Memnuniyet topiği

DuruFB arkadaşım ilgin ve sorunsuz güzel alışveriş imkanı sağladığın için teşekkür ederim cnm ürünü benim için beklenmen ve ürünlerin hakkında gerçekçi bilgiler vermen çok güven vericiydi sana tekrar teşekkür etmek isterim

Güneşsel arkadaşımın karşılıklı takas alışverişinde fazladan eklediği hediyeler ve geniş gönlü için ayrıca teşekkür ederim.
rica ederim tatlım benim ayıcığım geldiğinde ona sarılırım ödeşiriz :)
şaka bir yana ben teşekkür ederim güzel sözlerin ve dostluğun için

Beautysidny arkadaşım seninle sorunsuz ve çok güzel bir takas alışverişi yaptık ürünlerinden çok memnun kaldım çok teşekkür ederim
Canım ben de çok memnun kaldım.süper bir alışveriş oldutertemiz ürün göndermişsin bayıldım.Teşekkür ederim

beautysidny 'den üçüncü alışverişim oldu her seferinde hediyeler ve tertemiz kıyafetler aldım çok çok teşekkür ediyorum
vee hayatıyaşa ilk kez forumdan bir arkadaştan hediye kıyafetler aldımm hemde begendığım urunler kadar sürprizler de eklemiş yeniden teşekkür ediyorum size forumdaşlar bir başka alışverişte görüşmek dileğiyle =)

O mutluluk bana ait canım benim ne zaman istersen en yakın zamanda görüşmek üzere..

rica ederim canım.iyi günlerde sağlıkla kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…