Canımcım ben de sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Sen de bana hakkkını helal et olur mu? sevgilerimle...
Myrules isimli üyeden birkaç parça ürün almıştım bugün teslim aldım.Hepsine bayıldım hem indirim yaptı hemde hediye ürün eklemiş sağolsun.
Ürünler tertemiz mis gibi yeniden farksızlar.En önemliside bedenleri tam oldu tam aradığım ürünlerdi güzel bir alışveriş oldu kendisine teşekkür ediyorum
Çok incesin çok teşekkür ediyorm güzel düşüncelerin için.Seninde güzel bir alışveriş oldu benm için zevkti.Eline ulşamasınada beğenmenede çok sevindim canım inşallah güzel günlerde kullanırsın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nutellask tan birkaç parça ürün almıştım kargomu bugün teslim aldım.
Ürünleri tertemiz göndermiş hem indirim yaptı sağolsun hemde birçok hediye ürün eklemiş kendisine teşekkür ediyorum
A ben tesekkur ederim asil, ne demek :)) guzel gunlerde saglikla kullanin..
Arkadasımla cok samımı..ıçten bır takas yaptım.Sıfır urunlerı ve sıfır hedıyelerı ıçın cok tsk edıyorum.Guvenle alısverıs yapabılırsınız,ben bukadarını beklemiyordum
DERİNNN buhafta alisveris yaptim bana bir çanta yolladi etiketli bu kaliteyi bu fiyata bana sunduğu için çok tesekkur ediyorum daha önceden de alisveris yaptim ürünleri tertemiz. Mis gibi ayrıca bi markanin beğendiğim bir pantalonunu benim olduğum yerde olmadigi için bana aldi gönderdi sirf benim için hicbir kari olmadan o kadar yol yürüdü mağazada ölçü gönderdi o kadar ugrastiki anlatamam çok tesekkur ederim canm hakkini helal et tekrar tekrar ccooookk tesekkur ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün ferideei nickli arkadaştan bi kargo aldım
o kadar özenmiştiki sanki bana doğum günü hediyesi göndermiş.
tertemiz pırıl pırıl. hediyesiylede beni benden aldı.
işi yaptınmı böyle hakkıyla yapmalı
çok çok teşekkür ederim
Efenihanefe arkadaştan aldığım çanta çook güzeldi;sağolsun ,elbiseyide çok beyendim ...memnun oldum yani kısacası anlayışı ve ilgin için ayrıca sağol canım
gclprl80 di sanirim nick i :) biraz kolay kullanici adi secin yaa :)) cantalarimi aldim cok guzeller cok tesekkur ederimmmm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gule gule kullan canim ..38bu arada
efecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?