• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Ayıp ayıp...O kadar çok tatsız şey okudum ki o şahısla ilgili, kimi zaman kendimi çok zor tuttum...
18 liraya aldığı bir ürünü 30 liradan satışa koyan bir satıcı, devamlı takasa girip, kendi defolu ürünlerini sapasağlam ve yeni ürünlerle değiştirip, bu şekilde satışa koyuyorsa cidden çok ayıp.

Yani söyleyeceğim çok şey var da tutucam kendimi.

Benim hiç bir alışverişim olmadı, ama okuduklarıma zaman zaman dudağım uçukladı.

Herkes şikayetçi o üyeden şaka gibi..iyiki tacizlerinden kurtulmak için alışverişe kalkışmamışım..

Bence memnuniyet topic i gibi şikayet topic ide olmalı..ölçülü bir şekilde şikayetler dile getirilmeli..ama sanırım kavga ve tatsızlığa,ağız dalaşına dönüşür diye açmıyorlar öyle bir topic i

Herkes şikayetçi o üyeden şaka gibi..iyiki tacizlerinden kurtulmak için alışverişe kalkışmamışım..

Bence memnuniyet topic i gibi şikayet topic ide olmalı..ölçülü bir şekilde şikayetler dile getirilmeli..ama sanırım kavga ve tatsızlığa,ağız dalaşına dönüşür diye açmıyorlar öyle bir topic i

Muneden onay çıkacak mı bakalım..
Ben şikayet okumadım, bizzat izledim..Çok ayıp..

Bu aralar çok kötü şeyler yaşandı sitede insanlar bu kadar. Saçma sapan davranıyorlar anlamıyorum kendi giymeyeceğin seyi yırtık delik vs nasıl başkasına veriyorsun nasıl için alıyor bu kadar mı basit hersey kul hakkı dostluk insanlık hiç mi kalmadı Birazdaha duyarlı olalım lütfen ne güzel bir imkân sunulmuş bizlere elimizdeki ürünleri degerlendirmek için ancak kötüye kullanılmamalı bence ne sitenin sunduğu imkânlar nede burada iyi niyetli arkadaslar kimse enayi değil biraz daha kişilikli olun mantıklı olun kendinizi karsı tarafın yerine koyun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım ,ah keske bazıları da senin gibi düşünse

Bu konu aklıma takıldı hangi çizmeyi satıp nasıl bir mont aldınız diye bakındım yarım saattir:1:

ve gerçekten sizin çizme cok güzel dediğiniz gibi takasladığı mont delik deşikse geri iade etsin hatta buraya koyun montun resmini kişi de görür heralde kendi montu oldugunu belki utanır da verir sizin çizmeyi

cidden benm burada canım sıkıldı bu duruma. lütfen boşvermeyin bu konuyu yoksa hep böyle yapacak yani başkalarına da.

muneyle konustum bolum editörü nevreste müsade ederse acılabılır dedi mesaj attım müsade ederse acarız topıgı ama inşallah kavga gürültü olmaz:1:

Nevreste çok tatlı bir insan (ki mune de gerçekten öyle) kesin müsade eder bence :) şanslıyız cidden bu sitenin moderatorleri adaletli(üstelik defalarca banlanmış biri olarak söylüyorm) insanlar..diğer forum siteleri böyle değil malesef o yüzden burdan başka heryeri kapattım ben ..

Nevreste çok tatlı bir insan (ki mune de gerçekten öyle) kesin müsade eder bence :) şanslıyız cidden bu sitenin moderatorleri adaletli(üstelik defalarca banlanmış biri olarak söylüyorm) insanlar..diğer forum siteleri böyle değil malesef o yüzden burdan başka heryeri kapattım ben ..

evet buranın tadı başka hiçbiyerde yok oyuzden hepımız mudavımız:1:
nevoş da munede kazende harika insanlar ne kadar ban fırca yesemde onlarsız olmaz:1:
kaçalım burdan konu dışı mesaj yazmak ban sebebidir:1::1:

Merhaba Hanımlar
Kara liste topiği açma talebinde bulunmuşsunuz:)
Nacizane fikrim böyle bir topic açılması polemik,kavga ve büyük sorunlara neden olabilir..Burası Memnuniyet topiği burda bile neler neler oluyor hepinizin şahit olduğu gibi:31:
Konu başlığındanda belli olduğu gibi kara liste sorunu olan üye gelip yazacak sonra muhattabı ona cevap verecek daha sonra diğer üyeler müdahale edecek ve topicte aksiyon hiç eksik olmayacak:26:
Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki böyle bir topic açılırsa bu tür olaylar azalır..:44:
Böyle bir topic açılsa bile sadece deneme amaçlı açılabilir.:18::9:

Arkadaşlar deşifre edin ismi o zaman..Dediğiniz gibi kara liste gibi bir konu açılabilir...

