Myrules
gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım
Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri
Luthienelaness
cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri
Sturkans
memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri
Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkur ediyorm mahcup oldum.😊Benim icinde bir kahve esliginde edilen sohbet gibiydi takasimiz.
Seni tanidigima bende cok mutlu oldum guzel hos gunlerde giymeni dilerim canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.