gevezek; hızın için ve hediyen için teşekkür ederim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz bu arkadaştan... :)
Cansin arkadasim tskrler@kalinkaselinmilka84 @yagmuricenkiz keyifle ve güvenle alışveriş yapabilirsiz sorunsuz ödeme hızlı iletişim herşey için teşekkürler kızlar
'İlksan ' arkadaşım ne güzel oldu karşılıklı hediyeleştik:)) İnceliğiniz ve güzel babetleriniz için teşekkürler... Özelden yazdım bir de burdan yazayım dedim.:))[/QUOTE
Çok teşekkür ederim aynı incelik kesinlikle size ait
rica ederim tatlım benim ayıcığım geldiğinde ona sarılırım ödeşiriz :)Güneşsel arkadaşımın karşılıklı takas alışverişinde fazladan eklediği hediyeler ve geniş gönlü için ayrıca teşekkür ederim.
:)rica ederim tatlım benim ayıcığım geldiğinde ona sarılırım ödeşiriz :)
şaka bir yana ben teşekkür ederim güzel sözlerin ve dostluğun için
sagol canim ben de sana cok tesekkur ediyorum o senin guzelligin inan :)pintose
Dürüst alışverişi, ürünleri uygun fiyata tertemiz ve özenle paketleyerek gönderişi, güleryüzlü ve mutevazı üslubu için Pintose hanıma tekrar çok teşekkür ederim :)
cnm pofuduğum geldi çok teşekkür ederim şipşirin üstelik kargoda düşündüğümüz gibi tutmadı :)
hayatıyaşa; hediyeler için teşekkürler. Güzel bir alışveriş oldu.. :)
Canım ben de çok memnun kaldım.süper bir alışveriş olduBeautysidny arkadaşım seninle sorunsuz ve çok güzel bir takas alışverişi yaptık ürünlerinden çok memnun kaldım çok teşekkür ederim
milka84 cnm senınle alışveris ınan cok guzeldı ayrıca senıngıbı birini tanıdıgıma cok mutluyum hersey için sıcaklıgın samımıyetın ıcın cok saol cnm ürünlerin çok guzel bedenleri tam oldu
beautysidny 'den üçüncü alışverişim oldu her seferinde hediyeler ve tertemiz kıyafetler aldım çok çok teşekkür ediyorum
vee hayatıyaşa ilk kez forumdan bir arkadaştan hediye kıyafetler aldımm hemde begendığım urunler kadar sürprizler de eklemiş yeniden teşekkür ediyorum size forumdaşlar bir başka alışverişte görüşmek dileğiyle =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?