- 8 Aralık 2011
- 45.011
- 160.566
- 798
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaratıcı-tabak-süslemeleri-ile-kahvaltı-masaları.749963/#post-36707027
Yarışmamız başlamıştır bekliyoruz hanımlar
Yarışmamız başlamıştır bekliyoruz hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım çok naziksinsonsy
sonsy arkadaşımızdan süper alışveriş yaptım .herşey sorunsuz elime ulaştı .kendisi çok ilgili ve sohbeti hoş bir bayan .teşekkür ederim hem de çok
Cnm iyi kunlerde kullan insallah. Begenmene cok sevindim. Utandirdin beni ))Rubi'den buğün kargom geldi..
Şunu söylemek istiyorum..Burda aldığım ve takas yaptığım çok ürünler oldu ama içlerinde en temiz,en güzel ürünler bu arkadaşımdan oldu..Kendisine herşey için burdan çok teşekkür ediyorum...
Güle güle kullan canım.Beğenmene çok sevindim...Ya arkadaslar adil isik marka leopae elbise aldim buradan ama lutfen gulmeyin kimden aldigimi hatirlamiyorum.
Elbiseyi cok begendim burdan tesekkur ediyorum kendisine.kendisi okuyunca bilir zaten.. tesekkur ederim yepyeni ve guzel bir elbise..
Gule gule kullan cnm. Kotun olmamasuna uzuldum yaa ((. Ya burda guzel dostlar ediniyoruz. Tabiki birbirimize hediyeler vermekte almakta cok guzel oluyor. ))rubi ve the difference arkadaşlarımdan kargolarımı aldım çok teşekkür ediyorum herkes gibi ben de çok memnun kaldım ,
rubii hediyeye boğmuşsun beni mahcup oldum çok teşekkür ediyorum kotta beden tutmasa da diğer ürünler çok hoş oldu berem de teve den aldığım montla aynı renk sizi hatırlayarak kullanacağım kışın
thedifference indirimin ve ilgin için teşekkür ediyrm ütüsü bozulmadan gelmiş ürünler elinize sağlık
Gule gule kullan cnm. Kotun olmamasuna uzuldum yaa ((. Ya burda guzel dostlar ediniyoruz. Tabiki birbirimize hediyeler vermekte almakta cok guzel oluyor. ))