Memnuniyet topiği

Nbor arkadasımdan yaptıgım alışverişte şok oldum bir insan bukadarmı hediye koyar hatta dedimki kesin kargolar karıştı buradanda ona cok cok teşekkür ediyorum ürünlerin kişiliğin gibi kaliteli bol bol kazançlar diliyorum kendisine

babyoverlock arkadaşımdan gelen kargo beni de çok sevindirdi.Buradan yaptığım takas içler acısıydı moralim sayesinde düzeldi,ürünlerine bayıldım,hediyeler gönlünün zenginliğini ortaya koyuyor zaten.Daha ne bekliyorsunuz haydin Babyoverlock un
sayfasına......aaaaaaaaa daha burada mısınız

rubi arkadaşımızdan alışveriş yaptım
korktuğum başıma gelmedi ,yıpranmamış ve temiz ,mont süper ,göründüğünden daha güzel ve üzerime de oldu
teşekkürler

nbor arkadaşımla takas yaptık ve ürünlerine bayıldım, gerçekten tertemizdiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. :)

nbor arkadaşımla takas yaptık ve ürünlerine bayıldım, gerçekten tertemizdiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. :)

İstanbula arkadaşım ile takas yaptık,kendisine tşk ediyorum..
Benim dikkatsizliğimden kaynaklanan kargo sorunu içinde çok özür diliyorum.
Msjı aldığım an farkettim
Mutlaka telafi edeceğim..

ESMACVS arkadaşımdan alışveriş yaptım dediğinin ertesi günü kargo yaptı, ürünleri dediği gibi yepyeniydi,tertemizdi güler yüzü herşeye bedel gerçiiyiki tanımışım onuda benim için zevkti onunla alışveriş yapmak tekrardan umarım başka alışverişte nasip olur güvenle alışveriş yapabilceklerimizden

teşekkür ederim cnm.. güle güle kullan..

İstanbula arkadaşım ile takas yaptık,kendisine tşk ediyorum..
Benim dikkatsizliğimden kaynaklanan kargo sorunu içinde çok özür diliyorum.
Msjı aldığım an farkettim
Mutlaka telafi edeceğim..

Sağol canım benim içinde güzel bi alışverişti

Reactions: Nil
babyoverlock arkadaşımdan aldığım ürünlerden çook memnun kaldım ,hediyeleri için ayrıca tşk ederim,özellikle degaje yaka olana bittim harikasın

yelizber
arkadaşım ile yaptığımız takastan çok memnun kaldım ,allık tam istediğim ve kullandığım tonda,tamda allığım bitmeye yüz tutmuşken çok iyi geldi çok tşk ederim

Son düzenleme:

Canim begenmene cok sevindim, gule gule kullan gorusmek uzere sevgiler...

NİL'den beklediğim kargo elime dün ulaştı. Kendisine ilgisi ve hoş görüsü için çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla herkes alışveriş yapabilir bence. Umarım Allah kendisine dahada bol bereketli satışlar nasip eder

Geçde olsa yazdım Anelssa arkadaşımızla yaptığım takastan çok memnun kaldım çok temiz ürünleri var herkes gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Bence hiç buralarda gezinmeyin doğru Anelssa'nın sayfasına

ESMACVS arkadaşımdan ürün aldım, yakın olmamız sebebiyle elden ulaştırdı bana, çok memmunum gelen ürünlerden birde hediye paketi ile yollamış, görünce mutlu oldum. Teşekkür ederim hem indirimin hemde kaliteli ürünlerin için

canım benim teşekkür ederim bende aynı şekilde temiz ve güzel ürünlerin için çok teşekkür ederim, tereddüt etmeden alışveriş yapılabilecek bir arkadaşımız. bol kazançlar arkadaşım sevgiler:)

Tsk ederim cnm..begenmene sevindim gule gule kullan kiyafetlerini..

Arkadaşımla yaptığımız takas sonrası yüzümde kulaklarıma varan_ çünkü tutamadım kendimi_ifademle öylece serdim yatağıma,mis gibi yıkanmış,ütülenmiş yumuşatıcılanmış mış mış da mış...hediyelerse tam ihtiyacıma yönelik..kendisine bahsetmiştim ve benim ihtiyaçlarımı yakalayarak göndermiş.......Arkadaşlar bu sayfa ticaret değil,iş görme-gönül sayfası olsun,herkes gönlünce hediyeler sunsun birbirlerine.
Ben yalnış anlamayın ama hediyesiz gönderilen paketleri dostane görmüyorum.Ne yani üründolu sayfanda,evinde kıyıp 1 tanesini koyamaz mısın,maksat gönül alma,hediye almayı kim sevmez,vermeyi de bilelim.Ben bu noktada şanslıyım hemen hemen çoğu paketim hediyeli geldi,sağolsunlar.Neyse yine uzattım kısaca hediyeleri,titizliği ile arkadaşım Nil e bol kazançlı satışlar diliyorum.Şiddetle sizlere tavsiye ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışveriş yaptığım ve takas yaptığım,nbor,yelizber,safir34,halkahali arkadaşlarıma tşk ederimayrı ayrı memnun kaldım kendilerinden

Alışveriş yaptığım ve takas yaptığım,nbor,yelizber,safir34,halkahali arkadaşlarıma tşk ederimayrı ayrı memnun kaldım kendilerinden

Nil'cim çok birşey söylemeye gerek yok sanırım seninle ilgili,çünkü seninle alışveriş yapan herkes gibi ben de çoook memnunum seninle paylaşımımdan...herşey için teşekkür ederim ben de sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…