• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Neler olmuş böyle :53::53: Ah o kişiyle de takas yapacaktım az kalsın baktım bana çakma adidası kakalamaya çalışıyor , benim güzelim gömleğimi çakma adidasla takaslamaya çalışıyor. En sonunda gömlek yırtık demek zorunda kaldım !! Başka türlü kurtulamıyacaktım, Allah affetsin yalan söyledim ama napıyım :1: Ah Allah'ım 2 dir Allah koruyor beni böyle üçkağıtçı takasçılardan inşallah bir daha böyle birine denk gelmem..

Ve kesinlikle memnuniyetsizlik topiği açılmalı... Tabi ki hakarete varacak boyutta yorumlar yapılmadan, sadece sorunlu üyelerin adı belirtilsin de bizde o kişilerle alışveriş&takas yapmayalım..

Evet hayata_devam olmuş bide dalga gecer gbi değiştirmiş katiliyorum. Kendni telafi ettirmye ugrasacagina bunlarla ugrasmasi gerçekten tuaf.
Ne sen.fakir ne o zengn. Olur dedign gbi kul hakkinin mebali yok.
Hadi dyelm kusurlari grmedi.telafi etseydi bari Rabbim büyük elbet çıkar bu dünyada olmazsa öteki dünyada ..

Ne telafisi kadın bir de bana öZelden hakaret mesajı yazıp bir de git kime şikayet edersen et yazmış bence bu tarz bir üyenin üyeliğinin ipt edilmesi gerekiyor..cevap vermeyip şikayet ettim tabiki de :) eminim moderatorler ztn gerekeni yapıcaktır eski nickiyle nilay ilker şimdikiyle hayataa devam hakkında..

Ne telafisi kadın bir de bana öZelden hakaret mesajı yazıp bir de git kime şikayet edersen et yazmış bence bu tarz bir üyenin üyeliğinin ipt edilmesi gerekiyor..cevap vermeyip şikayet ettim tabiki de :) eminim moderatorler ztn gerekeni yapıcaktır eski nickiyle nilay ilker şimdikiyle hayataa devam hakkında..

Eee sana niye hakaret ediyor ki Canım

Eee sana niye hakaret ediyor ki Canım

İnatla bir ürün yüzünden sürekli beni başlığımda ve özelde taciz ettiği için başlığımda kendisini uyardığım için canım..

Koton etiketi üzerinde kullanılmamış dantel üst 15 tl kadın inatla 10 tl olurmu diye her hafta rahatsz ediyor.dedimki bunu sana 10 a vereceğime gider bedava ihtiyacı olana verir sevaba girerim..hala bunun üstüne defalarca aynı ürün için indirim yapmaya kalkıyor kabul etmiyorum kalsın öyleyse diyor.1 degil 2 degil herhafta bunu yapınca uyardım başlığımda..çünkü cidden bu hiç normal bir hareket değil..kendisiyle muhattap olup onun için banlanmayı hiç düşünmüyorum o sebeple cvp yazmadım sadece şikayet ettm

Bahsedilen şahıs bana özelden hakaret mesajı yazmış tatlı su kurnazı heralde özelden yazarsa banlanmaz sanıyor :)) tabiki cevap vermeyip şikayet ettim

Canm banada başka şahıs yazmş şikayetmi etsem çözüm olur dimi bende efenihanefe ye saldıran arkdaş dönmüş bana saldırıyor özel msjda cvp vermedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm banada başka şahıs yazmş şikayetmi etsem çözüm olur dimi bende efenihanefe ye saldıran arkdaş dönmüş bana saldırıyor özel msjda cvp vermedim

Canım yorumlarımızın ve o kişinin özelde yazdığı mesajın altında üçgen içinde ünlem simgesine tıklayıp şikayetini yazabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Efenehanefe ye saldran arkadaş bana özelden saldrma sana cvp bile verme tenezzülünde bulunmuyorm hakaret içeren son cümlen için yorum arkdaşların buyrun msj
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400083256.110896.jpg

Efenehanefe ye saldran arkadaş bana özelden saldrma sana cvp bile verme tenezzülünde bulunmuyorm hakaret içeren son cümlen için yorum arkdaşların buyrun msj
Eki Görüntüle 1114037

