- 18 Eylül 2014
- 195
- 23
- 48
- 37
Güle güle kullan canım üzerinde paralansinbeautysidny 'den üçüncü alışverişim oldu her seferinde hediyeler ve tertemiz kıyafetler aldım çok çok teşekkür ediyorum
vee hayatıyaşa ilk kez forumdan bir arkadaştan hediye kıyafetler aldımm hemde begendığım urunler kadar sürprizler de eklemiş yeniden teşekkür ediyorum size forumdaşlar bir başka alışverişte görüşmek dileğiyle =)
@Luthienelanesse
ürünleri mağazadan alsam bu kadar olurdu :)
çok memnun kaldım. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
imza bile almaımışlar kimliği brak.aaa öyle şey olur mu ya kimlik istemiyorlar mı alırken çok acayip teve =/ alan kişi de farkeder getirir heralde
Rica ederim canım öpüyorum çokAfterdarkmoon super insan teskkur ederim.
Ben tesekkur ederım helalı hos olsun sagol arkadasım gulegule kullanMilka84 gerçekten cok incesin canım alışveriş yapmaktan da cok cok memnun kaldım. Ayrıca bonkorlugun icinde tekrar tekrar teşekkür ederim. Inşallah yine alisverisimiz olur. Herşey gönlünce olsun. Hakkini helal et.sevgiler
Ayyy canim benim cok tesekkur ederim. O kadar sevindimki urunleri begenmene gule gule kullan lutfen. İyi ki tanidim seni. Forumdan edindigim guzel arkadaslardan biri de sen oldun artik opuyorumSonsy arkadsşım.Doakolik arkadaşım ben size ne diyeyim cips o
parssınanasıl kaliteli ürünler almışım
Lütfen herkes sizi örnek alsınlar bix de bu topiği sık sık ziyaret edelim.
ayy canım çok tşk ederm..çok çok sevindim..beerceestee aldiklarimdan memnun kaldım makyaj malzemesi aldim aambalajlama si sayesinde hasarsiz ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?