• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

bence o kişiyle sorun yaşayanlar ismini vermeli. insanlar bilmeden alışveriş yapıyor onlar da bu tür uyanıklıklarla karşılaşıyor.
yazık değil mi. neticede para çöpten bulunmuyor ki.

ben narinkızıma cok üzüldüm gerçekten.

nevoş sen de haklısın ama bak kimse ses çıkarmayınca daha cok enayi yerine koyuluyor insanlar.
nasıl olsa susuyorlar diyip hiç düzelme göstermiyorsa alışveriş yapan kişi, ismini acıklamayı da hak ediyordur artık.
memnuniyeti bildirdikleri gibi memnuniyetsizliği de bildirmeliler. madem kara listede ismi olsun istemiyorsa kişi, o zaman insanları suistimal etmesin.:ssz:
burada olmak da onların elinde olmamak da.

Haklısın canım:31:
Ama pek tehlikeli olacak:18:

bence o kişiyle sorun yaşayanlar ismini vermeli. insanlar bilmeden alışveriş yapıyor onlar da bu tür uyanıklıklarla karşılaşıyor.

nevoş sen de haklısın ama bak kimse ses çıkarmayınca daha cok enayi yerine koyuluyor insanlar.
nasıl olsa susuyorlar diyip hiç düzelme göstermiyorsa alışveriş yapan kişi, ismini acıklamayı da hak ediyordur artık.
memnuniyeti bildirdikleri gibi memnuniyetsizliği de bildirmeliler. madem kara listede ismi olsun istemiyorsa kişi, o zaman insanları suistimal etmesin.:ssz:

Canm zaten paylaşıldı bir nevi canm nicki
n...._i.... Olarak yazıldı bu topikte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten nickini değiştirmiş herkesi saf kefesine koyuyor bu ama hadi bakalm onca insann canı yanmşken garip hala burada olması

Canm zaten paylaşıldı bir nevi canm nicki
n...._i.... Olarak yazıldı bu topikte

:))) adam asmaca gibi olmuş alt tiresini bile yazmışsınız daha da anlamadılarsa :)) burdan çok alışveriş yapmam ama devamlı takip ederim birkaç kez benim de başıma geldi gerçekten görmediklerini düşündüm iki kuruş için kimse tenezzül etmez diye düşündüm, artık sadece etiketli ürün varsa uygunsa tercihim, sıfır ürün satışı yasak ama hepimizin alıp da kullanmadığı ürünler oluyor onlar için ayrı topic açılsa keşke.

:))) adam asmaca gibi olmuş alt tiresini bile yazmışsınız daha da anlamadılarsa :)) burdan çok alışveriş yapmam ama devamlı takip ederim birkaç kez benim de başıma geldi gerçekten görmediklerini düşündüm iki kuruş için kimse tenezzül etmez diye düşündüm, artık sadece etiketli ürün varsa uygunsa tercihim, sıfır ürün satışı yasak ama hepimizin alıp da kullanmadığı ürünler oluyor onlar için ayrı topic açılsa keşke.

Hehehe öyle oldu valla ama nickini değiştirmiş h..._d...olmş şimdide bak yine adam astım😄
Artk zaten bilenlerde bilmeyenlerde anladı
Pembecandy-0melek0 mesela off neler yolladı arkadaşıma delik ürünler nickleri değişti anladk tabi ama hala bişi olmamş gibi davranmaları garip
Canm ikinci el olp çok kaliteli ürünleri olan kişiler var jasmin80/darkmore/sevilla34/efenihanefe/_meycimek/dexterr/ciko/m3lt3m/bisoluk/mascara/yamukprenses/tolin bunlar sadece hatrladıklarm çoğundan ürün almadm çoğundan aldm almadıklarımı hep takip ederim hep inşallah nickler yalnş değildir😀kız benm ürünlerde iyidir he😄😄kendimi unutmayım😃
Yapılanlar çok yalnş bence nick değişmek kaçş değil sanki anlamıyor kimse

