Memnuniyet topiği

Myrules isimli üyeden birkaç parça ürün almıştım bugün teslim aldım.Hepsine bayıldım hem indirim yaptı hemde hediye ürün eklemiş sağolsun.
Ürünler tertemiz mis gibi yeniden farksızlar.En önemliside bedenleri tam oldu tam aradığım ürünlerdi güzel bir alışveriş oldu kendisine teşekkür ediyorum

Çok incesin çok teşekkür ediyorm güzel düşüncelerin için.Seninde güzel bir alışveriş oldu benm için zevkti.Eline ulşamasınada beğenmenede çok sevindim canım inşallah güzel günlerde kullanırsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nutellask tan birkaç parça ürün almıştım kargomu bugün teslim aldım.
Ürünleri tertemiz göndermiş hem indirim yaptı sağolsun hemde birçok hediye ürün eklemiş kendisine teşekkür ediyorum

A ben tesekkur ederim asil, ne demek :)) guzel gunlerde saglikla kullanin..

Arkadasımla cok samımı..ıçten bır takas yaptım.Sıfır urunlerı ve sıfır hedıyelerı ıçın cok tsk edıyorum.Guvenle alısverıs yapabılırsınız,ben bukadarını beklemiyordum

canım arkadaşımla takas alışverişinde bulunduk gönderdiği ürünler o kadar güzeldiki anlatamam yani bayıldım ,bayıldım kendisi çokta alçak gönüllü ,şakacı ve ilgili biri bir sürüde hediyeler göndermiş teveciğim seninle alışveriş yapmak çok büyük zevkti benim için senin gibi biriyle tanıştığım için çok mutlu oldum arkadaşlığımız ,dostluğumuz bununla kalmasın sürekli görüşmek isterim seninle ve hatta müsait bir zamanında kapalıçarşıda bir yemek ısmarlamak isterim sana teklifimi yabana atma herşey gönlünce olması dileğiyle çok çok teşekkür ederim sevgiler....

GÖZÜNÜZ KAPALI ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ .......

DERİNNN buhafta alisveris yaptim bana bir çanta yolladi etiketli bu kaliteyi bu fiyata bana sunduğu için çok tesekkur ediyorum daha önceden de alisveris yaptim ürünleri tertemiz. Mis gibi ayrıca bi markanin beğendiğim bir pantalonunu benim olduğum yerde olmadigi için bana aldi gönderdi sirf benim için hicbir kari olmadan o kadar yol yürüdü mağazada ölçü gönderdi o kadar ugrastiki anlatamam çok tesekkur ederim canm hakkini helal et tekrar tekrar ccooookk tesekkur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim güzel günlerinde güle güle kullan tatlım. Canım benim ne demek pantolonun senin üzerine olmasıda beni çok mutlu etti. İnşallah dostluğumuz uzun yıllar sürer. Seni tanıdığıma çok mutluyum inanki, samimiliğin, içtenliğin ve insanlığın kesinlikle dört dörtlük. İnşallah yüz yüzede tanışma fırsatımız olacak ilerleyen zamanlarda ve daha fazla alışverişimiz olacak ....

Iyi günlerde kullan canım sende sağol

Efenihanefe arkadaştan aldığım çanta çook güzeldi ;sağolsun ,elbiseyide çok beyendim ...memnun oldum yani kısacası anlayışı ve ilgin için ayrıca sağol canım

Canim benim iyi günlerde kullan inş.çok sevindim begenmene ben tesekkur ederim sende sağol tatlim

blackangel90 dan aldiğim urunlere bayildimmm,hem sifir ayarinda hem de kaliteliler acikcasi hepsine bakinca uzuldum de 3tlden verdigine,cok tesekkur ederim canim ins.sen de benim urunlerden memnun kalirsin

gclprl38 arkadaşımla takas yaptık gelen üründen çok memmun kaldım bana hediyede yollamş kendiside kibar birisi iyi bir arkadaşta olduk.
Teşekkür ederim ilgi ve alakasına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…