisi içinde ayrıca teşekkür ederim
her zaman bekleriz ilksan iyi niyet insanı öldürseydi dünyada insan kalmazdı ancak iyi niyetlinin de nesli tükeniyor ona ne yapacağız bilmiyorum neyse güle güle kullan ürünü eskitmelerin en mutlu günlerinde olsun .

Çook mutlu oldum beğendiğine hemşi nihayet zavallıcıklar dolap beklerken şirin sahibelerini buldu
Bende tabletimi çok beğendim tek bir çiziği bile yok tertemiz,
elimden düşmüyor full oyundayım oyüzden geç yanıtlayabildim
Çoook teşekkürler dürüst güvenilir birini daha tanıma fırsatı verdiğin ve tabiki tabletim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…