Hala daha konuşup nasıl bu sekilde cevaplar verebiliyor bir.insan hatasını anlar susar nebileyim zeytinyağı gibi olmamak lazım üste cikmak suc bastırmak neden anlamış değilim kınama nedemek yani kınamak gerekli ise birşeyi aynaya dönüp bakması gerektiğini söylemek gerekli galiba arkadasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala daha konuşup nasıl bu sekilde cevaplar verebiliyor bir.insan hatasını anlar susar nebileyim zeytinyağı gibi olmamak lazım üste cikmak suc bastırmak neden anlamış değilim kınama nedemek yani kınamak gerekli ise birşeyi aynaya dönüp bakması gerektiğini söylemek gerekli galiba arkadasa

Anlamadığm madem ürünler 80 li yıllardan kalma o halde neden iki koli ürün almş acaba? İlginç baya
Ayrıca kaçırdm diye üzülmedim zaten
Ve zaten ürünler yarn elimde cillop gibi fotolarını koyucam baksın çnki karalamak kolay olandır
Hala aklm almıo madem 80li yıllarn ikinci elini neden aldın demezler mi insan?
Çok çirkin olaylar nevreste hanmdan ricam beni özel msjda rahatsız etmesini engellemesi bu üsluplara gelemem hayatmda hiç kaba biri olmadm kimse için olmayacağım.

Eki Görüntüle 1114037

Canim 80 lerde Türkiye de bu markaları cumhurbaşkanı bile giyemiyordu sadece guluyorum siz caninizi sikmayin bende buradan kendi adima topigi böle tatsiz şeylerle meşgul ettiğimiz için özür diliyorum ve bana burada olsun ozelden olsun telden olsun destek olan arkadaşlarıma çok tesekkur ediyorum :)

Anlamadığm madem ürünler 80 li yıllardan kalma o halde neden iki koli ürün almş acaba? İlginç baya
Ayrıca kaçırdm diye üzülmedim zaten
Ve zaten ürünler yarn elimde cillop gibi fotolarını koyucam baksın çnki karalamak kolay olandır
Hala aklm almıo madem 80li yıllarn ikinci elini neden aldın demezler mi insan?
Çok çirkin olaylar nevreste hanmdan ricam beni özel msjda rahatsız etmesini engellemesi bu üsluplara gelemem hayatmda hiç kaba biri olmadm kimse için olmayacağım.

Tatlım iyi niyeti suistimal var ilk baştan planlı bence önce bir insan ürün almaya giderken zaten parasını unutup gitmez bu bir yanlış isem düzeltin ikincisi ürünü aldın ölçü verilerek aldın nasıl uymadı tamam iade ettin diyelim aynı beden ürünlerde bazıları olup bazıları nasıl olmadı iade edeceksin madem aldığın şekilde edersin ekleme ve çıkarma yapamazsın hadi diyelim yaptın olayı bu hale Getirmek sacma nihan anlasılmayacak biri değil konusur sun Özelden veya telefondan şunları alıcam nekadar sa kes tatlım fiyatı tabiki bu toplu alımda olan fiyattan olmaz bunu bilerek hareket edersin değilmi ama arkadasim bastan planlı davranmış ama kendine yaptı bence güven yıkmak kolay kazanmak zordur

Son düzenleme:
Tatlım iti niyeti suistimal var ilk baştan planlı bence önce bir insan ürün almaya giderken zaten parasını unutup gitmez bu bir yanlış isem düzeltin ikincisi ürünü aldın ölçü verilerek aldın nasıl uymadı tamam iade ettin diyelim aynı beden ürünlerde bazıları olup bazıları nasıl olmadı iade edeceksin madem aldığın şekilde edersin ekleme ve çıkarma yapamazsın hadi diyelim yaptın olayı bu hale Getirmek sacma nihan anlasılmayacak biri değil konusur sun Özelden veya telefondan şunları alıcam nekadar sa kes tatlım fiyatı tabiki bu toplu alımda olan fiyattan olmaz bunu bilerek hareket edersin değilmi ama arkadasim bastan planlı davranmış ama kendine yaptı bence güven yıkmak kolay kazanmak zordur

İşte bukadr anlamsızlık bukadar net olan şeyler varken hala knşması zaten enterasan
Ayrıca sadce neden bana döndü anlamadım😄