Hehehe öyle oldu valla ama nickini değiştirmiş h..._d...olmş şimdide bak yine adam astım😄
Pembecandy-0melek0 mesela off neler yolladı arkadaşıma delik ürünler nickleri değişti anladk tabi ama hala bişi olmamş gibi davranmaları garip
Canm ikinci el olp çok kaliteli ürünleri olan kişiler var jasmin80/darkmore/sevilla34/efenihanefe/_meycimek/dexterr/ciko/m3lt3m/bisoluk/mascara/yamukprenses/tolin bunlar sadece hatrladıklarm çoğundan ürün almadm çoğundan aldm almadıklarımı hep takip ederim hep inşallah nickler yalnş değildir😀kız benm ürünlerde iyidir he😄😄kendimi unutmayım😃

Tolinin paZarı varmı onu bilmiyorm nickini ekledim ama onn sadece yazılarını takip ederim tanımasamda çok kibar birisi ve çok espirili bayılıyorm yazılarına😀

Merhaba Hanımlar
Kara liste topiği açma talebinde bulunmuşsunuz:)
Nacizane fikrim böyle bir topic açılması polemik,kavga ve büyük sorunlara neden olabilir..Burası Memnuniyet topiği burda bile neler neler oluyor hepinizin şahit olduğu gibi:31:
Konu başlığındanda belli olduğu gibi kara liste sorunu olan üye gelip yazacak sonra muhattabı ona cevap verecek daha sonra diğer üyeler müdahale edecek ve topicte aksiyon hiç eksik olmayacak:26:
Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki böyle bir topic açılırsa bu tür olaylar azalır..:44:
Böyle bir topic açılsa bile sadece deneme amaçlı açılabilir.:18::9:

Belki "kara liste" başlığı fazla iddialı olur şikayet topiği diyebiliriz..evet bence de riskli..ama ölçüyü kaçırıp kavgaya dönüştürenler banlanır her başlıkta olduğu gibi..ya da söylediğiniz gibi bir deneme süreci yapılabilir :)

Anladigim kadariyla kimse bu kişiyi açıklamayacak o kişi de insanlara kendini telafi ettirmek yerine nickini değiştirmiş :)
Arkadaslar o kişi nilay_ilker
Yalnz arkadas çok zeki olduğu için nicki degistirmis. Yeni nicki hayata_devam
Yani dmek istyoki nolursa olsn okdr lafa söze ragmen hayata devam :)

Anladigim kadariyla kimse bu kişiyi açıklamayacak o kişi de insanlara kendini telafi ettirmek yerine nickini değiştirmiş :)

yanlış yazmışsın dexterr değil r leri uzatcaktın :)) cilo cidden öyle mi yapmış hakkaten dalga geçer gibi bi nick olmuş, pembe kendi de bu da konularımla ilgilenip özel mesajda da çok yazmışlardı şükrettim pazarlıkta anlaşamadığıma,bu olayları yaşayanlar da çok sevdiğim arkadaşlarım,umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz daha dikkatli oluruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanlış yazmışsın dexterr değil r leri uzatcaktın :)) cilo cidden öyle mi yapmış hakkaten dalga geçer gibi bi nick olmuş, pembe kendi de bu da konularımla ilgilenip özel mesajda da çok yazmışlardı şükrettim pazarlıkta anlaşamadığıma,bu olayları yaşayanlar da çok sevdiğim arkadaşlarım,umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz daha dikkatli oluruz

Ya yazdm zaten canm nickleri yalnş yazmş olabilirim diye anla😄
Valla teksasa döndü burası

Evet baksana.hayata devam :)
Sizi takmiyorum hayatima devam ediyorum gbi bisey olmuş bu :))))))))

Bu konu aklıma takıldı hangi çizmeyi satıp nasıl bir mont aldınız diye bakındım yarım saattir:1:

ve gerçekten sizin çizme cok güzel dediğiniz gibi takasladığı mont delik deşikse geri iade etsin hatta buraya koyun montun resmini kişi de görür heralde kendi montu oldugunu belki utanır da verir sizin çizmeyi

cidden benm burada canım sıkıldı bu duruma. lütfen boşvermeyin bu konuyu yoksa hep böyle yapacak yani başkalarına da.

