Sana yine ses soluk çıkmasa da yalandan taki felan yollayım diye teklif etmiş benim güzelim inci marka çizmeyi takasladigim kisi onu da teklif etmedi su haliyle 50 liraya alamayacağı çizmeyi 25 e takasladigim yetmiyormuş gibi delik deşik deri mont yolladı kavlaklar delikler kabariklar görmemek imkansız bana fark etmedim diyor fark etmemek elde degil ki ben de çizmeyi burdan bir arkadasımdan aldım tertemiz mis gibiydi numarası büyük gelmeseydi kesinlikle takaslamazdim ama takasladigim montu bem utancımdan bir fakire veremem o insana hakaret etmiş olurum ama bunu rahatça satabiliyorlar Allah var ben onu giymem bir sey de kaybetmem ama o düşünsün kul hakkını nasil ödeyecek çünkü satis yapan da alanda ihtiyacı icin satıyor ihtiyacı icin ikinci el alıyor yoksa gider mağazaya bu rezil urun alınacağı anlamına gelmez ki
Evet canim sana da gecmis olsun.herkes elini vicdanina koysun.giyilemiyecek hale gelen giysilerini degilde.az giyip bedeni kucuk gelmeye yada buyuk gelmeye baslayan giysilerini satmali herkes.ve onlari tertemiz yikayip oyle yollamali.alan kiside gonul rahatligi ile kullansin