İşte bukadr anlamsızlık bukadar net olan şeyler varken hala knşması zaten enterasan

Hayırlısı tatlım evet banada dönebilir di bende yorum yaptım kendisi için sen kuzum cok sessiz kalıon bence ama ben nihan arkadasımız tanıyorum senide tanıyorum kendisine tqbımıyorum ama keske tanımış olsaydım nebileyim yargısız infaz yapmayı sevmem ancak birilerinin emeğini yenmesi hakkının ciğnen mesine asla göz yummak gibi bir kişiliğim de yoktur aynı seyi nihan ona yapsa tanımadan onu savunurum gercekten

Tatlım iti niyeti suistimal var ilk baştan planlı bence önce bir insan ürün almaya giderken zaten parasını unutup gitmez bu bir yanlış isem düzeltin ikincisi ürünü aldın ölçü verilerek aldın nasıl uymadı tamam iade ettin diyelim aynı beden ürünlerde bazıları olup bazıları nasıl olmadı iade edeceksin madem aldığın şekilde edersin ekleme ve çıkarma yapamazsın hadi diyelim yaptın olayı bu hale Getirmek sacma nihan anlasılmayacak biri değil konusur sun Özelden veya telefondan şunları alıcam nekadar sa kes tatlım fiyatı tabiki bu toplu alımda olan fiyattan olmaz bunu bilerek hareket edersin değilmi ama arkadasim bastan planlı davranmış ama kendine yaptı bence güven yıkmak kolay kazanmak zordur

kesinlikle haklısınız baştan bilerek alıp sonra 80lerden kalma demesi komik olmuş :) parayı unutması bana da tuhaf geldi :? kızı pişman etti zamanından benzininden herşeyinden yedi hala da muhabbetini yapıyo

Canim 80 lerde Türkiye de bu markaları cumhurbaşkanı bile giyemiyordu sadece guluyorum siz caninizi sikmayin bende buradan kendi adima topigi böle tatsiz şeylerle meşgul ettiğimiz için özür diliyorum ve bana burada olsun ozelden olsun telden olsun destek olan arkadaşlarıma çok tesekkur ediyorum :)

Gerçekten çok güzel yazmşssn canm dicek başka cümle yok destek olabildiysek ne mutlu bize

Canım yorumlarımızın ve o kişinin özelde yazdığı mesajın altında üçgen içinde ünlem simgesine tıklayıp şikayetini yazabilirsin

Teefonmda yok pc den yapıcam artk çok tşk ederim canm

kesinlikle haklısınız baştan bilerek alıp sonra 80lerden kalma demesi komik olmuş :) parayı unutması bana da tuhaf geldi :? kızı pişman etti zamanından benzininden herşeyinden yedi hala da muhabbetini yapıyo

Evet şaşrtıcı olan madem 80 lerden kalma neden aldn 2 kilo o halde? Dimi
YaZk tabi haklınn herzman yanndayım haklı olan nihandı ve herkes arkasnda bukadr net..

Hayırlısı tatlım evet banada dönebilir di bende yorum yaptım kendisi için sen kuzum cok sessiz kalıon bence ama ben nihan arkadasımız tanıyorum senide tanıyorum kendisine tqbımıyorum ama keske tanımış olsaydım nebileyim yargısız infaz yapmayı sevmem ancak birilerinin emeğini yenmesi hakkının ciğnen mesine asla göz yummak gibi bir kişiliğim de yoktur aynı seyi nihan ona yapsa tanımadan onu savunurum gercekten

Aynn burada haklınn yanındayız 10 kişi aynı şeyi savunuyorsa birkez insan düşünür belki özürdiler saldrmak ne ya yakışık kalmadı herkes kendini belli etmiş oldu böylece diyorm artık

Aynn burada haklınn yanındayız 10 kişi aynı şeyi savunuyorsa birkez insan düşünür belki özürdiler saldrmak ne ya yakışık kalmadı herkes kendini belli etmiş oldu böylece diyorm artık

Tatlım. Bazı insanlar özür.dilemeyi küçüklük eziklik olarak görüyor ama bence bir erdem dir Özür dilemek ve ben en ufak seyde kızım Ã.bile özür dilerim tatlım derim oda alıstı bu nu anlaşması lazım herkesin özür dilemek sizi bizi kücültmez aksine yüceltir

Back