Eki Görüntüle 1116461
Hayatımda aldığım en temiz bebek ürünleriydi notun içinde tşk ederim mutlukız teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim inşallah iyi günlerde kullanır minik prenses çok sevindim sağ salim eline ulaştığına çok öpüyorum canım
Teşekkür ederiz dediğin gibi resmen sıfırlar bayıldm ilgin alakana ve güvenirliğine gerçkten şaşrdm
Tkrar teşk ediyorm
Çiko07 isimli üyeylede takas yapmıştık onunda ürünleri tertemiz sorunsuz güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Teşekkürler güle güle giyTeşekkür ederim canim seninde ürünlerin öyle özellikle cekete bayildim çok severek beğenerek giyiyorum :)
nutellaasktan memnunum alışveriş yaptım hızlı gönderi hediyeli ürün allah razı olsun
varsa o tonıkten tekrr alabılırım cnm
Efenihanefeden aldığım erkek ürünleri çokta temz bahsi geçtiği gibi değiller mis gibiler teşekkürler canım
Eki Görüntüle 1116641
efenihanefe arkadasim ayakkabilarim geldi,görüldüğü gibi çok güzeller :) parfümünü de bi şekilde yollayacağım :) çok teşekkür ederim ins.sen de beğenirsin gönderdiklerimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nbor arkadas ile takas yaptik urunleri cok guzel ve sorunsuz kendisi cok nazik bir bayan gözü kapali alisveris yapilabilecek birisi. Bundan sonra takipcisiyim urunlerinin tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
Çok teşekkürlerr :)
ne demek bebeğim tövbe etmiştim bidaha sanal alışverişe ama sana güvenim sonsuz
sturkans arkadaştan ayakkabı ve kıyafet aldım hepsi tertemiz kullanılmamış gibi ve çok güzeldi teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?