vaveyla_esk dan elbise aldım
ve cok memnun kaldım kendisindende üründende
nbor arkadaşımla takas yaptık ve ürünlerine bayıldım, gerçekten tertemizdiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. :)
teşekkür ederim cnm.. güle güle kullan..ESMACVS arkadaşımdan alışveriş yaptım dediğinin ertesi günü kargo yaptı, ürünleri dediği gibi yepyeniydi,tertemizdi güler yüzü herşeye bedel gerçiiyiki tanımışım onuda benim için zevkti onunla alışveriş yapmak tekrardan umarım başka alışverişte nasip olur güvenle alışveriş yapabilceklerimizden
İstanbula arkadaşım ile takas yaptık,kendisine tşk ediyorum..
Benim dikkatsizliğimden kaynaklanan kargo sorunu içinde çok özür diliyorum.
Msjı aldığım an farkettim
Mutlaka telafi edeceğim..
babyoverlock arkadaşımdan gelen kargo beni de çok sevindirdi.Buradan yaptığım takas içler acısıydı moralim sayesinde düzeldi,ürünlerine bayıldım,hediyeler gönlünün zenginliğini ortaya koyuyor zaten.Daha ne bekliyorsunuz haydin Babyoverlock un
sayfasına......aaaaaaaaa daha burada mısınız
Geçde olsa yazdım Anelssa arkadaşımızla yaptığım takastan çok memnun kaldım çok temiz ürünleri var herkes gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Bence hiç buralarda gezinmeyin doğru Anelssa'nın sayfasına
Tsk ederim cnm..begenmene sevindim gule gule kullan kiyafetlerini..ESMACVS arkadaşımdan ürün aldım, yakın olmamız sebebiyle elden ulaştırdı bana, çok memmunum gelen ürünlerden birde hediye paketi ile yollamış, görünce mutlu oldum. Teşekkür ederim hem indirimin hemde kaliteli ürünlerin için
Alışveriş yaptığım ve takas yaptığım,nbor,yelizber,safir34,halkahali arkadaşlarıma tşk ederimayrı ayrı memnun kaldım kendilerinden