• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Myrules

gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım

Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri

Luthienelaness

cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri

Sturkans

memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri

Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkur ediyorm mahcup oldum.😊Benim icinde bir kahve esliginde edilen sohbet gibiydi takasimiz.
Seni tanidigima bende cok mutlu oldum guzel hos gunlerde giymeni dilerim canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

DuruFB ile yaptığımız takasta aldığım ciciler elime ulaştı,deri ceket yepyeni ve çok güzeldi diğerleri zaten kullanılmamış etiketli ürünler,buraya koymadığı şeyleri de takasladık yani :)) arkadaşım ürünlerin için çok teşekkür ederim ve gecenin 4ünde güzin ablalık yaptığın dinlediğin için de ayrıca teşekkür ederim :))

DuruFB ile yaptığımız takasta aldığım ciciler elime ulaştı,deri ceket yepyeni ve çok güzeldi diğerleri zaten kullanılmamış etiketli ürünler,buraya koymadığı şeyleri de takasladık yani :)) arkadaşım ürünlerin için çok teşekkür ederim ve gecenin 4ünde güzin ablalık yaptığın dinlediğin için de ayrıca teşekkür ederim :))

Rica ederiiim :)
Arkadaş olduk artık böyle şeylerin lafı bile olmaz :) :16:

Myrules

gecenin bir vakti başlayan takas muhabbetimiz güzel bir arkadaş sohbetine dönüştü ve enerji dolu tatlı dilli olmAsı ise ayrı bir güzellik kattı alışverişimize ki şu sıra memleketteyim takası dönünce eş zamanlı gerçekleştirelim hatta önce göndereceksen ürün bedeli kadar teminat yatırayım dememe ragmen Ne yüce gönüllüymüş güvendi bana sagolsun varolsun hayranıyım

Nbor
gercekten çok ince ve anlayışlı aldıklarınızdan hem sayıca hem de pahada daha fazlasıyla sizi şımartacak dürüst biri

Luthienelaness

cidden samimi bir sohbet ve sonsuz ilgiyle bıkmadan usanmadan ihtiyaçlarınıza karşılık veren paketleriyse harika biri

Sturkans

memlekete gelişimden dolayı ufak bir iletişim kopukluğu yaşasak da verdiği sözü cömert hediyesi ve kargodaki hızıyla birleştiren biri

Ne desem az kalır bu site cok sey kattı bana yukarıda ismi gecen tüm arkadaslardan rahatlıkla alışveriş yapılabilir ürün kaliteleri tartışılmaz ve hediyeleri de cabasıdır duyurulur

Sorunsuz kişilerle yapılan alışverişlerde herşey kendiliğinden yolunda gidiyor zaten. Sorunsuz ve anlayışlı olduğun ve işleri zorlaştırmadığın için ben teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanman dileğiyle..

Bayram iyi hoş ama şu tatlı ve şekerlere hayır diyemeyip alınan kilolardan memnuniyetsizim;)) nereye yazacağımı bilemedim ...Şuana kadar Alışveriş ve takas yaptığım ve daha da yapacağım herkesin bayramı kutlu olsunnnn

'erdemli33 'arkadaşımız dürüstlüğüyle ,kibarlığıyla,güzel sohbetiyle kesinlikle güvenle alışveriş yapacağınız bir arkadaşımız.Bir insan seçtiği nickle bu kadar bütünleşebilir:)) Canım seninle her ne kadar sanal ortamda konuşsak ta seni gerçekten çok seviyorum .İyi ki seninle tanışmışım... Bütün arkadaşlarıma öneriyorum.Zaten benim yazdıklarımı çoğu arkadaş ta gördü.Yeni üye arkadaşlarıma fikir olması açısından bir de burda paylaşayım dedim:34::16: sevgiler...

'erdemli33 'arkadaşımız dürüstlüğüyle ,kibarlığıyla,güzel sohbetiyle kesinlikle güvenle alışveriş yapacağınız bir arkadaşımız.Bir insan seçtiği nickle bu kadar bütünleşebilir:)) Canım seninle her ne kadar sanal ortamda konuşsak ta seni gerçekten çok seviyorum .İyi ki seninle tanışmışım... Bütün arkadaşlarıma öneriyorum.Zaten benim yazdıklarımı çoğu arkadaş ta gördü.Yeni üye arkadaşlarıma fikir olması açısından bir de burda paylaşayım dedim:34::16: sevgiler...

