• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Yamukprensesten yaptığım alışverişte para ödeme konusunda onca salaklığıma rağmen kargoyu çıkardığı için kendisine teşekkürü borç biliyorum... günlerdir hesaba eft ve havale yapamamamla ilgili uğraşıyoruz , önce alıcı ismini yanlış yazmışım sonra hesap noyu yanlış yazmışım. En son gittim başka bir hesap noya havale yaptım:) neyse ki olayın benim yüzümden olduğu çözüldü, çok uzadı kızcağızın parası yatmadı ama yine de güvendi sağolsun...

Sevila34 arkadaşım ile bir alışverişim olmadı..Ama bana öyle bir incelik yaptı ki yazmak istedim..

Ürünlerinden bir kolyeyi çok beğendim, fakat tek ürün için kargo ödemek anlamsız olacaktı..
Kendisi içinden geldiğini söyleyerek ürünü bana hediye etti..

O kadar mutlu oldum ki...İnceliği için buradan bir kez daha kendisine çok teşekkür ediyorum :16:

Ahh şimdi gördüm yazını tşk ederim.. güle güle güzel günlerde kullan canım

efenihanefe arkadaşım harika bi insan,yüreğinin güzelliği sesine yansımış...canım çok teşekkur ederim samimiyetin gösterdiğin ilgin yardımseverliğin için.Sanki beni 40 yıldır tanıyomussun gibi guvendin Allah razı olsun .Durumuma gösterdiğin hassasiyetin beni çok etkiledi.Gönderdiklerin ve hediyelerin senin gibi harikaydılar çok özenmişin ve zahmete girmişin seni çok yordum Hakkını helal et canım.efenihanefe arkadaşımızla tanışmayan ondan ürün almayan çok şey kaybeder.çekinmeden guvenip alış-veriş yapabilirsiniz.Çok fazla memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

efenihanefe arkadaşım harika bi insan,yüreğinin güzelliği sesine yansımış...canım çok teşekkur ederim samimiyetin gösterdiğin ilgin yardımseverliğin için.Sanki beni 40 yıldır tanıyomussun gibi guvendin Allah razı olsun .Durumuma gösterdiğin hassasiyetin beni çok etkiledi.Gönderdiklerin ve hediyelerin senin gibi harikaydılar çok özenmişin ve zahmete girmişin seni çok yordum Hakkını helal et canım.efenihanefe arkadaşımızla tanışmayan ondan ürün almayan çok şey kaybeder.çekinmeden guvenip alış-veriş yapabilirsiniz.Çok fazla memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

Ben tesekkur ederim canim naptimki elden daha fazlasi gelse keşke ürünleri begenmene çok sevindim allah en yakin zamanda feraha erdirsin inş. Canim sende çok karakterli düzgün birisin ben çok memnun kaldim seni tanidigma tekrar çok çok sevindim begenmene iyi günlerde kullanilsin inş.opuyorum çok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben tesekkur ederim canim naptimki elden daha fazlasi gelse keşke ürünleri begenmene çok sevindim allah en yakin zamanda feraha erdirsin inş. Canim sende çok karakterli düzgün birisin ben çok memnun kaldim seni tanidigma tekrar çok çok sevindim begenmene iyi günlerde kullanilsin inş.opuyorum çok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Amin canım inşallah.DAha ne yapacaksın tatlım elinden gelenin fazlasını yaptın.O güzel yüreğinden dökülen güzel düşüncelerin için de çok teşekkür ederim.herşey için çok ama çok sağol bende seni çoook öpüyorum canım benim:)

Nhll52 ve gunesim1311'dan alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ürünler fotoğraflardaki gibi gayet düzgün ve temizdi
ikisine de teşekkür ederim.

ciko07 ve mutlukız'dan da siparişlerim var. ürünlerim kargoda elime ulaşır ulaşmaz yorum yapacağım
memnun kalacağımda eminim.

