Memnuniyet topiği

Denizhaziran adlı arkadaş benden alışveriş yaptı süreci çok uzatmadan beğendiği ürünü alan ve ürün ayrılmış olsada ayırdığım zamandan daha kısa sürede ödemesini yapan sorumluluk sahibi bir arkadaştır.kendisinden eğer topik açarsa seve seve alışveriş yapmak isterim ve herkese tavsiye ederim.

DuruFB adlı arkadaştan çok sorunsuz bir alışveriş yaptım. ürünü ödeme zamanından önce bile güvenerek gönderdi üstelik tertemiz ve çok şık bir ürünü çok uygun fiyata verdi.indirim yaptı. seçenekler konusunda kesin olmaz şeklinde bir tavrı yoktu.çok sıcak bir elektiriği var güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.kendisinetekrar çok teşekkür ederim

çok tesekkur ederım gulegule kullan dualarından eksık etme bana yeterdi hem mutlu oldum hem ıcıme su serpıldı senı tanıdıgıma cok sevındım sagol

BABYFORWE BU ARKADAŞ BÖLÜMDE TANIŞIP İLK ALIŞVERİŞİMİ YAPTIĞIM ARKADAŞTI SONRA UZUN ZAMAN GETİ ANCAK ŞİMDİ YAZABİLDİM ONU UNUTTUM SANMASIN ALDIĞIM ÜRÜNLER BEKLEDİĞİMDEN BİLE GÜZEL ÇIKTI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

kahvekokusu diye bir akadaştan bu bölümdeki 2. alışverişimi yaptım kendisi ben ödemesini yapmadan önce ürünü bana gönderebileceğini söyledi ne zaman uygun olursam ödeyebileceğimi söyleyerek bana güven duyduğu gösterdiği için çok teşekkür ederi ayrıca gönerdiği ürün de gerçekten beklediğim gibiydi kendisine teşekkür ederim

simge94 ü tanıığıma çok memnunum bir süredir alışveriş dolayısıyla neredeyse her akşam sohbet ediyoruz bazen bu alışveriş hiç bitmesin diyorummm. kendisinden ve ilgisinden çok memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz

çok teşekkür ederim tatlım keyifle oku

Kısa sürede elinize ulasmasına sevindim.Ben beğenerek okumustum.Umarım sizde begenirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar öncelikle darned güven verdiğin ve güvendiğin için malum yeni üyeyim :)
Ve L lilya size de güvenimi sarsmasığınız için teşekkür ederim. Kitap okuyan insanlara saygım ve sevgim her zaman sonsuz ve bu iki insandan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. İkisi de sözünün eri.
İyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…