Canım benim şimdi gördüm yazdığını, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni :16::16: Bu sitede iyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardansın.. Arkadaşlığın için teşekkürler :13:

4justice
WILDFIRE
gga14
teve
Bogurtlenkusu
gecekusu
perihayali
Nardanesi
fdurukan
rubi
Narinkizim
Jasmin80
Dexterr
Gazelali

Arkadaşlar güzel sohbetleriniz, kibarlığınız, anlayışınız kısacası insanlığınız için sizlere teşekkürü bir borç bilirim... Burada olmaktan keyif duyuyorum sayenizde, okulların kapalı olduğu şu yaz tatili dönemimde bana tatlı ve keyifli günler yaşattınız:)) yazmayı unuttuğum varsa da hakkını helal etsin ya da hatırlatsın hemen güncelleyeyim listeyi:)

RUBİ

Ürünlerin elime ulaştı çok beğendim elbiseleri deneyemedim ama olacağına eminim. pantolonda tereddütüm vardı gelir gelmez sadece onu denedim tam oldu üzerime kıyafetlerin tertemiz ve tam tarzım yaptığım takastan çok memnun oldum. İnşallah karşıma senin gibi kişiler çıkar bundan sonra diye dua ettim. Çünkü çok fazla art niyet oluştu artık bu topikteki insanlarda. Burada tanıdığım güvenilir ve samimi insanlardan biri oldun artık sende benim için......

güvenle alışveriş yapılabilecek bir kişi daha oldun

RUBİ

Ürünlerin elime ulaştı çok beğendim elbiseleri deneyemedim ama olacağına eminim. pantolonda tereddütüm vardı gelir gelmez sadece onu denedim tam oldu üzerime kıyafetlerin tertemiz ve tam tarzım yaptığım takastan çok memnun oldum. İnşallah karşıma senin gibi kişiler çıkar bundan sonra diye dua ettim. Çünkü çok fazla art niyet oluştu artık bu topikteki insanlarda. Burada tanıdığım güvenilir ve samimi insanlardan biri oldun artık sende benim için......

güvenle alışveriş yapılabilecek bir kişi daha oldun

canım benim telefondada dediğim gibi bende senın gönderdiğin urunleri çok beğendim gerçekten.seve seve kullanıcam.inşallah sende seve seve güzel günlerde kullanırsın.
sonbahar gelsede elbiseleri giyinsem diyorum şimdiden
derin arkadaşımdan gerçekten güvenle alış veriş yapabilirsiniz.. aldığım şeyler tertemiz ve yepyeni idi..
ayrıca güzel bir arkadaşlığımızda oluştu .bundan da ayrıca mutluyum..

bugün aldıgım kargolarım beni yine çok mutlu ettiiii :16:

hayata_devam nickli arkadaşımla 2. takasımızı yaptık hiç bi sorun yaşamadım aksine benden kaynaklanan bi aksilik oldu kargoyu geciktirdim istemeden :1:
yine beklediğim gibi güzel geldi ürünleri birsürü çok güzel hediye de koymuş mahcup etti beni :17:
çok teşekkür ediyorum kendisine :16:

gga14 nickli arkadaşımla da 2. takasımızı yaptık ben hala kendisinin ürünlerini yollıyamadım ama o çoktan yolladı aldım bile ürünleri :21:
yine beklediğimden daha güzel geldi ürünler
güveni güzel sohbeti inceliği ayrıca hediyesi içinde çok teşekkür ederim kendisine :16:

Son düzenleme:
LUTHİENELANESSE nickli arkadaşdan 5 parça ürün aldım hepsi sorunsuz ve şık kıyafetler tek tek paketlemesi ve tarzıma uygun hediyeside çok mutlu etti beni... Fiyatların uygun olması başta tedirgin etti beni ama paketi aldığımda ürünleri görünce çok sevindim. Hepsi sorunsuz ve çok güzel....

Canım tekrar tekrar teşekkür ederim sana. Burda tanıdığım samimi ve iyi niyetli olan bir arkadaşımda sen oldun tatlım.

merhaba kızlar burdan nbor a teşekkür etmek istiyorum güzel takası ve hediyeleri için
hızlı kargo hediyeli orjinal ürünler sağlam paketleme tereddütsüz güvenebilirsiniz :16:

güzel sözlerin için teşekkürler aynı şekilde gunessel arkadaşımızın da ürünleri orjinal ve iletişimi hızı herşey çok iyiydi tekrar alışveriş yapmak dileğiyle canım

herkese rahatlıkla tavsiye ederim

Arkadaşim umarım devam etmek için güç bulursun seninle alışveriş yapmak güzeldi herşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim Leyal53 Arkadaşım.Artık bende pek ürün de kalmadı,bol bol hediyelelerle geçirdim kk daki son günlerimi.Umarım buradan hep güzel insanlarla karşılaşırsın.Sevgilerimle canım.

Back