• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Hala daha konuşup nasıl bu sekilde cevaplar verebiliyor bir.insan hatasını anlar susar nebileyim zeytinyağı gibi olmamak lazım üste cikmak suc bastırmak neden anlamış değilim kınama nedemek yani kınamak gerekli ise birşeyi aynaya dönüp bakması gerektiğini söylemek gerekli galiba arkadasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O cumlenin goreyim oldugunu bal gibi anladin . Hepiniz allaha havale tek tek ugrasamam sizle

Tatlım. Bazı insanlar özür.dilemeyi küçüklük eziklik olarak görüyor ama bence bir erdem dir Özür dilemek ve ben en ufak seyde kızım Ã.bile özür dilerim tatlım derim oda alıstı bu nu anlaşması lazım herkesin özür dilemek sizi bizi kücültmez aksine yüceltir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok doğru canm hala didişmeye uğraşıyor farkndaysan boşver
Biz ne yazdığını okuyabiliyoruZ türkçe biliyoruz ayrıca kimse o cümle şöyle diye idda etmedi kapatlam konuyu uğraşamıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok doğru canm hala didişmeye uğraşıyor farkndaysan boşver
Biz ne yazdığını okuyabiliyoruZ türkçe biliyoruz ayrıca kimse o cümle şöyle diye idda etmedi kapatlam konuyu uğraşamıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO

Arkadaslar buneya hala devam ediyodunuz uzatmayin artik yeter .farkindaysaniz birbirinizin ekmeyine mani oluyosunuz busekil ..uzatmayin lutfen

qzdee__
Nil
Helena
4justice
darkmore
Sevila34
julyy
soslusarma
nutellask
mavimm
ve adını unuttuklarım kusura bakmasınlar lütfen
bu üyelerden alışveriş yapabilirsiniz kızlar
biriyle bile en ufak sorunum olmadı :16:

Canım çok teşekkür ederim..arkadaşlar seninle alışveriş yaparken hiç düşünmesinler bu forumdaki en sorunsuz ve kibar insanlardan birisin..

Gerçekten çok çok çok büyük bir terbiyesizlik burada sonuna kadar siz haklisiniz zaten herkes sizi savunuyor o arkadaş kendine yan sin kimsenin güveni kalmaz artik ona

Tugbos oyle deme cnm bak benim seninlede alisverisim oldu ..esarplar elime gecmedi henuz ama olsun ne farkeder ben seniide tanidim sevdim onuda ayni sekil ..nrbl arkadasimiz cok iyi guvrnilir biri cok seker cok tatli bir bayan ..gunahtir cnm boyle konusmayalim..

Tugbos oyle deme cnm bak benim seninlede alisverisim oldu ..esarplar elime gecmedi henuz ama olsun ne farkeder ben seniide tanidim sevdim onuda ayni sekil ..nrbl arkadasimiz cok iyi guvrnilir biri cok seker cok tatli bir bayan ..gunahtir cnm boyle konusmayalim..

Canisim aslinda doğru söylüyorsun ben olaylarin içinde değildim kim doğru kim yanlis bilemeyecegim ama olaylarla ilgili bir MSj attim sonra sinda yanlis anlasilmasin DİE 2. Mesaji attim neyse ya bu olaylar yüzünden artik insanlar birbirine guvenemez oldu yarin ptt ye bir sor un telefonla felan urununuz yarin gelebilir opuldun muckkkk

Son düzenleme:
Bende sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.
Belki olaylarla ilgisi yok gibi görünebilir ama nrbl isimli arkadaşında iyi birisi olduğunu bilmenizi istedim

Ben kızım için emzik arıyordum ve heryerde satılmayan bir emzik
Kadınlar klübüne bununla ilgili bir konu açmıştım sağolsun hiç tanımamama rağmen nrbl isimli arkadaş bana emzik bulup gönderdi
Hemde oda bulmakta zorlanmıştı eşiyle birşikte birkaç yer gezerek buldu hiçbir karşılık beklemeden kargoya verdi sonuçta hiç tanımadığı biri için herkes bu zahmete girmeyedebilirdi
Allah razı olsun teşekkür ediyorum kendisine

Son düzenleme:
Bende sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.
Belki olaylarla ilgisi yok gibi görünebilir ama nrbl isimli arkadaşında iyi birisi olduğunu bilmenizi istedim

Ben kızım için emzik arıyordum ve heryerde satılmayan bir emzik
Kadınlar klübüne bununla ilgili bir konu açmıştım sağolsun hiç tanımamama rağmen nrbl isimli arkadaş bana emzik bulup gönderdi
Hemde oda bulmakta zorlanmıştı eşiyle birşikte birkaç yer gezerek buldu hiçbir karşılık beklemeden kargoya verdi sonuçta hiç tanımadığı biri için herkes bu zahmete girmeyedebilirdi
Allah razı olsun teşekkür ediyorum kendisine

Rica ederim arkadasim bebegin aglamasin yeterki . Burdan urun sattiklarimda var memnuniyetlerinide yazmislardi . Ama hic ses cikarmadilar konuya . Bunlar bildigin cete gibi olmuslar .. Bozacinin sahidi siraci misali ....

Hanımlar,
iki gün önce iki üye arasında geçen olayı devam ettirip polemiğe girmeyiniz lütfen, konuyu uzatırsanız işlem yapmak zorunda kalacağız.

Evet aslinda bende onu soylemek istedim iki uye arsinda gecen tartismaya diyer adkadaslar neden giriyor girmesinler...kapansin konu artik

Canisim aslinda doğru söylüyorsun ben olaylarin içinde değildim kim doğru kim yanlis bilemeyecegim ama olaylarla ilgili bir MSj attim sonra sinda yanlis anlasilmasin DİE 2. Mesaji attim neyse ya bu olaylar yüzünden artik insanlar birbirine guvenemez oldu yarin ptt ye bir sor un telefonla felan urununuz yarin gelebilir opuldun muckkkk

tamam bakarim canim ..buarada onlar tartisabilir ama canim siz araya girmeyin sonucta herkes ekmek parasi pesinde ..gunah .

celbera arkadaşımla takas yaptık ürünler göründükleri gibi tertemiz ve sorunsuz geldi umarım kendiside memnun kalmıştır ürünlerimden çok teşekkür ediyorum :3::3:

canım arkadaşım çok teşekkür ederim.inan en az senin kadar bende çok memnun kaldım ürünlerinden tertemiz ve çok kaliteli ürünler.seninle alış veriş hem güvenilir hep eğlenceli herşey için teşekkürler :34::3:

Back