Nhll52 ve gunesim1311'dan alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ürünler fotoğraflardaki gibi gayet düzgün ve temizdi
ikisine de teşekkür ederim.

ciko07 ve mutlukız'dan da siparişlerim var. ürünlerim kargoda elime ulaşır ulaşmaz yorum yapacağım
memnun kalacağımda eminim.

Haftasonu ve 19 mayis nedeniyle kargo braz geç kaldi canim oysa cumartesi gelmiş ama dagitima cikmamis tatilden dolayi yarin.en geç öğlene kadar
Elinde olur diye umuyorum.
Ürünleri ve ufak bi hediyem var hepsni beğenirsin inşallah :))

Son düzenleme:
Haftasonu ve 19 mayis nedeniyle kargo braz geç kaldi canim oysa cumartesi gelmiş ama dagitima cikmamis tatilden dolayi yarin.en geç öğlene kadar
Elinde olur diye umuyorum.
Ürünleri ve ufak bi hediyem var hepsni beğenirsin inşallah :))

tahmin ettim hem hafta sonu hem resmi tatil malum ptt kargo çok ağır ama en hesaplısı da o
zaten iş adresimi vermiştim yarın gelmesi işime de geliyor :1:

en ufak bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten
hediyeyi de merak ettim şimdi bekleyeyim göreyim
çok teşekkür ederim

tahmin ettim hem hafta sonu hem resmi tatil malum ptt kargo çok ağır ama en hesaplısı da o
zaten iş adresimi vermiştim yarın gelmesi işime de geliyor :1:

en ufak bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten
hediyeyi de merak ettim şimdi bekleyeyim göreyim
çok teşekkür ederim

Takip numarasindan bugün baktım cumartsi gelmis fakat dagitima çıkmamış yarin.mutlaka elinde olucakdir
İnşallah begenirsin.cnm.iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle:))

Takip numarasindan bugün baktım cumartsi gelmis fakat dagitima çıkmamış yarin.mutlaka elinde olucakdir
İnşallah begenirsin.cnm.iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle:))

İnşallah
normalde ürün aldığım arkadaşlara özelden teşekkür ediyorum ama site karışmış
o yüzden diğer arkadaşlar kim güvenilir kim değil diye topiklere uğrarlarsa fikir edinsinler istedim
iyi alışverişler

İnşallah
normalde ürün aldığım arkadaşlara özelden teşekkür ediyorum ama site karışmış
o yüzden diğer arkadaşlar kim güvenilir kim değil diye topiklere uğrarlarsa fikir edinsinler istedim
iyi alışverişler

Evet doğru karıştı teşekkür ediyorum sanada iyi alışverişler canim :))

Yamukprensesten yaptığım alışverişte para ödeme konusunda onca salaklığıma rağmen kargoyu çıkardığı için kendisine teşekkürü borç biliyorum... günlerdir hesaba eft ve havale yapamamamla ilgili uğraşıyoruz , önce alıcı ismini yanlış yazmışım sonra hesap noyu yanlış yazmışım. En son gittim başka bir hesap noya havale yaptım:) neyse ki olayın benim yüzümden olduğu çözüldü, çok uzadı kızcağızın parası yatmadı ama yine de güvendi sağolsun...

aaa mesajı yeni gördüm canım:1:ne demek olur öyle şeyler.düğün telaşın da var hem gayet normal.önemli olan beğenmen işine yaraması,hem çok kibar birisin:16:

Son düzenleme:
ciko07 nickli kullanıcıdan hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz hanımlar.
ayırdığım ürünü 15 gün bekletti hiç sıkıntı etmeksizin (maaşımı beklemesini rica etmiştim)
çantaya bir de hediye koyuvermiş
çok teşekkürler kendisine

ciko07 nickli kullanıcıdan hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz hanımlar.
ayırdığım ürünü 15 gün bekletti hiç sıkıntı etmeksizin (maaşımı beklemesini rica etmiştim)
çantaya bir de hediye koyuvermiş
çok teşekkürler kendisine

Canim benim çok teşekkür ederim ;) begenmene çok sevindim ayakkabi kot aldin bide tshrt koydum ki tam kombin olsun ;)
Güzel günlerde kullan inşallah

Back