İsim aslnda deşifre sayılır canm birkaç sayfa önce narinkızım kısaltma ile verdi çok net anlaşılıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konu aklıma takıldı hangi çizmeyi satıp nasıl bir mont aldınız diye bakındım yarım saattir:1:

ve gerçekten sizin çizme cok güzel dediğiniz gibi takasladığı mont delik deşikse geri iade etsin hatta buraya koyun montun resmini kişi de görür heralde kendi montu oldugunu belki utanır da verir sizin çizmeyi

cidden benm burada canım sıkıldı bu duruma. lütfen boşvermeyin bu konuyu yoksa hep böyle yapacak yani başkalarına da.

Rengina ne yazıkki çok kavgacı birisi uğraşmak zor onnla çok agır laflar ediyor ben yaşadım çnki ama zaten narinkıza görmedim filan diyormuş şaka gibi zaten dikkat ettiysen her sayfaya takas için gider kovulur pazarlığa gider kovulur çok konşur insanlarn sayfasınj katleder,çok garip birisi eskilerini takaslayıp yenilerini alıyor kendine sistemi kurmuş düzen tıkır tıkır işliyor

Bu aralar çok kötü şeyler yaşandı sitede insanlar bu kadar. Saçma sapan davranıyorlar anlamıyorum kendi giymeyeceğin seyi yırtık delik vs nasıl başkasına veriyorsun nasıl için alıyor bu kadar mı basit hersey kul hakkı dostluk insanlık hiç mi kalmadı Birazdaha duyarlı olalım lütfen ne güzel bir imkân sunulmuş bizlere elimizdeki ürünleri degerlendirmek için ancak kötüye kullanılmamalı bence ne sitenin sunduğu imkânlar nede burada iyi niyetli arkadaslar kimse enayi değil biraz daha kişilikli olun mantıklı olun kendinizi karsı tarafın yerine koyun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Helal mercom sana döktürmüşsün yine

Alışveriş yaparken çekinir oldum şimdi bakıyorumda bana takas isteği gönderenlere falan dediğiniz isimleri çıkartmaya çalışıyorum aslında herkes bilmeli yani iyi referans kadar kötü referansta olabilir herkes az çok birbiriyle konuşuyo alışveriş yapanlar belli satanlar belli bende ürün satıyorum hertürlü bütün ürünlerin arkasındayım bişey olursa iadede alırım burda üç kuruş para için milleti dolandırmak haklarına girmek te nedir ? Nasıl yapabiliyolar böyle bi terbiyesizliği anlamıyorum ben kendim kullanıycağım ürünü satmam bile sadece fazla gelenleri satıyorum ayıp ya yırtık pırtık defolu ürün göndermeye utanmıyolarmı hiç ...

Rengina ne yazıkki çok kavgacı birisi uğraşmak zor onnla çok agır laflar ediyor ben yaşadım çnki ama zaten narinkıza görmedim filan diyormuş şaka gibi zaten dikkat ettiysen her sayfaya takas için gider kovulur pazarlığa gider kovulur çok konşur insanlarn sayfasınj katleder,çok garip birisi eskilerini takaslayıp yenilerini alıyor kendine sistemi kurmuş düzen tıkır tıkır işliyor

bence o kişiyle sorun yaşayanlar ismini vermeli. insanlar bilmeden alışveriş yapıyor onlar da bu tür uyanıklıklarla karşılaşıyor.
yazık değil mi. neticede para çöpten bulunmuyor ki.

ben narinkızıma cok üzüldüm gerçekten.
Merhaba Hanımlar
Kara liste topiği açma talebinde bulunmuşsunuz:)
Nacizane fikrim böyle bir topic açılması polemik,kavga ve büyük sorunlara neden olabilir..Burası Memnuniyet topiği burda bile neler neler oluyor hepinizin şahit olduğu gibi:31:
Konu başlığındanda belli olduğu gibi kara liste sorunu olan üye gelip yazacak sonra muhattabı ona cevap verecek daha sonra diğer üyeler müdahale edecek ve topicte aksiyon hiç eksik olmayacak:26:
Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki böyle bir topic açılırsa bu tür olaylar azalır..:44:
Böyle bir topic açılsa bile sadece deneme amaçlı açılabilir.:18::9:
nevoş sen de haklısın ama bak kimse ses çıkarmayınca daha cok enayi yerine koyuluyor insanlar.
nasıl olsa susuyorlar diyip hiç düzelme göstermiyorsa alışveriş yapan kişi, ismini acıklamayı da hak ediyordur artık.
memnuniyeti bildirdikleri gibi memnuniyetsizliği de bildirmeliler. madem kara listede ismi olsun istemiyorsa kişi, o zaman insanları suistimal etmesin.:ssz:
burada olmak da onların elinde olmamak da.

Back
X