• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Bıradan iladre arkadaşıma teşekkur ediyorum kargoyu hem hemen yolladı ve tertemiz sorunsuz ürünler için cok ama çok tesekkur ediyorum cünkü hayata- devam yani nilay ın bana delik deşik mont yollama olayından dolayı guven dıymakta zorlanıyordum ama güvenilir biri oldugunu bana gösterdin çok teşekkür ediyorum

Bıradan iladre arkadaşıma teşekkur ediyorum kargoyu hem hemen yolladı ve tertemiz sorunsuz ürünler için cok ama çok tesekkur ediyorum cünkü hayata- devam yani nilay ın bana delik deşik mont yollama olayından dolayı guven dıymakta zorlanıyordum ama güvenilir biri oldugunu bana gösterdin çok teşekkür ediyorum
ben de çok teşekkür ederim, mutlu günlerde giyinirsiniz inşallah:)

Yarışmaya katılmak ister misiniz ?

Tıkla

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

35b74lf.gif

_MedceziR_ _MedceziR_ ADLI ÜYE SON DERECE UYUMLU VE ANLAYIŞLI BİR SATICI..KALİTELİ ÜRÜNLERDE EKLENİNCE DAHA NE OLSUN...TEŞEKKÜRLER...

Adbacım ya :KK19:

Aslında sana çok mahçubum, parayı çok önceden yatırdın, halbuki hiç mühim değildi. Takas yaptık ürünü en önce sen yolladın..Bir de eşitlik olsun diye benim yolladığım kargo ile yolladın, bu kadar da incesin..

Çok ters zamana yani ameliyat sonrası zamana denk geldi alışverişimiz..Evden çıkamadım..Nolur kusuruma bakma..

Bu arada fotodan gördüğüm kadarıyla benden ince ve çok güzel bir kadınsın..Umarım bedenlerde bir sıkıntı yaşamayız.
Yaşarsak ta her zaman telafi yolu açıktır:KK68:

Ben de sana çok teşekkür ediyorum, nezaketin, inceliğin ve bu keyifli alışveriş için..

adba adba yı herkese kesinlikle tavsiye ederim.Hemen kargoya verdi.Mağaza ürünü gibi sıfır ve tertemizdi.
Hediyelerine diyecek bir şey yok zaten. Beni batıracağı da kesin :)
Teşekkür ederim adba adba , seninle alışveriş yapmak çok keyifliydi.
SENİN ÜRÜNLERİNİN GERİ KALIR YANI VAR MI??BENDE ÇOK MEMNUN OLDUM..TÜM ÜYELERE TAVSİYE EDERİM...

Ben de zorla memnuniyet yazdırmış gibi oldum :KK45:
teşekkür ederim sen de çok anlayışlısın ben de seni tavsiye ediyorum herkeslere :KK19:
hayır öyle bişey yok..hatta hiç alakası yok..burası alışveriş yapacakların satıcılardan emin olması için güzel bir ortam..ve bende her memnun olduğum satıcıyı deşifre ediyorum...tamamiyle benim atlamam..

hayır öyle bişey yok..hatta hiç alakası yok..burası alışveriş yapacakların satıcılardan emin olması için güzel bir ortam..ve bende her memnun olduğum satıcıyı deşifre ediyorum...tamamiyle benim atlamam..
Ben de yazıyorum memnun kaldıklarımı ;) ben de seni unuttum şimdi adını görünce aklıma geldi

Back