Ah canım fotograf yukleyebilsem hic durmayip tum kusurları fotograflayacagim Çizme'nin fotosu da erdem33arkadastan almıştım oradaki foto çizme gercekten de supEr erdemli33 Tesekkur ediyorum defalarca ama montu bir görseniz sadaka niyetine bile vermezsiniz hanım efendi teklif bile etmiyor ki ah çizmeyi yollayacağım adres verseydi yine gider montunu yollardim ama şubeye yollattirdi çizmeyi bana montu da kendisinin olsun derdim isime yaramaz çünkü olan güzelim çizmeme ve insanlar karşısındaki hayal kırıklığıma oldu Yazık bir insanın bu konuma düşmesi n....._i..... Bu davranışıyla bence kişiliğinden ödün veriyor yazık

Aaa hayata_devam mı olmus yeni nicki öbür dünyadaki hesapları düşünürse pek hayatının devamını getiremeyecek aman o bir çizmeyle zengin olmayacak ben bir mont mağduriyetinden fakir olmayacağım ama unuttuğu bir sey var canimmmmmm arkadaşımın hesap gunu var az cok dini bilgisi varsa bir okusun kul hakkını benim kızdığım Çizme'nin gidisi degil monttaki kusurları söylememesi görülmeyecek gibi degil ki nasil göremez bana deseydi dürüstce ben de belki defolu olma ihtimali az olan başka ürününü takaslardim benim kızdığım insanı enayi yerine koyması belki ondan 10-15 yas büyüğüm ama emin olsun ki ınsanların bu davranışlarıyla hatalariyla bir gun yuzlesip pişman olacağını cok defa gördüm

Aaa hayata_devam mı olmus yeni nicki öbür dünyadaki hesapları düşünürse pek hayatının devamını getiremeyecek aman o bir çizmeyle zengin olmayacak ben bir mont mağduriyetinden fakir olmayacağım ama unuttuğu bir sey var canimmmmmm arkadaşımın hesap gunu var az cok dini bilgisi varsa bir okusun kul hakkını benim kızdığım Çizme'nin gidisi degil monttaki kusurları söylememesi görülmeyecek gibi degil ki nasil göremez bana deseydi dürüstce ben de belki defolu olma ihtimali az olan başka ürününü takaslardim benim kızdığım insanı enayi yerine koyması belki ondan 10-15 yas büyüğüm ama emin olsun ki ınsanların bu davranışlarıyla hatalariyla bir gun yuzlesip pişman olacağını cok defa gördüm

Evet hayata_devam olmuş bide dalga gecer gbi değiştirmiş katiliyorum. Kendni telafi ettirmye ugrasacagina bunlarla ugrasmasi gerçekten tuaf.
Ne sen.fakir ne o zengn. Olur dedign gbi kul hakkinin mebali yok.
Hadi dyelm kusurlari grmedi.telafi etseydi bari Rabbim büyük elbet çıkar bu dünyada olmazsa öteki dünyada ..

Merhaba Hanımlar
Kara liste topiği açma talebinde bulunmuşsunuz:)
Nacizane fikrim böyle bir topic açılması polemik,kavga ve büyük sorunlara neden olabilir..Burası Memnuniyet topiği burda bile neler neler oluyor hepinizin şahit olduğu gibi:31:
Konu başlığındanda belli olduğu gibi kara liste sorunu olan üye gelip yazacak sonra muhattabı ona cevap verecek daha sonra diğer üyeler müdahale edecek ve topicte aksiyon hiç eksik olmayacak:26:
Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki böyle bir topic açılırsa bu tür olaylar azalır..:44:
Böyle bir topic açılsa bile sadece deneme amaçlı açılabilir.:18::9:

Merhaba Nevreste bence de kara liste tobic i gerilimlere yol acar ama boyle kisileri size yazsak ve haklılığımızı ispat etsek belli olmaz belki yersiz şikayetler de olabilir o kisinin ikinci hesap açmasına veya nick almasına izin verilmese ve kk dan mahrum olsa bu vesileyle urun de satamaz ve daha fazla kisiyi kandıramaz

Evet narinim hayata devam olmş şimdide
Benmde çok hakkımı yedi bbeğimle ptt köşelerinde rezil oldm birde bana hararetler edio kargonu çek diyor dalga geçer gibi parada değilim ama hem kısmetimi kapadı hemde boşa kargosu parası ödedim artk diyecek söz bulamıyorm ben sende üzülme narincim allaha havale ettik insann yüzü kızarması gerekir şaşkınım

Back
X